Gledala bi nešto bez da uključim mozak
Dakle lagano , pitko, veselo i bez krvi .
Da odgledam i zaboravim do sutra il da bar legnem vesela i nasmejana , relaksirana ....
Da vas cujem ....predlozi :)
A dok vi ne date neku dobru ideju ja cu da gledam po 100 x P.S. I love you i da cmizdrim :connie_girl_cleanglasses:
Odg: Gledala bi nesto bez da ukljucim mozak
More :bije: sto mi ne rece da je tako tuzan i tezak film .
Tezak nije ali previse setan :trep:
http://razbibriga.net/imported/2009/...stplakat-1.jpg
Sve moje bivše
The Ghosts of Girlfriends Past
Žanr: Komedija
Režija: Mark S. Voters
Uloge: Metju Mekonahi, Dzenifer Garner, Brekin Mejer, Lesi Kabert, En Arcer, Amanda Vols, Ema Ston, Majkl Daglas, Robert Forster, Norin DeVulf, Krista B. Alen
Sve moje bivše The Ghosts of Girlfriends Past
"Mamurluk u Las Vegasu" - premijera!
Režija: Tod Filips Uloge: Bredli Kuper, Ed Helms, Zek Galifianakis, Heder Grejm, Džastin Barta, Džefri Tambor
Trejler za film " Mamurluk u Vegasu "
Ovaj sve moje bivse pokusavam da skinem al sve bioskopski snimci . :raz_050:
Jel gledao neko ?
A sta je ovo drugo ?
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/...0/v12054p0.jpg
1.jul - Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze
Saldana, koji je rezirao drugi i bio koreditelj prvog filma u serijala. Film je producirala kuca Blue Sky Studios, zasluzna za naslove kao sto su serijal "Ledeno doba" i "Horton".
Režija: Goran Jeftic
Uloge: Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jeftić, Lako Nikolić, Tomas Sarić
Žanr: Crtani
Nocas sam gledala ELEGY .
http://www.imdb.com/title/tt0974554/
Za mene divan film , i realan , za mog muza fin bez smisla.
Mozda jer nije nikad prosao takvu ljubav ...
Al u jednom se oboje slazemo - odlicno uradjen tehnicki.
Preporucujem !
Top Liste:
STRANA
1. The Proposal
2. The Hangover
3. Up
4. Year One
5. The Taking of Pelham 1 2 3
DOMACA
1. Terminator: Spasenje
2. Sve moje bivše
3. Sveti Georgije ubiva aždahu
4. Anđeli i demoni
5. Hana Montana
DVD
1. Zrno utehe
2. Miloš Branković
3. Madagaskar 3
4. Dijamanti su večni
5. 300: Bitka kod Termopila
U IGRI
DIRECTOR: |
KEVIN MACDONALD |
ACTORS: |
RUSSELL CROWE, BEN AFFLECK, HELEN MIRREN, RACHEL MCADAMS, ROBIN WRIGHT PENN, JASON BATEMAN, JEFF DANIELS |
scenario |
BILLY RAY , TONY GILROY |
muzika |
|
trajanje |
128 min |
[hr] |
Oskarovac Rasel Krou predvodi ekipu glumačkih zvezda u žestokom trileru o kongresmenu u usponu i istraživačkom novinaru, koji su upetljani u naizgled nepovezana brutalna ubistva. Krou igra reportera Kala MekKafrija, koga ulični trag vodi u središte misterije ubistava povezanih sa omiljenim političarem i predstavnicima korporacija u uzbudljivom trileru „U igri“, potvrđenog reditelja Kevina MekDonalda ( Poslednji kralj Škotske). Zgodni, spokojni američki kongresmen Stiven Kolins (Ben Aflek) je budućnost svoje političke partije:počasna osoba koja služi kao predsedavajući odbora za nadgledanje budžeta za odbranu. Sve oči su uprte u političku zvezdu u usponu, i njegove političke takmace na sledećim izborima. Sve dok njegova asistentkinja i ljubavnica ne bude brutalno ubijena i zakopane tajne počnu da izlaze na površinu. MekKarfi zahvaljujući tome što odavno poznaje Kolinsa od nemilosrdne urednice Kamerun (Helen Miren) dobija zadatak da istraži slučaj. Kada on i njegova parnerka Dela (Rejčel MekAdams) pokušaju da razotkriju identitet ubice, MekKarfi će zakoračiti u zavere koje prete da poljuljaju državnu strukturu moći. I u gradu spin-doktora i bogatih medijskih i političkih magova, otkriće samo jednu istinu: kada su milijarde ulog, ničiji integritet, ljubav ili život nisu sigurni. |
Jahači
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/.../v138093p0.jpg
The Horsemen
Denis Kvejd tumači lik Ejdana Breslina, deteketiva koji se, od kako je njegova voljena supruga preminula, emotivno udaljio od svoja dva sina. Na poslu se upušta u istraživanje slučaja neverovatno nasilnih serijskih ubistava koja su vezana za biblijsko proročanstvo o Četiri jahača apokalipse. Beli Jahač je majstor obmane, vođa paklene borbe; Crveni Jahač, oštroumni ratnik koji uspeva da okrene čoveka protiv čoveka sa prividnom nevinošću iza koje se krije rasplamsali bes; Crni Jahač, mračni i manipulativni tiranin, neuravnotežen no, ipak, uvek u prednosti za jedan korak; i Bledi Jahač, igrač sa razoružavajućom snagom, odlučan da širi smrt sa hirurškom preciznošću. Kako istraga odmiče, detektiv Breslin otkriva šokantnu vezu između sebe i četiri osumnjičena…
Režija: Jonas Akerlund
Uloge: Dennis Quaid, Ziyi Zhang, Lou Taylor Pucci
Žanr: triler
- [li] [/li]
[li]Terminator: Spasenje Terminator Salvation Žanr: SF akcioni
Trajanje: 130 min
Režija: McG
Scenario: John D. Brancato & Michael Ferris
Uloge: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin, Moon Bloodgood, Bryce Dallas Howard, Roland Kickinger, Brian Steele[/li]
Terminator:Spasenje Kristijan Bejl
96 Sati
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/.../v138089p0.jpg
Taken
Šta može biti gore za jednog oca od bespomoćnog sedenja s druge strane telefonske linije dok mu otimaju kćerku?
To je noćna mora koja postaje stvarnost za Brajana, bivšeg tajnog agenta, koji ima samo 96 sati da vrati svoju kćerku Kim iz ruku stravične bande specijalizovane za prodaju mladih žena.
Prvi problem koga Brajan mora da reši je taj da je on u Los Anđelesu, a Kim je oteta u Parizu...
Režija: Pjer Morel
Žanr: Akcioni
Uloge: Liam Nison, Megi Grejs, Ksander Berkli
Idealan za razbibrigu
Love Actually Trailer
gledala sam otprilike dvadeset puta, a i opet ću
Gledala oba .
U stvari ljubav je jedan od najsimpaticnijih filmova koje sam gledala ikad.
Ja sam prvi put pre neki dan gledala 4 vencanja i sahrana i raspametila se :)
Koliko sam nekad mrzela Hju Granta toliko ga sad obozavam.
Rok barka
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/.../v138087p0.jpg
The Boat That Rocked
Od scenariste filmova "Četiri venčanja i sahrana" i "U stvari ljubav", dolazi priča "Rok barka", komedija o rokenrolu, muzici i barkama. 1966. godine, u vreme najbolje ere britanske pop muzike, BBC je puštao samo dva sata rok muzike nedeljno. Ali piratske radio stanice su puštale pop i rok 24 sata dnevno sa brodova na udaljenim morskim pučinama. I 25 miliona ljudi - gotovo pola britanske populacije, svakodnevno je slušalo pirate. "Rok Barka" je komedija u kojoj se otkrivaju romanse između ljudi šezdesetih, o pop muzici, bendovima i didžejevima koji su očarali Britaniju, stvarajući muziku koja definiše generaciju i ustaje protiv vlade koja, neshvatljivo, preferira džez...
Režija: Ričard Kertis
Uloge: Filip Sejmor Hofman, Bil Naji, Ris Ajfans, Nik Frost, Ketrin Perkinson, Džek Devenport, Kinit Brini
Žanr: muzički, komedija