Re: Uhvaćen Ratko Mladić?!
Sinoćni skup rasteran zbog što nije bio najavljen. :hm: Kako je mogao biti najavljen?
http://www.youtube.com/watch?v=fdn1b...layer_embedded
Huligani? :hm:
pa da.. rekoh ja lepo juce.
sledi jedan od onoh zajebanih vikenda! ;] xD
i da..
Placi Srbijo. Placi.
I da sagledah snimke... to su ti pogledi. Ko je izdajnik, a ko fašista? Ko se smeje, a ko je tužan? Ko je na čijoj strani? Srbi su, generalno, srećni. Ponovo su podeljeni, sve je na svom mestu. -.-
I reče neko..Srbija se saginjati neće..bogme i neće jer je zauzela stav...onaj u kom se ne podiže....i bacila nas niz rijeku...
moj narod je tužan i gorko je i bolno..
koliko izdaja treba da se desi pa da se naviknemo...mi koji "jedemo malu djecu" i naš general kao esencija sveg zla na svijetu stavlja se u Haag u kom je legalizovana droga i prostitucija,pa i zatvor koji mogu da obilaze školarci kao turističku atrakciju..estradizacija u usponu svesrspkog potonuća.
Miting podrške u Banjaluci,zakazan je za 31.05.
to uopste nije bilo na vestima?! zar ne?
ili mi je to promaklo?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
qq... pa jel moguce da ni jedan medij ovo nije objavio? ili sto rece Valkira, da mi nije promaklo?
Protest u Mladićevom rodnom Kalinoviku
29. maj 2011.
Nekoliko hiljada ljudi okupilo se na mitingu podrške haškom optužniku i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske (VRS) Ratku Mladiću u njegovom rodnom Kalinoviku.
http://razbibriga.net/clear.gif
Miting je organizovala Boračka organizacija RS (BORS), a na protest zbog hapšenja Mladića pristigli su ljudi iz Hercegovine, Sarajevsko-romanijske regije i gornjeg Podrinja.
Sa protesta je poručeno da je general Mladić utemeljivač VRS i Boračke organizacije RS i da "onaj ko se toga stidi beži iz njenih redova".
Okupljeni su nosili transparente na kojima je poisalo: "Uzeli ste nam orla, ali je ostalo gnezdo", a na ulasku u Kalinovik postvaljen je veliki transparent na kojem je ispisano "Dobro došli u Mladićevo, svi smo mi Ratko".
Predsednik BORS-a Pantelija Ćurguz rekao je Mladić ostavio trajni zadatak srpskom narodu da čuva i gradi RS.
"Sada najgori hoće da sude i unište najbolje, a general jeste naš časni sin, najbolji srpski oficir 20. veka", istakao je predsednik BORS-a.
Predsednik Predsedništva BORS-a Dražen Perendija rekao je da će general Mladić "živeti dok je živ ijedan Kalinovčanin i Srbin".
Predstavnici BORS-a posetili su Mladićevu rodnu kuću u selu Božanovići.
Centralni protestni skup povodom hapšenja generala Ratka Mladića održaće se u utorak, 31. maja u Banjaluci.
Na platou ispred Doma Narodne skupštine počeo miting u organizaciji Srpske radikalne stranke, u znak protesta zbog hapšenja generala Ratka Mladića.
slican sa domace scena kad razgovara bolesna debilcina sa okorelim pijancem...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/v...itologiji.html
glavno das "majke srebrenice"pratile uzivo prenos iz haga i ispod praga svesti gurale pricu koja je odbacena o genocidu. nece ratko doziveti a da kaze sta se tamo sve zaista desavalo.
Болесног човека испоручили у Хаг,
а ови брже боље заказали суђење.
Ма... без коментара сам.