Re: Да ли мушкарци изумиру?
I ja trazim jaci polu u svakom muskarcu. Ako se vec busaju u grudi da su jaci pol, neka onda budu to. Neka idu napolje i kada je kisa i sneg i vetar, ja ako sam slabiji pol, ostacu unutra. :raz_095:
Treba izigravati debila, biti nesposoban za život, pa će se već naći neko ko će te držati za ručicu. Tako rade mnoge žene.
Što je po meni ravno infantilnosti.
Ionako sve mogu sama. Skoro sve.
A zasto ne moze i jedno i drugo samostalna zena, koja ne izigrava debila, ali koju ce neko drzati za rucicu?
Ako uspete motivisati muškarce...Biće vam urađeno sve šta želite. A ako vežete maramu oko glave i bez šminke pokušate subotom ujutro da poljubite vašeg mužjaka ... Mislićete da muškarci odumiru. Tu izuzimam Kvin i njen odnos prema kolegama na poslu i obratno...Pre svega mislim na odnos unutar veze (braka). Radite malo na sebi...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zLozi
A zasto ne moze i jedno i drugo samostalna zena, koja ne izigrava debila, ali koju ce neko drzati za rucicu?
Neko je uvek jači.
A pogrešno je razmišljati da ako je žena ta koja je jača da joj povremeno ne treba podrška. Problem je u muškarcima.
Ovo je odgovor Kolcaku.
Nije problem u tome, problem je sto muskarci prirodno teze dominaciji i zele da imaju moc (barem ih ja tako dozivljavam), ali realno vecina niti su dominantni, niti imaju moc, a za dz se busaju u grudi. Kada krene prica tipa mi muskarci, super, ali ako ste to sve onda budite to sto pricate da jeste.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Neko je uvek jači.
A pogrešno je razmišljati da ako je žena ta koja je jača da joj povremeno ne treba podrška. Problem je u muškarcima.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zLozi
Ovo je odgovor Kolcaku.
Nije problem u tome, problem je sto muskarci prirodno teze dominaciji i zele da imaju moc (barem ih ja tako dozivljavam), ali realno vecina niti su dominantni, niti imaju moc, a za dz se busaju u grudi. Kada krene prica tipa mi muskarci, super, ali ako ste to sve onda budite to sto pricate da jeste.
Pogledajte u sopstveno dvorište...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kolčak
Prsla sam od toga, preuzimaš jednu po jednu obavezu na sebe... dok ne explodiraš. Možda si u pravu, moja krivica... njegova je što nije umeo da bude muškarac.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kolčak
Dobro, necemo da se raspravljamo, ali prvo vidi balvan u oku svome, pa onda trn u oku brata svoga, pardon zene svoje (mislim zene bilo koje). :lol: :lol:
Da li žene izumiru? Da li pokušavaju da se pretvore u muškarce? Po gradu vidim da se tako i oblače...Gde nestade igra zavođenja? Bum tras žurim na posao...Suđe,mašina ,veš...Meni je teško! Što te mama nije naučila? Idi mami pa se žali...itd.:huh:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Treba izigravati debila, biti nesposoban za život, pa će se već naći neko ko će te držati za ručicu. Tako rade mnoge žene.
Što je po meni ravno infantilnosti.
Ionako sve mogu sama. Skoro sve.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Prsla sam od toga, preuzimaš jednu po jednu obavezu na sebe... dok ne explodiraš. Možda si u pravu, moja krivica... njegova je što nije umeo da bude muškarac.
Ипак је принуда, а не жеља...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kolčak
Da li žene izumiru? Da li pokušavaju da se pretvore u muškarce? Po gradu vidim da se tako i oblače...Gde nestade igra zavođenja? Bum tras žurim na posao...Suđe,mašina ,veš...Meni je teško! Što te mama nije naučila? Idi mami pa se žali...itd.
Previše je teška svakodnevica da bi se igrali pravih žena i muškaraca... A ja da čekam da mi neko zameni sijalicu, ili promeni šteker, ne mogu... u stvari za to ti nije potrebam muškarac. Razumeš... stvar je u načinu ophođenja, u osloncu... ne toliko fizičkom.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ипак је принуда, а не жеља...
Da. A želje i mogućnosti... i nje i njega, dva različita pojma.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kolčak
Da li žene izumiru? Da li pokušavaju da se pretvore u muškarce? Po gradu vidim da se tako i oblače...Gde nestade igra zavođenja? Bum tras žurim na posao...Suđe,mašina ,veš...Meni je teško! Što te mama nije naučila? Idi mami pa se žali...itd.
Izgubilo se u procepu stvarnosti, jer su zene prinudjene da se same bore. Dobra strana je sto zena ne ceka da joj muzjak donese ulov, ali losa strana je sto rece Jelena, to sto muskarci ne shvataju da i zeni ponekada treba oslonac. Sada me optuzi da je krivica iskljucivo moja.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Previše je teška svakodnevica da bi se igrali pravih žena i muškaraca... A ja da čekam da mi neko zameni sijalicu, ili promeni šteker, ne mogu... u stvari za to ti nije potrebam muškarac. Razumeš... stvar je u načinu ophođenja, u osloncu... ne toliko fizičkom.
А чега се ми то играмо?
Првенствено жене.
Могу све сама.
Па који ће нам?
За расплод?
Ствар је у обостраном ослонцу.
Али, некако ми се чини да се мушкарци све више ослањају на жене а питам се зашто.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
А чега се ми то играмо?
Првенствено жене.
Могу све сама.
Па који ће нам?
За расплод?
Али, некако ми се чини да се мушкарци све више ослањају на жене а питам се зашто.
Iskreno, ponekad poželim da me neko zagrli, ali onako, zaštitnički, bez zadnje namere, bez uslovvljavanja, da bude tu kad treba... iako to ne pokazujem, što je moja greška. I strah da je nesposoban za tako nešto je uvek prisutan... to je moj problem sa njima... plašim se kada sam jača.
I nekako ni sama ne dam više nego što sdobijam... a mislim da ne tražim puno. jednostavno, ne dam više nikom ništa.
Sad sam se iznervirala.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
zLozi
Izgubilo se u procepu stvarnosti, jer su zene prinudjene da se same bore. Dobra strana je sto zena ne ceka da joj muzjak donese ulov, ali losa strana je sto rece Jelena, to sto muskarci ne shvataju da i zeni ponekada treba oslonac. Sada me optuzi da je krivica iskljucivo moja.
Ja sam pisao u svoje ime. Vezano za svoje iskustvo. Ti se trudiš da nađeš opravdanje za ono što ti se dešava, a ja ti pokušavam ukazati na moguće uzroke. Također sam aludirao i na popravljanje posledica koje su nastale ili mogu nastati. I muškarci su iako grublji i jači pol osećajna bića. Ponovo skrećem pažnju na čulnost i vaše postavljanje u odnosu prema partneru.:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
vragolanka
Iskreno, ponekad poželim da me neko zagrli, ali onako, zaštitnički, bez zadnje namere, bez uslovvljavanja, da bude tu kad treba... iako to ne pokazujem, što je moja greška. I strah da je nesposoban za tako nešto je uvek prisutan... to je moj problem sa njima... plašim se kada sam jača.
I nekako ni sama ne dam više nego što sdobijam... a mislim da ne tražim puno. jednostavno, ne dam više nikom ništa.
Sad sam se iznervirala.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
А чега се ми то играмо?
Првенствено жене.
Могу све сама.
Па који ће нам?
За расплод?
O ovome sam pisao...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Kolčak
Ja sam pisao u svoje ime. Vezano za svoje iskustvo. Ti se trudiš da nađeš opravdanje za ono što ti se dešava, a ja ti pokušavam ukazati na moguće uzroke. Također sam aludirao i na popravljanje posledica koje su nastale ili mogu nastati. I muškarci su iako grublji i jači pol osećajna bića. Ponovo skrećem pažnju na čulnost i vaše postavljanje u odnosu prema partneru.:)
Ali, G... ako ne oseća, koji će mi... da izvineš.
Ja znam da su emotivni i tako se i ophodim prema njima, što se tiče čulnosti, nikada sebi nisam dozvolila da se zapustim ili upadnem u kolotečinu.
Pa u čemu je onda problem, majku mu yebem? :(