vido sam na muškima ima teme o zevanju, pa ko reko aj da postavim recipročnu...
...ako već postoji, spojte...
...dali zevate ili iz prikrajka posmatrate tipa koji vam je lep, zgodan...štaznam kakav...?
Printable View
vido sam na muškima ima teme o zevanju, pa ko reko aj da postavim recipročnu...
...ako već postoji, spojte...
...dali zevate ili iz prikrajka posmatrate tipa koji vam je lep, zgodan...štaznam kakav...?
Uvek sam diskretna :disi: :lol:
Ma jok ,uopste ne gledam na taj nacin..ja to samo u cilju informisanosti,pogledam koji su krojevi farmerica u trendu,kakve kosulje se nose,osmotrim koliko je uticaj piva na liniju muskaraca,plocice i takoooo..ponekad kad mi je dosadno onda u sebi brojim koliko njih sa crnim a koliko sa plavim ocima sam srela..takooo..
Ja nekako nisam u toj priči:) Ne gledam ni doope,ni "pločice",ni markiranu garderobu..jedino što uhvatim na prvi pogled a da je meni bitno,je da li je uredan i kakav ima osmijeh(eh,da zubi su važni)
Ne blenem nikad(ono,oči mi kao iskoče koliko je dobar-jok)...a kamoli da to radim iz prikrajka:)
Ma nije Klu razumeo moju temu :nene: ne radi se o gledanju, no o blejanju
znaš ono kad im pogled odluta totalno nesvesno.. :lol: pa izgledaju ko telići
Volim da gledam muske poglede, koji balave, nesrecno za nekom dobrom ribom... Tzv. hronicno neye8icharski pogled.
Nesrećno? :hm:
http://razbibriga.net/showthread.php/2891-Pogledi
Žene ćete pre uloviti da blenu u izlog poslastičarnice....:haha:
E,mene ćete prije uhvatiti da blenem u izlog dobre parfimerije:) nisam li više potrošač neg žena:hm:
Ništa ja to ne vidim...tj ne gledam:sad:...kao prvo na izgled nikad nisam padala da bi mi to bio razloga da otpočnem to blejanje:sad: