Odg: Beograde, dobar ti jutar
sve znash... lepo vreme to beshe, ali kao svaqo vreme ne valja mnogo biti sentimentalan... to ti je ko muzika. ono shto ti smatrash nekim svojim romantizmom yo je za nove klice smaranje. znachi hrabro i u koshtac sa novim starim beogradom i trq u mek, trq po polsuzavniq u costa caffe i trq u neku kafanu gde nema kockastog stoljnjaqa i de su svi kelneri ko da su japiji i vezuju ti portiqlu oko vrata dok ti donose tri lista zelene salate garnirane sa nekim bezmirisnim komadom izbeglog mesa od rahitichne qrave.... glavno da je sve to shmeq, ulickano i da je lepo.... sushtina nije bitna uopshte....
Baš me uteši ... al` Bogu hvala još postoji Skadarlija, jes` da polomim noge dok silazim niz... i pentram se uz nju, ali nema lepšeg filinga kad se već lomiš na onoj kaldrmi, da se lomiš uz pesmu ...
Šešir moj
http://razbibriga.net/imported/2009/...436291_o-1.jpg
Ovako je izgledao Beograd pre jedno mesec dana, kad se smraci u sred bela dana...
odoh sad lepo da se isplačem....tako mi je daleko...a opet je tu blizu u
mom.... :srce: moj gad..... :(
e daaaa
prošle nedelje sam bio u vašem malon gradiću
:razzz
Citiraj:
Prvobitno napisano od lilu
Ovako je izgledao Beograd pre jedno mesec dana, kad se smraci u sred bela dana...
morala sliku da obrišem, prevelika je
a bilo je i ovog ..
Cvijiceva
`dan beograde .................................... :(
Laku noc Beograde...
Zasto volite Beograd?
Citiraj:
Prvobitno napisano od Maca
Zasto volite Beograd?
Volim onaj Beograd iz prvog posta, zbog svega gore napisanog ... ovaj današnji, ne znam da li volim.
Ko kaze da volim Beograd? :mrgreen:
volim moj krug dvice i nesto malo sire,
danas se svasta racuna u Beograd a to svasta
ne volim
pa da:
1 jedinica
2 dvica
3 trica
4 cetvr...cetvi...cetvorka
5 petica
6 sestica
7 sedmica
8 osmica
9 devetica
i tako redom :mrgreen:
Koji je Beograd lepši, onaj ujutro ili ovaj večernji?
Imamo li pravo da ga na ovaj način delimo? Kada biste nekome poklanjali jedno ili drugo lice grada, koji biste mu deo namenili – jutarnji ili večernji? I da li biste to učinili zato što bi poklon onda bio veći ili zato što biste, sebično, lepši deo grada zadržali za sebe?
O Beogradu ujutro pisao je Duško Radović. O Beogradu uveče, nažalost, niko nije posebno pisao.
Vlada Bajka i prijatelji - Beograd
Kada je neko lep, onda je jednako zadovoljstvo sanjariti s njim, zaspati uz njega i buditi se pored njega. Zato je i odgovor na pitanje "kada je Beograd lepši – ujutro ili uveče" sasvim lak: Beograd je najlepši iz poluprofila.