Re: Kako ste sebi dali nik?
Imala sam nik koji mi je po senzibilitetu odgovarao (:lol:)... pa me gazda prenikovao... a šta ga je inspirisalo, neka vam on kaže... :mrgreen:
ma jok.. da želimo nešto da kažemo o sebi, napisali bi ime i prezime i stavili svoju sliku...:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Na samom pocetku mog forumasenja imala sam idiotski nik "sanitarka"..sto je u stvari trebalo na neki nacin da poslaje poruku vezano za moju profesiju..
Sta vas opredeljuje u odabiru nika kojim cete se predstaviti?
Da li smatrate i da nikom i avatarom delom zelimo da kazemo nesto o sebi?
Vremenom me forumasi prekrstise u Sani..ili Sany..e tako ja ostah, pa me sad i u RL zovu tako :lol:
sećam se kad si došla :) i odma naletela na svadju :raz_067:
čak imam negde i tvoj ondašnji avatar...
E to je duga prica....
Prvo na krsti sam htela neki nick koji asocira na vecnost... da bi pisala na religiji...
Pa je tako nastao nick Immortal_girl... koji je kasnije prenickovan u besmrtna....
Tj ideju su mi dali ljudi koji su me zvali besmrtna... pa mi je to bilo slatko... a opet isto znacenje...
Zatim mi je taj nick ovde banovan i onda sam bila mona... Onako palo mi na pamet kratko lepo ime...
Pa onda posle toga Mi Man dao nick Fatalna...
a juce nas je prenikovao, ja rekla da mi stavi Madona a on stavio Djokonda i svideo mi se.... :stidljiva:
Jer Monaliza opet potseca na monu... a i otmen mi je nick... :trepp:
Meni je ovaj nik dao Doc, Zozonce je pretvotio u ZLozi, mada sam ja sebe nazivala ZLozonce. Emotivno sam vezana za Zlozi. :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
sećam se kad si došla :) i odma naletela na svadju :raz_067:
:raz_114:..da jbt..nije mogla biti gora svadja u istorija interneta i foruma..hahahha..secas li se epiloga, QQ>>
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Djokonda
... a i otmen mi je nick...:trepp:
:raz_114:
ne znam zašto, ali meni đokonda ni malo ne zvuči hotmeno...:raz_067:
G jednostavno a rečito ... skraćeno od po nekoma od Gvozdeni a po nekima i nešto drugo...Svakome da tumači po volji. A lako je za pisanje.
Na nekom tamo drugom forumu sam dosao sav...ozbiljan (zaboravio da je...Srpski :mrgreen:) i u zelji da uticem na svest (koje nema u mom...narodu) odma` profesionalno deformisano dao sebi ime u prevodu (Pasivhaus) i...eto...ostade mi :sad:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
:raz_114:..da jbt..nije mogla biti gora svadja u istorija interneta i foruma..hahahha..secas li se epiloga, QQ>>
:raz_096: jock
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kobrica
ma jok.. da želimo nešto da kažemo o sebi, napisali bi ime i prezime i stavili svoju sliku...:lol:
Pa dobro, ali zasto si bas "kojica"?
kobrica te Man krstio :lol:
Ne dirajte mi Djoleta, pardon Djokondu. :lol:
Mazicu ga, pazicu ga i zvacu ga Djole.
e znala sam da ce biti reakcija al sta cu kad sam Fatalna :raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
:raz_096: jock
:raz_096:..ni ja..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Djokonda
E to je duga prica....
Prvo na krsti sam htela neki nick koji asocira na vecnost... da bi pisala na religiji...
Pa je tako nastao nick Immortal_girl... koji je kasnije prenickovan u besmrtna....
Tj ideju su mi dali ljudi koji su me zvali besmrtna... pa mi je to bilo slatko... a opet isto znacenje...
Zatim mi je taj nick ovde banovan i onda sam bila mona... Onako palo mi na pamet kratko lepo ime...
Pa onda posle toga Mi Man dao nick Fatalna...
a juce nas je prenikovao, ja rekla da mi stavi Madona a on stavio Djokonda i svideo mi se.... :stidljiva:
Jer Monaliza opet potseca na monu... a i otmen mi je nick... :trepp:
ovo ti je najlepši nick do sad :)
i sve su ljobomorne na tvoj nick :raz_068:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Pa dobro, ali zasto si bas "kojica"?
to su samo inicijali.. u ženskom rodu i deminutivu pa su se zakomplikovali...:lol:
(nadam se da nisam omašila u gramatiki..:raz_067:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
ovo ti je najlepši nick do sad :)
i sve su ljobomorne na tvoj nick :raz_068:
Tako je Mane :stidljiva:, a sta cu kad me najbolje nickujes :trepp:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pasivna gradnja
Na nekom tamo drugom forumu sam dosao sav...ozbiljan (zaboravio da je...Srpski :mrgreen:) i u zelji da uticem na svest (koje nema u mom...narodu) odma` profesionalno deformisano dao sebi ime u prevodu (Pasivhaus) i...eto...ostade mi :sad:
Ma ja mislila das ti neki gradjevinski inDZenjer:lol:...ili neki pasivni mason :lol:
de bre pojasni..kako "profesionalno deformisano"?