Re: Nije to za mene! :qq:
jeste,bas to sto si i sama zakljucila..i predrasuda i kucnog vaspitanja koje im je nametano od malih nogu...iiii..da ne idem dalje..
Па биле су лепе док су "ловиле" мужа.
Сад кад су их уловиле, шта има више да се смарају и губе време. :lol:
Тако треба. :aha:
ma, teško da su bile lepe dok su lovile...jednostavne su takve. odrastale su u takvim porodicama....pa, meni je takvih žena žao.
nego, flertušo....šta reče...kakvi vaučeri :lol:
Problem je što si nasrtala na pogrešnu grupu. Ja na ta maltretiranja nisam išla ni do sada i ne znam što bih sada krenula. :hm:
U marketingu postoji nešto što se zove ciljna grupa. Koja je tvoja ciljna grupa?
Nebitno je, bitno da su zene ida prodje sto vise ljudi kroz spa centar ;)
E pa kakva ti je strategija, taki su ti i rezultati. :sad: Čuj nebitno...
Kojice ja ne radim na procenat da imam strategiju.
Imam strategiju za svoje skolovanje jer je to moj posao.
A za promocije za koje sam svakako placena da radim a ne da mislim mi savrseno ne pada napamet da osmisljavam strategiju
ako je drugi nisu smislili ;)
I tema je o "fenomenu" a ne o meni kao promoterki ;)
Hvala! :)
Ma ti idi do prvog manastira i monahinjama predloži spa centar, što se mene tiče.
Malo ćeš vremena da izgubiš, al ćemo posle naširoko ovde moći da se čudimo
njihovim reakcijama. :dance:
:lol: A zasto mislis da monahinje nisu za spa centar?
Ako nose odoru ne treba da se depiliraju, masiraju, rade medicinski pedikir ili manikir?
Depilacija i ovo sto sam nabrojala su higijena i zdravlje a ne tretmani lepote ;)
Ali mnogo smo otisli od teme...
Ma...SPA je genijala...da imam uslova nedeljno bih posećivala jer nema takvog relaxa nidje :heart:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Flertusa Cipelic
:lol: A zasto mislis da monahinje nisu za spa centar?
Ako nose odoru ne treba da se depiliraju, masiraju, rade medicinski pedikir ili manikir?
Depilacija i ovo sto sam nabrojala su higijena i zdravlje a ne tretmani lepote ;)
Ali mnogo smo otisli od teme...
:sad:
Mene i dalje zanima sto mislis da monahinje nisu za soa centar :lol:?
Dobro, ako te baš zanima šta ja mislim, evo ću da ti kažem.
Neko ko se odvratio od sveta da bi se posvetio duhovnom napretku, ne mari baš mnogo
za telesno.
Ja to samo mislim, a ti ih pitaj, da bi proverila.
Mislim da bi trebala da startuješ negovane žene. Ostale ti neće doći, ma koliko dokone bile.
Zanima me zato sto u komunikaciju ne ulazim radi rasprave nego kvalitetne razmene misljenja ;)
To sto pricas je smisleno, ali sihurna sam da ni monahinje ne pustaju dlake i sredjuju pete.
Sada da li same i brijacem ili ce otici na pedikir je druga stvar tj depilaciju, ali donro ;)
Negovane zene imaju proverene svoje salone u koje idu godinama.
Vaucere me uglavnom uzimaju one nenegovane ali zainteresovane za negu koje nemaju bas puno kesha pa se raduju svakom popustu :)
Dobro, ako si sigurna. Ja nemam protiv.
Kako nenegovane? Beda nije izgovor za zapuštenost. Malo sapuna, češalj, brijač, turpija za nokte, pete... :tupan:
Nemoj sad da mi prodaš priču kako su negovane samo one što su izašle iz tot tvoj spa centra.
:lol: OMG Kojice ko te jutros dirao? :lol:
Pod 1 ne drzim nikakav spa centar.
Pod 2 boli me uvo da nekog reklamiram as I said ja ne zivim od promocija niti mi je to smisao zivota :lol:
pod 3 nigde pa ni izmedju redova nisam rekla da nega zahteva odlazak bilo gde.
Prva si krenula licno sa pitanjem koja je strategija, prva si krenula u offtopic.
Ni to nije bitno ali samo da se konstatuje.
Samo sam rekla da su nenegovane ali zainteresovane za negu najzainteresovanije.
Niti sam ikog vredjala niti sta drugo.
Sapun je higijena, a tretman lica je nega. Makar u mom svetu ;)
I zamolila bih te da mi se vise ne obracas licno ko sto sam te zamolila 10 postova iznad.. Ili treba da citiram...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
E pa kakva ti je strategija, taki su ti i rezultati. :sad: Čuj nebitno...
Evo crno na belo.
Daklem nebitno je za temu!!!
Hvala! :lol:
I nisam se at all iznervirala krenula sam vrlo fino u kvalitetnu raspravu ali ti moras licno ili ja ili spa centar ili nesto.