Kakva su vam iskustva sa ovom kozmetikom, ako ih imate?
Printable View
Kakva su vam iskustva sa ovom kozmetikom, ako ih imate?
vec godinama koristim avon anew alternative nocnu ....nenormalno mi prija ...i ne menjam je ....mada leti stavljam jednom nedeljno mozda i manje
meni je Oriflame za par nijansi bolji od Avona :raz_043:
mada je Amway bio neprevaziđen :raz_127:
ali skup! :raz_038:
koristim avon godinama..milim 5-6- godina i veoma sam zadovoljna. naročito su extra ove malo skupljekremice, ali, brate, rezultati su baš vidljivi. :raz_069:
od amveja i danas koristim lok i diš drop.
koristim ponešto i iz jedne i druge kolekcije,nisu loši....
koristila bih i iz 'oriflejma' ponešto, ali ne znam nikoga ko to radi.... :raz_088:
radi moja sestra sa tim,pitaj ako te nešto interesuje....
pa, pre je bilo u prodaji neka kolonjska voda sa mirisom narandže...baš je lepo mirisala, a zapremina je bila ohohooo...za relativno male pare. išla sam na sajt 'oriflame'-a, pa je nisam našla....
pitaću pa ću ti reći....
hvala, blue :raz_069:
poručih od ''avona'' ove divne kreme za lice i antirid i neku kolekciju za mog bradonju....jedva čekam subotu, da ih dobijem! (kao da je džabe..:raz_089:)
Moram da nađem Avon damu ... pre neki dan sam bila na njihovom forumu, poslala pp jednoj dami (tražila dnevnu, noćnu kremu ... sve po redu i savet), niko mi nije odgovorio. A u okruženju nemam nikog ko se bavi tim niti ko koristi Avon.
Nemam iskustva s tim proizvodima ali sam baš rešena da probam.
rekoh negde da ih koristim godinama...otprilike 5-6 i baš sam zadovoljna sa odnosom kvalitet - pare. ne znam u kom si delu grada...na novom bgd-u sam i tu ima dosta punktova ''avona''.
Na Karaburmi sam :huh:
danas idem da podignem proizvode, pa ću se raspitati ko ''operiše'' na karaburmi i javiću ti. ok?:D
Ја сам неко ко ће купити све што му се донесе кући. :kiss:
Тако годинама купујем и Avon и Oriflame козметику, чак и кад нисам задовољна.
Некако ми то лакше него да тражим по парфимеријама, лења сам за те ствари.
pa evo, u petak sam dobila 'avon' paket sa noćnom kremom, antiridom iz ove najnovije kolekcije, a uz to i 2 odlične maskare za po 20 dinara (to je nagrada ako kupim ove kreme). onda - gel za intimnu negu, koji baš lep i prijatan, pa za muža kolekcija dezodorans, toaletna voda, zajedno sa kozmetičkom torbicom...e, sad su devojke smislile da ne kupujem mleko za telo u 'avonu' nego one pazare po parfimerijama...nešto im se drugo sviđa. mleko i ovako ne koristim, nego kreme, tako da....mi je svejedno.
Mašala ... :)