Da li vam je život nekada bio ugrožen ?
Da li ste nekada bili u takvoj situaciji ?
Bili podvrgnuti nekoj , po život opasnoj operaciji, našli se u ratnom sukobu ,tuči u kojoj su sevali noževi i leteli meci, imali saobračajni udes....bilo šta drugo , gde vam je život bio -ili ste se osećali da vam je ugrožen ?
Kakve su vam misli prolazile kroz glavu?
Re: Da li vam je život nekada bio ugrožen ?
dobila sam napad smeha...:raz_067:
već sam pisala o tome na nekoj temi.. sad me mrzi ponovo...
Jesam jednom, da nisam doziveo, nikada ne bih poverovao da se celi zivot moze videti u delicu sekunde :)
ps. Vazan detalj, skoro da zaboravih, i vlastitu sa`ranu doziv`o:raz_088:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Bili podvrgnuti nekoj , po život opasnoj operaciji, našli se u ratnom sukobu ,tuči u kojoj su sevali noževi i leteli meci, imali saobračajni udes....bilo šta drugo , gde vam je život bio -ili ste se osećali da vam je ugrožen ?
ma ništa....obično sam u takvim situacijama 'ladna kao špricer.... a desilo se nekoliko puta.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Jesam vala:aha:malo smo podleteli pod kamiJon:aha:
Ne znam šta mi prošlo kroz glavu...nisam bila pri sebi:aha:
Bilo ...... desno volan....levo volan .......oštro desno volan ...... kanal zabod, krov nabod :)))) .... izvukao se ja prvi sa rukom na tri mesta slomljenom, provalio tek kad sam se iskobeljao .... nisam vozio :) ....
Adrenalin tada radi nema tu mLogo razmišljanja ....
Ih, jedne godine ako se smilujem mozda i napisem ovijeh mojih dvaestinu novih rodjendana...
I kakav bre zivot u sekundi, neko vec napisa adrenalin bije u glavu, nema se vremena za to... il sam ja oguglo... :eek:
Meni je život ugrožen svakog trenutka..
Šta ja znam da li će neki ludi musliman da se ubije zarad dženeta, ili će neka budala da me nabode samo zato što sam pametniji od njega..
U suštini, treba mi obezbeđenje. :mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
meni to ne može da se desi, vodim miran život :kapa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
fala na pitanje...kad sam bio dete, prvi-drugi razred...ugovorimo tepanje izmedju naselje Dubocica-Hisar kod stadiona FK Dubocice...tepasmo se s motke, sas pesnice, sas pistolji, sa bombe, sa petarde...i jedan lik na sred tepanje udari me mucki s ledja u potiljak sa kocku za kaldrmu...pao sam dole ko sveca...bilo mi je neprijatno...
razne misli su mi prolazile kroz glavu a najveca kako cu da mu jeebem majku samo da mu ustanem...bilo je opasno tepanje... litar krvi mi je iscurelo iz glavu...nedelju dana u skolu nisam iso....radovao sam se kao malo dete...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
meni to ne može da se desi, vodim miran život :kapa:
to se nikad nezna...danas jesi-sutra nisi...
Kako bre baš u sred tepanje da te udari? :qq:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Kako bre baš u sred tepanje da te udari? :qq:
dok sam se sa gaceta tepao, djondi me s kocku za kaldrmu mucki s ledja zveknu u potiljak...
bila li si nekad na masovnu tucu?
to stanemo oni tamo mi ovamo i gadjamo se prvo s kamenje, pa jedan pritrci udari drugog i pobegne...niko nije lud da uleti medju 5 coveka...a ja dok sam se jeebavao sa gaceta djondi mi jeeba majku s kocku za kaldrmu...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Yidoo
dok sam se sa gaceta tepao, djondi me s kocku za kaldrmu mucki s ledja zveknu u potiljak...
bila li si nekad na masovnu tucu?
to stanemo oni tamo mi ovamo i gadjamo se prvo s kamenje, pa jedan pritrci udari drugog i pobegne...niko nije lud da uleti medju 5 coveka...a ja dok sam se jeebavao sa gaceta djondi mi jeeba majku s kocku za kaldrmu...
:haha: :haha: :haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mare
:haha: :haha: :haha:
koe se cepis?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Yidoo
koe se cepis?
Pa zna kakva sam kukavica. Ja masovnu tuču ni na tv ne smem da gledam. :ququ:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Pa zna kakva sam kukavica. Ja masovnu tuču ni na tv ne smem da gledam. :ququ:
nisi potkovana...ja sam be od malih nogu bio talenat za te tuce...kada me je video kakav sam bio Mile zvani Robija je za mene reko:
-ovaj mali daleko ce da dogura...
Jeste..nekoliko puta sam bila u smrtnoj opasnosti..zato ga valjda toliko cijenim i volim(život)
sa 3, 11, 21, 23 godina - sam imala jako teske zivotne situacije.. tesko sam se provukla, ali jesam... izasla pametnija (makar od ove 11 godine .. posto sa 3 mi jos uvek nije razjashceno sta i kako se tu zapravo sve desilo.. i ko je kriv za to) .. eto