Ja sam imala jednog kucu Bucka i od tada su mi svi psi Bucko. :sad:
Koja imena najčešće dajete svojim ljubimcima?
Ili
Koja imena vam se dopadaju?
Printable View
Ja sam imala jednog kucu Bucka i od tada su mi svi psi Bucko. :sad:
Koja imena najčešće dajete svojim ljubimcima?
Ili
Koja imena vam se dopadaju?
Svi moji ljubimci su imali ljuCka imena:dada:
Obična ljucka imena, Mile Dule Mara und tako to:)
Htio moj komšija psu da da ime Mile..ali Mile je komšija sprat iznad njega,pa je odustao :)
Moji psi su se obično zvali Medo,Cura,Mala;Žuta,Žile,Frajer(ica)..Krpeljko.. :)
Psi moje drugarice su se zvali po bivšim momcima...:lol: Sada ima psa Gorana...Smešno, ali istinito...:lol:
ne znam baš...meni je u suštini svejedno kako se neko ili nešto zove....
naša matora mačka se zove zuca, jer je samo zujala kad je bila malešna, a mačak je Mačak ...missim, mrzi me da mislim o imenima :blenta:
nisam nikad razmišljala kakvo ime da dam...prvo što mi padne na pamet, tako i bude, pa makar to bila stolica
:hm: stolica? a ako je macor onda bi mogao da bude astal, ono `sto` malo prekratko zvuci :hm:
Elem, da ne otvaram temu kad vec imamo ovu, dajte predloge kako da nazovem macka, ime mora imati jer kod mene i papagajcici i ribice imaju imena, tako da mora imati i on :dada:
Ovo je mali macogooz, kako ga je neda nazvala, mozda dobijete inspiraciju :palac: Nije ovako nesrazmerno gradjen kao sto je ispao na slici, nego ne mogu lepo da ga uslikam, sav je uplasen sto stoji sam na betonu...
Atačment 6498Atačment 6499
:nene: mačor bi bijo stolnjak:kreza:
Meni ovaj liči na nekog Milana:dada:
prekrasan je fajf:bisa: pravi mali Zvrkonja:jasenka:
Meni nesto palo na pamet malopre kad sam ga gledala da bi mogao biti Boško :lol: pa da mu tepam Bole :bisa:
pa to kako tebe asocira :)
Bole:bravo:
Meni se cini da ce on postati Boško - Bole :dada:
ja bih ga zvala milica :) ili dušica :)
Pa,po forumašima :blenta: kada jednog dana budem imala,nazvaću ga po nekom od vas :b:
Dobio je ime Bosko :) hvala vam na predlozima :cmok: nekako mu Bosko bas lezi, do malopre mi je pajkio na stomaku, pravi je Bole :lol: ja bih njih sve zadrzala koliko su slatki i kako reaguju na moj glas, cim im pridjem, odmah se cuje 4 miju miju glasica i svi onako trapavo krenu prema meni :bisa: