Скидао ми је звезде с неба...
... док нисам потписала а онда се све променило...
Е сад, реченица може да буде и у другом роду, него, некако сам ово најчешће чула од жена...
Па и мајки како саветују: видећеш кад се удаш, све ће да се промени.
Е сад, немам овакво искуство, па ме занима шта ви мислите о овој теми.
Да ли је тако нешто уопште могуће?
И ако јесте, и дешава се, да ли је та особа то урадила свесно да би ____ (дописати)
А можда и потпуно несвесно, без икакве "задње намере", просто мисли да тако треба (шта знам...)
Или је то можда онај други умислио, јер, заједнички живот ипак није исто што и забављање (јој што не волем ову реч).
Re: Скидао ми је звезде с неба...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Е сад, реченица може да буде и у другом роду, него, некако сам ово најчешће чула од жена...
И ако јесте, и дешава се, да ли је та особа то урадила свесно да би ____ (дописати)
А можда и потпуно несвесно, без икакве "задње намере", просто мисли да тако треба (шта знам...)
Или је то можда онај други умислио, јер, заједнички живот ипак није исто што и забављање (јој што не волем ову реч).
Da, ta osoba je to uradila svesno da bi postigla svoj cilj, sta god to bio..
Pridobiti zenu za bilo, brak bilo samo za _______
Redje je da je neko stvarno takav :(
Pa jes, od žena se obično čuju te priče, a od muških da su, dok ih nisu upecale,
imale razumevanja za njihovu mamu, najbolju drugaricu iz detinjstva, prijatelje,
pijanstva i odlaske na utakmice i na pecanje sa prijateljima. :lol:
Cim taj skida zvezde, laze ko pas... doduse jeste njmu skidanje u glavi al ne zvezdi...
Savet: Beste noge da vas dupe ne usere!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Nije mi se desilo :lol:
Mislim da je to posledica kada ljudi neke stvari u odnosu pocnu da podrazumevaju, tada se to i desi!
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
ni zvezde mi nije skidao , gde li mi je bila pamet?
Isto tako kazu da se zene udaju u nadi da ce se muskarac promeniti (mentalno), a muskarci zene u nadi da ce mi zena uvek ostati ista (fizicki). :lol:
Ako je brak "cilj" - normalno je da se takve stvari desavaju...
ja to ne mogu da kazem..nije mi nikad skidao zvezde sa neba..bio je sirovina od pocetka i ne mogu da kazem da sam prevarena u tom smsilu,ejr sam znala da je takav...e sad,sto sam bila glupavo zensko pa sam verovala da ja mogu to da promenim,to je sad,druga stvar..ne mogu da kazem d ami je u pocetku to previse smetalo,ali najvise me je bolelo kad sam se porodila,sa prvim detetom,gledajuci sve one muzeve koji su dolazili u posetu sa silnim cvecem i poklonima,a on ne sto je dosao praznih ruku,nego mu je i stav bio nekako,osoran..e da l sam ja tad bila u post porodjajnom stanju ili sta god da je razlog,od tad su kola krenula nizbrdo..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
No Name
Isto tako kazu da se zene udaju u nadi da ce se muskarac promeniti (mentalno), a muskarci zene u nadi da ce mi zena uvek ostati ista (fizicki). :lol:
Ako je brak "cilj" - normalno je da se takve stvari desavaju...
ahahaha.. ovo je dobro...:) :lol:
(eto.. zla, zla nada...:raz_067:)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
ja to ne mogu da kazem..nije mi nikad skidao zvezde sa neba..bio je sirovina od pocetka i ne mogu da kazem da sam prevarena u tom smsilu,ejr sam znala da je takav...e sad,sto sam bila glupavo zensko pa sam verovala da ja mogu to da promenim,to je sad,druga stvar..ne mogu da kazem d ami je u pocetku to previse smetalo,ali najvise me je bolelo kad sam se porodila,sa prvim detetom,gledajuci sve one muzeve koji su dolazili u posetu sa silnim cvecem i poklonima,a on ne sto je dosao praznih ruku,nego mu je i stav bio nekako,osoran..e da l sam ja tad bila u post porodjajnom stanju ili sta god da je razlog,od tad su kola krenula nizbrdo..
O Mico... baš mi je žao...
Ono jeste da sam od tih što skidaju zvezde s neba vazda bežala, ali ovo o čemu
ti pričaš je sasvim druga krajnost. :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
O Mico... baš mi je žao...
Ono jeste da sam od tih što skidaju zvezde s neba vazda bežala, ali ovo o čemu
ti pričaš je sasvim druga krajnost. :(
A jbg..on je prosto,takav,sta da se radi..
Мени је само један хтео да скида те звезде, ничим изазван.
Збрисала сам као блесава.
Без разлога, инстиктивно.
Mišljenja sam da je to "skidanje zvijezda" precijenjeno ,ali lijepo i milo..ima neku svoju bajkolikost,čaroliju i čežnje..vrijeme donese promjene u odnosu koji otprilike tako nekako sa zvijezdama započne,u trenutku kad partner uzima ljubav partnera zdravo za gotovo..kad se ne trudi,kad miruje..a ljubav uvijek mora nešto da uzburka jer u suprotnom ne teče,već stagnira..
Ja bas volim te sto skidaju zveze, ne bezim, sto bih bezala, nek skidaju.
I to što kažeš.. nek rade nešto...:raz_088:
ako imate zvezdice na donji i gornji veš će da skidamo..nego štaćemo nego da skidamo...
Ti si baš neki praktičan? :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Bandit
ako imate zvezdice na donji i gornji veš će da skidamo..nego štaćemo nego da skidamo...
Pa dok ne potpišemo, el? :mirka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Pa dok ne potpišemo, el? :mirka:
:raz_067:
a posle skidaju druge.. el to? :raz_067:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica