ae da izdvojimo crni humor sa slikama i vicevima u ovu temu, da nam ne kazu kako smo nenormalni :pusi:
http://razbibriga.net/clear.gif
Printable View
ae da izdvojimo crni humor sa slikama i vicevima u ovu temu, da nam ne kazu kako smo nenormalni :pusi:
http://razbibriga.net/clear.gif
moram da prokomentarisem ovo... zato sto je, verujem u to, sva filozofija ovog sveta, sve mudrosti, sva pitanja i svi odgovori...sve je stalo u ove dve recenice... imamo tako malo vremena, a tako puno gluposti i nebitnih stvari kojima se ljudi opterecuju svakodnevno... jer, na kraju - sta smo sad mi, to su bili oni... a sta su oni sad, to cemo biti mi... i to je jedino sto je sigurno...
Cega su najvise voleli da se igraju Sasa i Dejan Matic kad su bili mali?
-Corave bake
Razgovor u tramvaju: Umrla mi je baka ..od čega? ..od gripa ..srećom ništa ozbiljno
:smeh:
Kako prepoznatio bogatog etiopljanina?
Nosi rolex oko struka!
Prelaze dve starice preko pruge i naiđe voz. Prvu pregazi a druga srećom ostane zalepljena za prozorsko staklo!
Na plaziPlace brat a sestra umire od smehaDolazi otac -Sta se desava? Sestra- Haha mama se udavila! Brat- Buuu a ja nisam video...
Kuca nije, maca nije, ptica nije, mama koju ono zivotinju imam? Rak sine, rak
Dolazi baba na groblje, i pita grobara: -Izviiini, sinko, gde je ovde parcela ? -Ma lezi, baba, de oces !!!
Mama, mama, ja ne volim brata! Cuti sine i jedi!
:raz_114:
-Mama,mama daj mi kolaca. -Prvo operi ruke,sine! -Ali, mama,pa znas da nemam ruku. -E, nema ruku, nema kolacica!
Doziva majka sina: LEoo. Leoooo...
Pita je komsinica: Zasto sina zoves Leo kad mu je ime Marko?
Ma ima leukemiju pa mu malo tepam...
Dolazi djete kuci i kaze majci:
"mama,mama deda se objesio na tavanu"
zena se skamenila sva,a mali vice:
"aprililili nije na tavanu nego u podrumu"
Zena kaze muzu da ode do komsija i trazi kafu. Ovaj ode i kad je usao u kucu vidi zenu kako se drzi za sisu i steze je, a njen muz *ebe njenu majku i drzi kisobran iznad sebe. Covek prenerazen pobeze i kad se vratio kuci kaze zeni:
Zeno kud me posla kod onih ludaka, zena se drzi za sisu i steze je, a njen muz drzi kisobran i *ebe joj majku.
Zena mu rece: Ma nisi shvatio, oni su gluvonemi, zena mu kaze - idi kupi mleko, a on joj odgovara - pa ****m ti mater vidis da pada kisa.
Učio tata sina debila da računa:
T: "Sine koliko je 1 + 1?"
S: "6!"
T: "Nije sine, vidi... imaš jedno lizalo i ja ti kupim još jedno, koliko ćeš imati?"
S: "4!"
...T: "Ma nije sine (iznervirano) vidi,... imaš jednu jabuku i dobiješ drugu koliko ćeš imati?"
S: "Kilo..."
T: "E *ebiga sine! Kucnem jednom, kucnem dva puta..."
S: "Tata, tata, neko kuca."
T: "Ma nije sine, ja sam..."
S: "Uđi tata..."
Mama, mogu li nositi minić?
-NE!!
- Mama, mogu li obući štikle?
-NE!!
-Mama, mogu li se šminkati?
-NE!!
-Ali mama, ja imam 18 godina!