Prvobitno napisano od
ubarzagronje
pre svega, ovo su neosnovane optuzbe i insinuacije. etiketiran sam i moram ostro da odgovorim.
uzrok povracanja ne mora da bude stiktno alkohol, moze da bude i recimo to sto se nisi izdepilirala ispod pazuha, a da ne bih povredio tvoja osecanja - vadim se na alkohol.
kuci nisam mogao da dodjem jer znam da si nezgodna kada te neko probudi i da hoces i dudaris. s obzirom da imas jaku ruku, ne bih rizikovao telesne povrede. sto se tice sulje, ne brini, navikao sam da nosim jednu i po 10 dana posto retko ukljucujes masinu za ves. na poslu svi znaju kakvu zenu imam (a kakva je - bolje da je i nemam) pa sve razumeju i zbog tebe svako jutro trpim sazaljive poglede. to tebi ide na cast.
eto sto se tice pripreme, slozili smo se i uz nekoliko uvreda, indirektno si priznala da sam u pravu. s tim u vezi, samo da znas da idemo na kopaonik u duhu priprema za rekreativni basket. tebe ne vodim, jer se ne razumes u sport i uvek me pitas sta je to pikenrol™ a ja nemam zivaca da ti jednu stvar objasnjavam po 100 puta.
pivski stomak mi ne diraj. to je moj ljubimac i u njega sam godinama ulagao. znas li ti koliko je vremena i para otislo na to da imam ovakav stomak? zbog njega sam glavni medju ortacima, svi me postuju i dive mi se. osim tebe naravno, jer poznato je da ne znas da prepoznas prave vrednosti.
to da smo zajedno gledali 98 utakmica, je gnusna laz. nismo. borili smo se za daljinski i prevlast. htela si da gledas ocajne domacice, ali kada sam ti zapretio da cu ti, za vreme tvog nevinog i opustenog sna, staviti kaladont na ocne kapke i izmedju prstica na nogama staviti sibice i iste zapaliti, shvatila si ozbiljnost situacije i pravila si se da uzivas u tekmi. volim da spavam - to su mi amputirali ali je tacno. ipak, cesto se budim nocu da gledam nba ligu. ti ne primecujes da me nema jer me svake druge noci isteras iz kreveta, pa i kada sam odem ti ne primecujes razliku.
ljudi neka prosude ko je u pravu, a ja vec znam odgovor. svaki iskren covek ce stati na moju stranu, ali to tebi nece smetati da manipulacijama izokrenes situaciju u svoju korist.