Kada nick postane živa osoba...
Svi mi smo naravno u nekom trenutku imali zelju da vidimo, upoznamo nekoga ko nam je preko chata postao drag., za koga smo se "vezali"..vecina je to i ostvarila, i vise puta...Koliko se zapravo poznajemo, koliko "chat sagovornika "ste upoznali licno,kako ste se osecali, da li je susret promenio nesto ...u nesto vise?
Mesto gde ćemo pričati naše (istinite )net -doživljaje ...
Re: Kada nik postane ziva osoba...
nisam nikad bio na četu :(
mism ne na ovom našem, nego na onom pravom. ne znam ni kako izgleda
Sad kad se otvore...:raz_128:
Sto sam vise na forumima sve manja mi zelja:pusi:
Moju pricu svi znaju.Sa neta osobe koje sam licno upoznala su dve muske osobe i jedna zenska.Zenska mi je postala i posestrima i dolazi u moju kucu a muski su mi postali dobri prijatelji-divni mladi ljudi.I bili su u mojoj kuci...
Dve osobe su sa ovog foruma a jedna osoba je iz vojvodine...vojvodjanski madjar dusa od coveka,upravo sam postovala na temi kuhinje-njegovih ruku delo.
I iznad svega mi je drago sto sam ih upoznala i sto su mi svo troje divni prijatelji....
:tupan:
ja bi imala pet dana da pričam..
Pa ne znam. Ljude ovde ne doživljavam kao nikove i avatare, pa valjda
zato nisam imala problema.
Nikog jos! Bilo je par osoba na Krsti sa kojima sam imao prilike da se upoznam lice u lice ... ali sam te sanse propustio. Ne namerno, svakako.:raz_095:
Osim Bise ne poznajem nikog licno s forumima ali par ljudi bih htela da upoznam , mislim da utisak nece biti razlican od "nika" i "avatara"
Ja znam moju omiljenu tetu BISUUUUUU jeeee :) najdivniju medju DIVNIMA
I posebno mi je drago sto mogu da kazem da kada god dodje u nas dom unese vedrinu, smeh , radost i toplinu, odnosno nista nije pokvarila samo je dodala na postojece stanje nasega doma
p.s. dom sacinjavaju jos troje ljudi sa ovog foruma pored mene (Prkos, Ozon, i maratonac)
svi koje sam upoznala sa foruma su potpuno potvrdili sliku koju sam o njima imala na forumu
e, neki su me i prijatno iznenadili, jer su ispali jos bolji nego sto sam ocekivala
npr, mala Cipelicka, koja uopste nije "mala", vec je jedna velika pametnica i dobrica
ili Poverljiva, koja je takva ribetina, a ne bi se reklo po tome kako pise i zeza se na svoj racun
i takoc..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Natalie
Ja znam moju omiljenu tetu BISUUUUUU jeeee :) najdivniju medju DIVNIMA
I posebno mi je drago sto mogu da kazem da kada god dodje u nas dom unese vedrinu, smeh , radost i toplinu, odnosno nista nije pokvarila samo je dodala na postojece stanje nasega doma
p.s. dom sacinjavaju jos troje ljudi sa ovog foruma pored mene (Prkos, Ozon, i maratonac)
E, vas doživljavam kao porodicu Adams. :)
e, a upoznala sam i dva nika sto ne smem da kazem da sam ih upoznala, i sad ocu da puknem sto to moram da krijem :lol:
al' krijem, sta cu kad sam od reci :lol:
Na jednom dogadjaju sam videla dosta forumasa, neke upoznala malo...
Ali se privatno ne druzim sa forumasima... nemam vremena...
na chatu sam upoznala dvoje mladica i bila sam jedno vreme u kontaktu...
Sa jednim prestala jer me proganjao da se zabavljamo...
Sa drugim sam imala emotivnu vezu...
Sa njim sam u kontaktu cujemo se ponekad... nocu razgovaramo...
sa primesama čega? :rumenko:
to su one primese za kolace :stidljiva:
normalno je da se, kad se ovoliko vremena provodi na nekom mestu, dobije želja da nekog i vidiš....ne samo virtuelno.
meni se dseilo da sam sa svojom koleginicom, s kojom radim svaki dan, bila na jednom forumu i da smo tek posle ne-znam-koliko-postova skontale da smo to ona i ja...crkle smo od smeha, jer smo se pogledale u istom trenutku, ne postavljajući pitanje ''jesi li to ti na...?'':)
upoznala sam tako još neke.....forumaše(forumašice) s raznih foruma...neko me zvao na rođendan, neko mi je u komšiluku, neko je baš hteo da se upoznamo...
utisci - pa različiti, majke mi.
nema pravila.
ja nikog nisam upoznao :(
trebao sam s lilu ali eto ispade nešto :cry:
mene lilu neće da upozna. stalno nalazi neko opravdanje.
pa ne znam, videćemo šta ona kaže
e meni je životna želja da upoznam marlona
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
pa ne znam, videćemo šta ona kaže
e meni je životna želja da upoznam marlona
e, tebe ne bih volela da upozm...mislio bi da sam puna para, a znam da bih izneverila tvoja očekivanja....a nekako mi teško pada kad izneverim nečija očekivanja.