Devojčica koja je ućutala svet na 6 minuta
http://www.youtube.com/watch?v=5zxT-1QjXLk
Sve je rečeno, a sve ovo bih i ja rekao
Možda ne ovako lepo sročeno, ali suštinu da
Baš danas, nastavnica biologije, pričala nam je o ekološkoj svesti, da čuvamo prirodu,
kada sam je pitao zašto nešto ne preduzme, da vodi kampanju, volontera ima koliko hoćeš, rekla je, hladno, da ima ko će to da uradi..
I sad ja vas da pitam, KO ĆE?
Dokle će da se predaje o šteti dima, i ona predavač siđe sa bine, i zapali jednu?
Dokle će se deci marihuana, biljka, od BOGA, predstavljati kao najveće zlo (da se razumemo, droge jesu zlo, ovo je za marihuanu) a na 10m od škole možeš da kupiš pivo, vino, viski, vodku, pa čak i absent?
Ovde konkretno kažem za škole, i decu, a imam mnogo toga da kažem, mada ne mogu da kucam!
?
Re: Devojčica koja je ućutala svet na 6 minuta
Mrzi me da gledam video,ali za maru si u pravu...neophodna je HITNA LEGALIZACIJA!!!
Video je zaheban do koske ....
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
Dokle će se deci marihuana, biljka, od BOGA, predstavljati kao najveće zlo (da se razumemo, droge jesu zlo, ovo je za marihuanu) a na 10m od škole možeš da kupiš pivo, vino, viski, vodku, pa čak i absent?
Jel' ovo znači da marihuana nije droga :hm:
korscenje dece u politicke svrhe, lamentiranje, lupetanje, patetika... zali boze utrosenog vremena na gledanje ovog djubreta. u sustini, svi ovi klipovi su retardirani. seruckanje o opstim temama, apokalipticnim tonom 'nema nam spasa, propali smo'.
edit:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
PRCKO
Mrzi me da gledam video,ali za maru si u pravu...neophodna je HITNA LEGALIZACIJA!!!
svako se cese gde ga svrbi. :mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Jel' ovo znači da marihuana nije droga :hm:
Da se razumemo dokazano je naučnim studijama da je obična cigareta štetnija od marihuane koja se u pojedinim zemljama koristi u medicinske svrhe.
Kako ste nakon ovog govora, stigli do marihuane? :neutral:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Kako ste nakon ovog govora, stigli do marihuane? :neutral:
Ne sam ni ja shvatio .... :lol:
Baš to htedoh da kažem, nije tema o marihuani, već o svetu, našoj državi, gradu, naselju, o našoj budućnosti..
Možda vi imate pola veka iza sebe, ali se ponekad zapitam da li ću ja da doživim uz ovakav život
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Crash and Burn
Da se razumemo dokazano je naučnim studijama da je obična cigareta štetnija od marihuane koja se u pojedinim zemljama koristi u medicinske svrhe.
Da se razumemo, dokazano je praksom koju možeš svakodnevno da sretneš na ulicama Bg-a, da je marihuana ulazna karta za heroin.
Ako misliš na Kaliforniju i još neke zemlje gde se odobrava uzgoj marihuane u medicinske svrhe, te "medicinske svrhe" su dozvola korištenja marihuane kod neizlečivih bolesnika koji su u terminalnoj fazi određenih vrsta tumora i kojima osim čekanja smrti ništa drugo nije ni ostalo.
I dalje ne shvatam kakve veze VIDOJE ima sa MAROM, kao i to kakve veze MARA ima sa ŽUTIM .......
dobro, sad prelazimo na narkomaniju
to jeste problem, ali nije to tema
tema jeste naša budućnost, budućnost planete, prirode?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
I dalje ne shvatam kakve veze VIDOJE ima sa MAROM, kao i to kakve veze MARA ima sa ŽUTIM .......
inače, heroin je čist beo kao kokain, samo kada rasturaju sve i svašta dodaju, pa poprima razne boje
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
Baš to htedoh da kažem, nije tema o marihuani, već o svetu, našoj državi, gradu, naselju, o našoj budućnosti..
Možda vi imate pola veka iza sebe, ali se ponekad zapitam da li ću ja da doživim uz ovakav život
Ja sam po tom pitanju totalni pesimista. Devojčica jeste rekla istinu, ali se bojim da od
toga nikakve koristi neće biti.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
inače, heroin je čist beo kao kokain, samo kada rasturaju sve i svašta dodaju, pa poprima razne boje
Izvinjavam se na žargonu .... ne videh za života ni belo, ni žuto ...... zeleno ....... pa ima u Beogradu zelenila :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Ja sam po tom pitanju totalni pesimista. Devojčica jeste rekla istinu, ali se bojim da od
toga nikakve koristi neće biti.
Kojice ....... izgleda smo samo ti i ja odgledali video :lol:
ne znam da li smem to da kažem javno, ali reći ću
jedino rešenje i jeste u zlatnoj milijardi, verujem da svi znate šta je to
nema to veze sad sa masonima, iluminatima i ostalim čudima, već da nas je previše, neravnomerno raspoređenih
mislim da smo postali preteški prirodi, da više ne može da izdrži
eh, da je hitler tu..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Kojice ....... izgleda smo samo ti i ja odgledali video :lol:
odgledao sam taj video još davno, kao što je kojica rekla sve je to istina ali ta devojčica nije sigurno to sama smislila već iza nje stoji profesionalni marketinški stručnjak koji je osmislio ceo koncept tog govora tako da sve to gubi svaki smisao.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Crash and Burn
odgledao sam taj video još davno, kao što je kojica rekla sve je to istina ali ta devojčica nije sigurno to sama smislila već iza nje stoji profesionalni marketinški stručnjak koji je osmislio ceo koncept tog govora tako da sve to gubi svaki smisao.
ma devojčica kao osoba, nije bitna
niti je bitno da li je ono što je rekla stvarno mislila
iza mene ne stoji apsolutno niko, pa ipak želim nešto da promenim, kako to objašnjavaš?
ne znam imaš li dece, gubi li smisao to da tvoje dete neće znati šta je park, jezero, reka, da gleda ribice kako plivaju, da šeta psa, da ide na kampovanje? možda sam sebičan, prvenstveno me brine sopstvena budućnost, ali ništa manje ni budućnost ostatka sveta
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Marko
ma devojčica kao osoba, nije bitna
niti je bitno da li je ono što je rekla stvarno mislila
iza mene ne stoji apsolutno niko, pa ipak želim nešto da promenim, kako to objašnjavaš?
ne znam imaš li dece, gubi li smisao to da tvoje dete neće znati šta je park, jezero, reka, da gleda ribice kako plivaju, da šeta psa, da ide na kampovanje? možda sam sebičan, prvenstveno me brine sopstvena budućnost, ali ništa manje ni budućnost ostatka sveta
sve je to deo smišljenog scenarija. nemam dece , čak sam i sretno razveden, ali to sad nije bitno.
naravno da bih voleo da moje dete danas, sutra ili nebitno za koje vreme zna šta je park, jezero, reka da gleda ribice kako plivaju itd... ali mi ne treba neko ko će mi pričati da je sve to otišlo u materinu, trebaju mi ljudi koji su voljni nešto praktično da urade po tom pitanju.