Pogledaj Punu Verziju : Pismo Manijaku
Dragi naš Manijače,
Pred kraj ove godine,smatram nekako da je bolje pisati tebi nego Deda Mrazu:dada:
Stoga sam donijela odluku da svi koji žele da ti pišu,mogu da to učine ovdje:cukcuk:
Kao što je i red,postavljačIca neka počne prva:naki1:
Dragi naš i predragi ,mili i premili, rijetko viđeni i nadasve preokupirani gazda Mane,
Moram da ti kažem ,dok nisam zaboravila , da ti redovno zalijevam cvijeće:dada: i kao što slutiš,držim vodu dok gosti ne odu.
Onu kuburu sa tavana sam skinula,očistila i podmazala kako si me učio:dada:
Slijedeći tvoja uputstva, sve nešto kontam koji je slijedeći potez navedenog predmeta:haha:
U toplom nadanju da ćeš mi pobliže i pošire objelodaniti šta se dalje čini, sa nestrpljenjem i ljubavlju očekujem tvoje ukazanje.
Tvoja Neda.
bakterijasmarsa
16-12-2019, 14:32
Vrati se, sve ti je oprošteno!
Vrati se, sve ti je oprošteno!
:haha:
Vrati se,da se mi ne bismo svraćali po teeeebe:haha:
bakterijasmarsa
16-12-2019, 14:40
i Padalica će ti oprostiti ako je bila ponekad bludna
Kad smo kod Mana. Hvala ti za jucerashnju cestitku.
Btw sto se oprastanja tice nishta mi nisi pogresio, nema sta ja tebi da oprastam.
Kad smo kod Mana. Hvala ti za jucerashnju cestitku.
Btw sto se oprastanja tice nishta mi nisi pogresio, nema sta ja tebi da oprastam.
Lijepo:bravo:
Ali,osmislila sam temu da se zezamo,da opletemo:haha:
udri jače Manijače:nn:
Opet se nismo razumele. Ovo s oprastanjem vam je takticki skroz pogresno! Samo jako i vratice se rode :mrgreen:
Opet se nismo razumele. Ovo s oprastanjem vam je takticki skroz pogresno! Samo jako i vratice se rode :mrgreen:
Ma,Bak se zeza sa opraštanjem:haha:
Ali,ja bih mogla da razmislim o tome :zorka:
Dodžiiii mane da se u oči pogledamooo:haha:
Dragi Manijače,
opetE ti pišem jerBo stislo pa ti vidi kojO ćeš:manijak:
Približava se novogodišnje praznovanje, a nema ko da me skine i presvuče u Nedino novo ruho:g:
To mi radiš već godinama, pa nije red da me ove godine preskočiš:g:
Dragi Manijače,
opetE ti pišem jerBo stislo pa ti vidi kojO ćeš:manijak:
Približava se novogodišnje praznovanje, a nema ko da me skine i presvuče u Nedino novo ruho:g:
To mi radiš već godinama, pa nije red da me ove godine preskočiš:g:
:lola: :pada:
Mane stavi mi kapu. Ajde budi drug.
Stavio joj kapu:pada:
a kaĆemo mi na red:qq: msm:haha:
Nežnicah
23-12-2019, 14:06
Meni ne treba presvlačenje, zadovoljna sam i dalje kako mi stoji moje malo crno 'aljinče, ali volela bih da se Man pojavi i ulepša nam ispaćaj ove godine i ulazak u Novu :dada:
Dragi Manijače,
pojavio se il ne pojavio , de ti mene fino skini kao što je red i dugogodišnja praksa:palac:
Nemo' da to sama moram raditi,znaš i sam da ću nešto obataliti,a nije lijepo da ostanem 'vaka :cukcuk:
Jao Nedice kakva si lepa :bisa:
Nežnicah
25-12-2019, 11:01
Jao jes' prelepa :bisa: mislim da je ovo najlepsi ng avatar za sve ove godine presvlacenja :jasenka:
bakterijasmarsa
25-12-2019, 11:28
nije što je moja nego je stvarno najlepša
Nežnicah
25-12-2019, 12:09
Jeste tvoja, ali je i naša :hahaha:
Bak pa ona jeste najlepsa, ma ti si srecan covek :)
jaooooooooooo:jasenka::jasenka:
a jesi me usrećio dragi Manijače:gnjavim:
Hvala ti:bisa:
Znala sam da me neŠ ostav'ti nako golu:haha:
Pukovniku nema ko da piše:pada:
Pa,dej si gazda im'o vazda:jasenka:
Što te nema na kafe da navratiš:ljut: Narodi te se uželjeli:nn::g:
Pokreće vBulletin® verzija 4.2.0 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.