Odg: Možete li izdražati...
o bogo.... :raz_114:
pa nije mučenik kriv...mislim da bi tu plastična operacija malo toga mogla da promeni...problem je, naravno, uvek u glavi
da ne počinjem ja sad sa svojim....raznoraznim iskustvima... :raz_114:
trebalo bi mi jedno 46 sati :raz_038:
evo jednu kratku, na brzaka
viđali se neko vreme, 2-3...4 izlaska, telefonski razgovori, blablatruć...posle jednog od tih izlazaka dođemo kod mene...aj sad, nećemo da čekamo šest meseci, odrasli smo ljudi
i tako, polako..............kad on - počne sam sa samim sobom :raz_119:
ja, aj da ne ispadnem baš prosta - ne pitah ga šta to radiš sinko, samo kratko kulturno - o čemu se radi...a on će mrtav 'ladan:
A to...pa ja to navik'o tako sam kući, ujutru uz rakijicu. Al' opusti se ti, posle ću ja tebe! :raz_119:
Fino sam mu dodala stvarčice da se obuče i rekla - da, da, čujemo se sutra popodne.... :raz_114:
Uz rakijicu... što ti ga je moć navike :raz_114:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandra
viđali se neko vreme, 2-3...4 izlaska, telefonski razgovori, blablatruć...posle jednog od tih izlazaka dođemo kod mene...aj sad, nećemo da čekamo šest meseci, odrasli smo ljudi
ja, aj da ne ispadnem baš prosta - ne pitah ga šta to radiš sinko, samo kratko kulturno - o čemu se radi...a on će mrtav 'ladan:
A to...pa ja to navik'o tako sam kući, ujutru uz rakijicu. Al' opusti se ti, posle ću ja tebe! :raz_119:
Fino sam mu dodala stvarčice da se obuče i rekla - da, da, čujemo se sutra popodne.... :raz_114:
neeemooooj.....ozbiljno????...... :raz_114:
misim da ovde fali jedan simke :raz_114:
i njegovo torbanje :raz_037:
i ono da lupne po čelu :raz_114: :raz_114: :raz_114:
Ne spamuj mi temu, sad ću zvati sinnketa, za kaznu.
Odgovaraj na temu, imala-nemala tu "sreću"?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandra
:raz_114: Ovo je još bolje od "bivša devojka mi je bacila crnu magiju, pa drugar "neće da sarađuje"
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Pčelica
da se ne nasmejete :raz_114: kad naletite na mali (ali baš-baš mali), a vi očekivali...
Znam da ćete se smejati i mom doživljaju:
Upoznali se na Adi, lep kao lutka, zgodan, zanimljiv, okrnjene jedinice (ne znam što mi je taj detalj zapao za oko, ali imalo je neki šarm, taj mali delić koji je nedostajao na zubu).
Viđali se mi neko vreme, cveta ljubav... i, naravno, došlo i do sexa.
Sve je lepo počelo dok ne dođosmo do skidanja donjeg veša, njegovog. Prvo što mi je palo na pamet je nije mu se digao, pa kao aj da ne cepidlačim.
Ali kad je čovek prionuo na radnju... ja se zapitala šta se cima kad nije ni počeo... kad on poče da viče: "Sad ću, sad ću", a ja u čudu Šta će sad :raz_132:
Elem, probali mi i sutradan još jednom (ja mislila da nije nešto do mene)... al` ipak je do majke (maćehe) prirode koja ga je za.ebala propisno. Tad nisam znala da li da ga žalim ili da se smejem.
Raskinuli smo uskoro... izmislila sam neki peti razlog, jer mi je stvarno bilo glupo da mu kažem pravi razlog. Iako, mislim da je znao.
Ja bih takvim slučajevima odobravala plast.operaciju na teret socijalnog, života mi moga.
To mu vise dodje da places nego da se smejes.... :(
:raz_050: Ljubomorna sam na vas ...nemam tih iskustava .
Desilo mi se jednom da krenem u nazad kad sam videla koliko toga ima al sam se posle brzo snasla, al nikad nisam naisla na mali.
Svi su mi partneri bili sexualno normalni bez devijacija u ponasanju , cak dosadni.
:raz_088:
Mirkaaa, sto mi uze Zvoncicu
ja nemam sexualna iskustva, nevina sam :raz_128:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Alexanna
ja nemam sexualna iskustva, nevina sam :raz_128:
:raz_114:
kako se ja nisam prva setila da to kažem..
zato sto si manje nevina od mene :mrgreen:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Mirka
:raz_050: Ljubomorna sam na vas ...nemam tih iskustava .
Desilo mi se jednom da krenem u nazad kad sam videla koliko toga ima al sam se posle brzo snasla, al nikad nisam naisla na mali.
Svi su mi partneri bili sexualno normalni bez devijacija u ponasanju , cak dosadni.
:raz_088:
Imam ja i obrnuta iskustva ali tu ima caka :raz_056:
:raz_037: Da cujem caku , trebace mozda nekad
:raz_025: Ako ti bude trebala reći ću ti... dugogodišnje iskustvo je to.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Alexanna
zato sto si manje nevina od mene :mrgreen:
kako se to meri? :raz_114:
:raz_062: