Da li je štrumpfeta laka ženska/sponzoruša ?
Verovatno neko sad misli -koji je ovoj ?
No baš mi to palo na pamet -a jeste, uslovno rečeno filozofsko pitanje .
Dakle -da li je Štrumpfeta sponozoruša ?
Prvo klasika -ne mnogo pametna plavuša .
Živi sa gomilom muškaraca , i nikada ništa ne radi .Koketira sa svima redom , što rezultira materijalnom korišću za nju -od onog štrumpfa što joj donosi cveće , do onoga što peče kolače . Nadalje...stalno se umiljava kod Papa Štrumpfa , dakle kod "glavnog baje " , i naravno ima "poseban status" Licka se po ceo dan , i uslovno rečeno , zavodi one male plavce sa svojim "tamdiradidam" pevušenjem .
Kad se sve sabere....ispada da je ona, u tim štrupfovskim okvirima klasična sponzoruša .Šta vi mislite o tome?Imamo li i mi štrumfetu na forumu?
Re: Da li je štrumpfeta laka ženska/sponzoruša ?
Ovo ko da zemsko pita, QQ, nema lakih zemskih, ima samo lepih i lepsih (to mi reko stric Radovan, nije od mene) a sto vole da pevuse i da simaju lepe carape, to im valjda u...sujeti:raz_088:
Ах, та мала заносна плавуша, певушила је и флертовала и добијала цвеће и колаче због тога...
Свим Штрумпфовима је била симпатична можда баш зато што није била покварена и злобна, него онако мила и слатка.
Није ми јасно, ел треба да се изјашњавамо поникце ко је наша Штрумпфета или само да кажемо да ли је има или нема? :neutral:
Kako ti volja i da li je ima ili nema a moze i poimence...:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Verovatno neko sad misli -koji je ovoj ?
No baš mi to palo na pamet -a jeste, uslovno rečeno filozofsko pitanje .
Dakle -da li je Štrumpfeta sponozoruša ?
Prvo klasika -ne mnogo pametna plavuša .
Živi sa gomilom muškaraca , i nikada ništa ne radi .Koketira sa svima redom , što rezultira materijalnom korišću za nju -od onog štrumpfa što joj donosi cveće , do onoga što peče kolače . Nadalje...stalno se umiljava kod Papa Štrumpfa , dakle kod "glavnog baje " , i naravno ima "poseban status" Licka se po ceo dan , i uslovno rečeno , zavodi one male plavce sa svojim "tamdiradidam" pevušenjem .
Kad se sve sabere....ispada da je ona, u tim štrupfovskim okvirima klasična sponzoruša .Šta vi mislite o tome?Imamo li i mi štrumfetu na forumu?
Па, нимало похвално за главног бају, зар не?
Мислим, ако јој је само због лицкања и умиљавања дао повлашћен статус, ел да...
Не, не мислим да ми имамо Штрумпфету на форуму.
И да, како је она лака риба ако нико није успео да је смува? :eek:
:huh:
Forum nije crtani film. To bi bio odgovor na sva pitanja. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ах, та мала заносна плавуша, певушила је и флертовала и добијала цвеће и колаче због тога...
Свим Штрумпфовима је била симпатична можда баш зато што није била покварена и злобна, него онако мила и слатка.
Није ми јасно, ел треба да се изјашњавамо поникце ко је наша Штрумпфета или само да кажемо да ли је има или нема? :neutral:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ako kažemo da je Štrupfeta bila zavodnica, a ne sponzoruša, onda možemo reći da imamo priličan broj zavodnica na forumu. :g:
Evo zašto mislim da je Štrumfeta bila zavodnica. Pored toga što je bila mala und slatka,
po ceo dan je trčkarala i pevala ''ti dam, ti dam, ti dam'', a da pri tom nikome nije dala. :raz_067:
A kao što znamo, sponzoruše jednako kao i prostitutke moraju da daju. To im poso. :lol:
U čemu je zapravo razlika između spomzoruše i prostitutke?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Ako kažemo da je Štrupfeta bila zavodnica, a ne sponzoruša, onda možemo reći da imamo priličan broj zavodnica na forumu. :g:
Evo zašto mislim da je Štrumfeta bila zavodnica. Pored toga što je bila mala und slatka,
po ceo dan je trčkarala i pevala ''ti dam, ti dam, ti dam'', a da pri tom nikome nije dala. :raz_067:
A kao što znamo, sponzoruše jednako kao i prostitutke moraju da daju. To im poso. :lol:
U čemu je zapravo razlika između spomzoruše i prostitutke?
(ponekad) u ceni
a, sto se samog topica tice-strumfetica deluje suvise povrsno da bi bila sponzi, jer za to moras imati vijuge koje ce oblikovati nameru da se pribavi korist bilo koje vrste i da ti je samo to u glavi...
kad se flertuje flerta radi, ne razmislja se o necemu sto se flertom moze pribaviti, a sponzorke svoje ponasenje diktiraju upravo spram tog cilja
e, sad, moguce je da ja branim flertuse, jerbo ja to stalno radim, a definitivno nisam ni sponzi, ni prostitutka....nemam pojma...
sto se pak lokalne forumske strumpfetice tice, ne znam dal je imate, suvise kratko sam ovde, al uvek i svuda bude neka sto malo vise vrcka u trepce od ostalih, pa je verovatno tako i ovde :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
ali je ona smuvala sve , sene oko nje i na njenu zelju izapovest...i sve je tu...
Ja sam se ozbiljno posvetila ovoj temi i bacila na istraživanje.
Utvrdila sam da je za sve Veliki Štupf kriv. Štrumpfeta je u početku bila
savršeko kljakava i uopšte nije bila lepa. :raz_067:
http://www.youtube.com/watch?v=yTQmwjXjJtk
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
ali je ona smuvala sve , sene oko nje i na njenu zelju izapovest...i sve je tu...
Је л’ она крива нешто због тога?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
To je definicija zavodnice, a ne sponzoruše.
E sad.. znam da nama ženama proradi ponekad sujeta, al nije lepo da vređamo ženu samo zato što je sposobnija od nas.. :g:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
To je definicija zavodnice, a ne sponzoruše.
E sad.. znam da nama ženama proradi ponekad sujeta, al nije lepo da vređamo ženu samo zato što je sposobnija od nas.. :g:
a dobija li sta za uzvrat???zasto zavodi???
Има црне обрве и трепавице, види се да је вештачка. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
:raz_117::krsti:
Ja tebe da učim zašto žene zavode? :lol:
Si ti monahinja?
Sram ju bilo što zavodi. Eto.. daj reci koja je da ju kamenujemo il postavimo na stub srama...:raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Има црне обрве и трепавице, види се да је вештачка. :lol:
Ako pažljivo zagledaš, videćeš i da ima malko celulita.
Osim toga, za sve što radi sudiće joj onaj gore jednog dana. :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
То што су сви пошандрцали за њом уопште не мора да значи да она заводи.
А искрено, ја ни не видим да она заводи.
Само се појави и сви су јој под ногама.
e, ali morate priznati da je sva ta prasina oko strumpfetice delom uslovljena i brojcanim stanjem u selu..ona bre jedna, a njih-koliko????
i njima rade prirodni zakoni, feromoni i hormoni, nema veze sto su crtani..da je jedan strumpf, a 100 zenskih strumpfova, da vish kako bi on isao okolo, pokazivao misice, pevao pod prozorima a one bi sve spremale kolace, uvijale loknice i oblacile minice...
sve su to prirodne rekacije, nije zena kriva sto je nasmejana po ceo dan, kad joj zivot lep..ta nikad nece da ostari
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
То што су сви пошандрцали за њом уопште не мора да значи да она заводи.
А искрено, ја ни не видим да она заводи.
Само се појави и сви су јој под ногама.
Jesje. Utvrdila sam to pažljivim posmatranjem crtanog filma.
Ona se samo pojavila i ama baš ništa nije uradila, a oni odlepili.
Muška posla...:lol: