Dakle, moje dame..koje dezodoranse koristite?
Da li ste verne jednom ili ih menjate? (m'sm dezodoranse:raz_128:)
Sprej, roll on, stick..?
Printable View
Dakle, moje dame..koje dezodoranse koristite?
Da li ste verne jednom ili ih menjate? (m'sm dezodoranse:raz_128:)
Sprej, roll on, stick..?
Dove, cool waterlily&freshmint scent
:)
Omiljeni Dove u stiku, moze i sprej...svidja mi se i nemam zelju da koristim drugi...
Ali bih zato parfeme menjala raznovrsne :ceka:
dugo sam koristila razne niveine dezodoranse, i u stiku i u spreju...ali, rexona mi definitivno ne prija - izaziva alergiju :(
Retko kad koristim , mada sad gledam u fiJoku i imam C-tru i BU :moon: pa te povremeno naštrcam.
Ja stalno menjam jer nisam nasla odgovorajuci..Uglavnom su u spreju i moraju da budu anti - white marks.
Mislila sam da sam konacno nasla odgovarajuci Garnier Minerals ali pogresih.
Nastavljam potragu:raz_088:
Meni se taj Garnier uopšte nije dopao :mirka:
a potragu ćeš završiti 12. nikada :lol:
sa svakom novom reklamom će se pojaviti proizvod koji će na reklami imati baš sve što ti treba, ti ćeš se primiti, kupiti ga i posle nedelju dana ćeš shvatiti da si džaba krečila (kao i svaki put do sada) :lol: tj krenućeš u potragu za novim...i tako će biti sve dok se ne dođe do shvatanja da se kupovinom kancerogene kozmetike stiže samo do hemoterapije, a ne do 24h ''zaštite'' i odsustva belih fleka ili čega već.
:qq: istina..
Korišćenjem proizvoda koji mirišu, a ne stvaraju opštu telesnu zatrovanost i buduće finansijske odnose sa farmaceutskom industrijom :lol:...a ako sad po automatizmu usledi pitanje - a koji su to proizvodi?, doći će i automatski odgovor - google u ruke, put pod noge, pa tražite, sve ima svuda za svakoga....samo sklonite pogled sa tv reklama i mrdnite se iz fotelje :lol:
Hmm, u pravu si ti , ali da li to ima kod nas...:mirka:
za tebe pričo nisam ni sumnjao da nećeš :lol:, pre bi umrla nego što bi koristila bilo šta što nije zvanično aminovano, odobreno ili opšteprihvaćeno :lol:
ena ima kod nas naravno, samo ne ispiraju mozak time pa ljudi obično ne znaju :lol:
pa na kozmetiku sam i mislio pričalice :lol:...tako da nisam pogrešio :lol:
nema mere koja može izmeriti moju nepogrešivost :lol: