-
Sastavi iz srpskog jezika
Teme sastavi iz srpskog jezika - osnovna škola i sastavi iz srpskog jezika - srednja škola
možda i ne sadrže sve teme koje vam trebaju.
Ne bi bilo loše da odvojite malo vremena i da i sami postavite sastav koji vam se sviđa.
Možda ga niste napisali vi, nego neko iz vašeg razreda ili stariji brat ili sestra, nebitno.
Pomozite jedni drugima.
Sastavi ne služe samo za prepisivanje. Ima jako lepih i inspirativnih sastava koji mogu
da vam zagolicaju maštu, tako da sami napišete nešto što je možda i bolje.
Na ovoj temi možete postavljati pitanja i ostavljati naslove tema koje vam trebaju.
-
Re: Sastavi iz srpskog jezika - srednja škola
Treba mi tema:
ZNAM DA VOLIM
ili
NEĆU DA ODRASTEM
-
Treba mi tema za prekosutra POJAVA KOJA OBELEZAVA NASE VREME. Da li neko ima nesto u vezi te teme da mi posalje? Unapred zahvalna!:g:
-
Re: Sastavi iz srpskog jezika - osnovna škola, od V do VIII
Hitnooooo! ,,Secanja tesko bole ''..ako neko moze da mi pomogne na ovu temu za 8.razred!
Hvala punoooo!!!:mirka:
-
:duh::duh:trebami sastav na temu od skole do kuce il >od kuce do skole
-
Izvinite ali do sutra oko 11 mi treba sastav na temu Ona ili on je poseban ili na temu poznajem osobu kojoj se divim .:raz_076:....... Ako moze pomoc do sutra u 11 bicu vam zahvalnaa.......:) Hvala u napred....:):):):)
-
Izvinite ali do sutra oko 11 mi treba sastav na temu Ona ili on je poseban ili na temu poznajem osobu kojoj se divim .:raz_076:....... Ako moze pomoc do sutra u 11 bicu vam zahvalnaa.......:) Hvala u napred....:namcor::cao:
-
Izvinite ali moze te li da mi pomognete??? Treba mi za sutra oko 11:00 sastav na temu Ona je posebna ili on je poseban ili sastav na tmu Poznajem osobu kojoj se divim:srce::lol::m:Mozete li mi pomoci molim vas??
-
treba mi sastav na temu :Ceznem da ti kazem najdublje reci . hitno hvala unapred:zrika::zrika:
-
-
ma sad sam tek naleteo na ovaj forum i tek sam pre par sati saznao koja ce tema biti na pismenom, provereno :) trazim svuda vec sigurno sat i po vremena, oslep'o sam od kompjutera a treba da prepisujem i matematiku (celu svesku, celo gradivo da ne bih imao 1 na polugodistu) pa onda treba da procitam lektiru "stranac" za utorak (pod uslovom da sutra/danas dobijem pozitivnu na pismenom) i onda u utorak treba da radim neki kontrolni iz treceg predmeta i ako sve to sredim necu imati ni jednu jedinicu na polugodistu.
fascinantno je to sto ja sve to radim u zadnji minut. vec 5 godina (koliko idem u srednju skolu, okinuo sam drugu godinu -.-)
elem, da li neko moze da mi pomogne ili da se obesim? :D
-
-
-
molim vas treba mi sastav o malom radojici ili hajduk stanko:huh:
-
-
HITNO MI JE POTREBAN SASTAV NA TEME "MOJ IDOL" ILI "MOJI IDEALI " :)
-
Hitno mi je potreban sastav na temu "Sve izbledi, i odusevljenje, i ljubav, i duznost, i sazaljenje" .
Hvala :) :)
-
dragi moji ima li ko opis Parka Petar Kočić Banjaluka
:drnd:
-
Pozz...Treba mi sastav Ideal koji me vodi...Molim vas ako neko zna da mi napise... Unapred hvala .. ;)
-
ima li neko od vas sastav na temu "reportaza".moze biti o nekom zanatu ili selu.Hvala unapred prilicno je hitno!!!Ako mozete da mi posaljete na darkok25@gmail.com