Re: RTS djubre od televizije
ja ne placam retese pa me bas i briga da se nerviram u vezi njih
rts...
repriza
tri
serije
poslednje što sam gledala na rts-u je dnevnik 2...odavno ne gledam ni to, mnogo hvale vlast, a sve mi se čini da to ne bi trebalo da rade.
cak su poceli da repriziraju filmove u isto vreme kao i predhodne godine... :qq:
kako god... mislim da su naj(ne)gledanija tv... :raz_088:
reprizina repriza reprize... :namcor:
ne gledam tv uopšte
šta me zanima nađem na netu
ni jedna nije nikakva pa zato i ne gledam
za razliku od kablovske i IPTV koju moramo da plaćamo
pa taman je i ne gledali - RTS ne moramo ,pa ako je već tako
što da ih kudim ,kad ima mali milion onih koji gledaju !!
pa ,ako je njima dobra što gledaju ,dobra je i meni što ne gledam.
Posle ko zna koliko vremena, gledam jutaranji program RTS i da li zbog visoke temperature koja me drma ili sta vec, sizim i pitam se koji je debil osmislio ove `munje` od kadrova? Snimaju razgovor dvoje ljudi negde sa plafona, pa im ni to nije dovoljno sto im teme gledamo, nego jos i vrte ukrug, snimaju voditeljku iza uveta, gledam joj neravnine i bubuljice na licu, dele ekran na dva dela, pola jutarnjeg programa levo oko mi se napreze ne bi li uklonilo prepreku sa desne strane ekrana koja iritira, prikazuju mi veneru i sunce na 3 ekrana, mozak mi je zesce napadnut ovim njihovim programom... E tako, sad sam se iskukala...samo jos da spustim temeraturu, promenim kanal i bice bolje :aha:
I da znas Tijanicu da sam te provalio sto repriziras serije! :lol:
Sigurno Pavic dobija kintu od svakog repriziranja pa je posle delite...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Josef K.
Ubite se svi kolektivno...mrzi me da pišem više...
:haha: :haha:
Ma treba da subije onaj voditelj, što je za vreme Olimpijade, na početku
svake emisije morao da drobi kako prenos gledamo zahvaljujući ljudima
koji su platili TV pretplatu. :lol:
Mene i dalje fascinira činjenica, kako ih ne mrzi više da puštaju 1000-ti put reprizu, reprize...I naravno, uvek počinje sa....''Gledate seriju rekordne gledanosti''.....:eek:
Da, tacno, zasto ne prezentuju te podatke javno, da vidimo koje godine je bila rekordna gledanost ako je ikada bila :lol: Istu foru ima b92, subotom repriziraju uvek film od utorka `Na zahtev publike` :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lejdi Megi
Istu foru ima b92, subotom repriziraju uvek film od utorka `Na zahtev publike` :lol:
Eto, taj deo nisam ni znala...slabo gledam TV....Pa verovatno su dobili 2 e-maila, od dva ''anonimna'' gledaoca....:lol: :lol:
Što bi reko Šojić "djubreta" :b:
Ma to je kanal koji takoreći više ne postoji...Posle srećnih ljudi će verovatno-metla bez drške :b:
u stvarius,to može to sam volela :b:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Lejdi Megi
Snimaju razgovor dvoje ljudi negde sa plafona, pa im ni to nije dovoljno sto im teme gledamo, nego jos i vrte ukrug, snimaju voditeljku iza uveta, gledam joj neravnine i bubuljice na licu, dele ekran na dva dela, pola jutarnjeg programa levo oko mi se napreze ne bi li uklonilo prepreku sa desne strane ekrana koja iritira, prikazuju mi veneru i sunce na 3 ekrana, mozak mi je zesce napadnut ovim njihovim programom...
Secam se fore koju su imali pre par meseci u tom jutarnjem programu.Na desetak metara od voditeljke je stojala kanalizaciona cev,okrenuta ka njoj.Scena pocinje ovako:
Nesrecnik od kamermana krece da gura kameru sa drugog kraja studija,iz mraka.Polako se priblizava voditeljki hvatajuci ceo studio,ostale kamere,rasvetu,gomile kablova i ponekog kolegu nesrecnika sve vreme krivudajuci levo desno.Na kraju nabija objektiv u tu kanalizacionu cev,duzine metar-dva i kroz nju pravo zumira voditeljku.To su danima ponavljali po nekoliko puta tokom emisije.
Scenografija za Zlatni globus,u najmanju ruku.
U toj cevi im je i mesto...
roska, kad ce metla bez drske? :hm:
baš nije, baš nije...saće veštica lili:cakana:
Srbija je izabrala
kažu da se programi gledali dvesta i kusur dana
u odnosu na sve druge televizije,koje imaju neprekidnu gledanost
u proseku tek 18 ?!
...pa sad ,je li đubre ili nije :hm:
ne gledam tv ,pa me nije ni briga :raz_010:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Bisernica
Srbija je izabrala
kažu da se programi gledali dvesta i kusur dana
u odnosu na sve druge televizije,koje imaju neprekidnu gledanost
u proseku tek 18 ?!
...pa sad ,je li đubre ili nije :hm:
ne gledam tv ,pa me nije ni briga :raz_010:
Oni kazu!
Pa svaka televizija to tvrdi za sebe...
Pink (koji je vece djubre i od rts-a) je otisao korak dalje i tvrdio da su toliko gledani da su uzimali ucesce od cak 90% u ukupnoj gledanosti.