Muškarac koji zna da kuva lako osvaja žene
Pročitah sada u nekom časopisu
Ovi, moderni muškarci, dobili su i naziv gastroseksualci, jer znaju da je kuvanje važan
faktor u zavođenju.
gastroseksualci....:haha:
E dobro..
Da li ste naučili da kuvate zato što volite da ručkate, a bedak je večito čekati da vam
neko drugi spremi?
Ili da bi zavodili žene?
Re: Muškarac koji zna da kuva lako osvaja žene
moj muz je to naucio usled rane odvojenosti od porodice,i otkrio je da u tome uziva,da ima talenat da pojedina jela preuredi na svoj nacin,da mu -ide-od ruke..zaista ume od nicega da napravi nesto..
joj, ne mogu da zamislim da ovaj moj ume da kuva....ali, to bi bilo baš lepo ponekad :m:
gastroseksualac.. :) naucio sam da spremim sebi jelo zato sto mi se nesto jede, a uglavnom nema nikog drugog ko bi mi skuvao... a oci mi gladne uvek... i stvarno sam i ja ukapirao da u tome uzivam i da me opusta... nikad nisam razmisljao o tome na nacin da cu zavoditi neku zenu time sto cu joj skuvati neko jelo... (samo spika, brate... :)) a nemam nista protiv toga da meni neko napravi neko jelo, ili da me nauci nekoj dobroj fori, kad je kuvanje u pitanju... verujem da cu uvek uzivati u tome i da mi to nece predstavljati nikakav problem...
Ja naučio jel me zanimalo a i volem da ručkam, mada i samo spremanje klope mi je skroz OK .... kakvo crno gastrosexanje :qq: ...
ma, volim i ja da kuvam....ali je baš lepo i opuštajuće kad znaš da neko takođe hoće i ume....mislim da kod kuvanja nema ''ne umem'' nego samo ''neću''.
Ja znam za onu Put do muskog srca vodi preko stomaka, te sam to primenila da bih opcinila voljeno bice, sad je dogurao do 98 kg :raz_125:. On ne zna da kuva, ne pokazuje zelju da nauci, ali voli da jede i da uzgaja sve sto se moze jesti. Ali polako, ima vremena, kad jos malo `odraste`...
u svakom slučaju, da se vratim na temu - muškarac koji kuva ima jedan plus kod mene....ali ne verujem da bi to bio put do lakog osvajanja...treba mnogo više.
ali, sad pametujem...:(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_light_cloud
gastroseksualac.. :) naucio sam da spremim sebi jelo zato sto mi se nesto jede, a uglavnom nema nikog drugog ko bi mi skuvao... a oci mi gladne uvek... i stvarno sam i ja ukapirao da u tome uzivam i da me opusta... nikad nisam razmisljao o tome na nacin da cu zavoditi neku zenu time sto cu joj skuvati neko jelo... (samo spika, brate... :)) a nemam nista protiv toga da meni neko napravi neko jelo, ili da me nauci nekoj dobroj fori, kad je kuvanje u pitanju... verujem da cu uvek uzivati u tome i da mi to nece predstavljati nikakav problem...
isto sam ja tako uzivala u spremanju hrane kad sam pocela da kuvam... ma nista mi nije bilo tesko, satima da stojim pored sporeta i drzalo me to dugo, a sad... qq... samo nesto na brzaka, nemam vise zivaca. A lepo je kad muskarac ume da kuva i sve ih je vise koji umeju da kuvaju, mada to i nije nauka, dovoljno je da procitas recept, sto prica kaze: nema ne ume, vec samo necu... e sad da me zavede tako sto ce da mi spremi klopu, missim... sto kaze rile: spika brate... :pusi:
Ja volem da ruckam :alava: A, volim i da spremam sa nekim, zajednicko spremanje vecere moze da bude skroz sexi :bisa:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lilu
sto prica kaze: nema ne ume, vec samo necu... :
joj što volim kad me citira jedna divna osoba :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
joj što volim kad me citira jedna divna osoba :)
:trepp: :cmok:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
Neću da se kuvam :ljut:
ne moraš i ne treba :cmok:
pa da :cmok: ja ću da jedem :g:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Manijak
Neću da se kuvam :ljut:
Ti nisi gastrosexualac :lol: Ti imas druge tajne, za osvajanje :)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
septembar
Ti nisi gastrosexualac :lol: Ti imas druge tajne, za osvajanje :)
on razapinje mreže...:lol: on je ribolovac, nije kuvar :raz_128:
volim da kuvam.. i znam da kuvam...(silom prilika sam morala da naucim to :( ali ne kajem se :aha: makar znam sad) paaaa skoro sve.
a i ono sto ne znam.. pratim po receptu :aha:
kuvam zato sto mi je to sve zanimljivo.. volim da isprobavam neke svoje zavrzlame u glavi...
i kad kuvam.. obichno ne jedem to sto spremim.. ne zato sto to nije dobro.. nego se valjda zasitim svih onih mirisa.. i probanja u toku kuvanja kako je to jelo.. da samo prepustim ostalima da pojedu sve.. :aha:
ja uglavnom onda jedem nesto sasvim drugo.. :lol:
Voljela bih jednog takvog:aha: ponekad bar..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Voljela bih jednog takvog:aha: ponekad bar..
ribolovca ili kuvara?