-
Ne ljuti se čoveče
One silne boje na chatu me asocirase na figurice u igri ne ljuti se covece, pa rekoh ajd da otvoim neku temu u muskoj sobi... zao mi da zvrji prazna... Pa me bas zanima, sta to zena uradi da vas izvede iz takta... znam recicete, sta ne uradi, al ajd, recite, mozda nesto i usvojimo, pa cete se manje nervirati... :)
-
Odg: Ne ljuti se covece
a-ha, evo sad će :raz_114:
kad su pa muškarci pisali iskreno po ovakvim temama... :raz_012:
-
Kad je stisne i ni da pisne
-
Pretpostavljam da bi bili malo zadovoljniji kada mi ne bi toliko pricale... :raz_128:
-
-
[quote author=Sara link=topic=52.msg492#msg492 date=1245539887]
a-ha, evo sad će :raz_114:
kad su pa muškarci pisali iskreno po ovakvim temama... :raz_012:
[/quote]
:stidljiva:
-
Popizdi kad mu sednem na glavu dok spava :lol:
-
uh bolje da nabrojim od cega ne popizdi .....
-
mee nema sanse nijedna da izvede... iz takta :lol:
-
ma muski su izdrzljivi do neba...hrabri bre junaci...eto uopste nemaju ni razlog za ljutnju... :raz_082:
i sto bi kad su mazeni i pazeni... :raz_023:
-
nemam pojma ... :roll: čini mi se ništa ... možda jedino kučići mogu da ga iznerviraju kad se upletu u kaiševe ili stanu da se češu na sred ulice :mrgreen:
-
Ja sam zena Andjeo..tako da ne razumem kada pocne da peni.. :andjeo:
-
Re: Ne ljuti se covece
Lilasta nadaj se i odgovorice ti :P
-
Popizdim zbog svega i svačega ali nikada zbog priče.Ako sam rešio da slušam,pustiću ženu da priča koliko hoće.I dobar sam slušalac,nikad me neće uhvatiti da je ne slušam kad postavi neko podpitanje reda radi.
-
mene nervira kad ne zna shta otje...kad se ponasha ko derishte,kad joj se ne ispune zhelje :) popizdim kad "oce kaki-nece kaki"...eto,to su stvri koje mene iznerviraju kod istog pola :)
-
Jutarnje kvocanje dok se jos nisam razbudio ..u stvari ne smeta mi da prica, al mi smeta sto trazi odgovor :shocked:
-
Traži mi pare...A uzela je veče pre toga. Međutim u snu valjda se setila još nečega... http://razbibriga.net/attachment.php?attachmentid=1825
-