Re: Ne)prirodna Albanija!
uvek se nađe negde neki kočo koji će da nas zezne...mada mislim da je taj datum preterano blizu.
Sećam se da sam ovu kartu video još nekih par meseci pre bombardovanja na zidu jedne policijske stanice u Tirani (ne pitajte me šta sam tamo tražio), ubeđen da je to neslana šala počeo da se valjam od smeha, da bi me kolega munuo laktom u stomak i rekao da ćutim - oni su mrtvi ozbiljni po tom pitanju
jao, majku im, pa oni hoće moju toplicu da uznu....e, pa, ima da postanem baba tijana!...vidi - i rašku - da im ne bude muka malo...jok, ne može.
da bi ostvarili plan u ovolikoj razmeri kao sto je na karti u ovom momentu bi njihovi lobisti morali da budu u svim velikim svetskim organizacijama a to nije slucaj, jednostavno nemaju dovoljno novca bar za sada
možda imaju para, ali da im ne bude mnogo sve odjednom...za 13 godina da otmu i kosovo i oko kosova..mislim da taktiziraju (uz nečiji patronat, naravno)
Nadam se da su pobrkali loncice .Puzecim podmuklim stavom skuvane corbe u ko zna kijoj kuhinji....
kako su krenuli uzece celu Srbiju , a i nisu daleko od toga