Na sta muskarci padaju...
Molim iz iskustva, pa da cujemo :namcor:
Re: Na sta muskarci padaju...
Znam na šta ne padaju...El' se to računa...:eek:
Na sta muskarci padaju...
Pa da vas cujemo :namcor:
Izgled je ono sto ih privuce, a padnu tek kasnije, na neko nase umece, kulinarsko ili neko drugo... :raz_114:
Na atribute iako lazu da je bitnije kako spremaju hranu...
dalje :namcor:
Ma koliko mi željele da nije tako ..muškarci padaju po zakonu čistog hedonizma:dada:
Ali tema je na šta padaju a ne šta ih privuče na prvu loptu:huh:
Pa padaju i na to... :aha: oni povrsniji a ima ih malko vise :kapa:
dadoh odgovor u nastavku recenice...:)ako je meni bilo upuceno :huh:
Da budem iskrena, kada idem na neki ozbiljniji poslovni sastanak, ništa ne mogu da počinim, ako nemam dobar ''dekoltet''...Šta malo ''otvorenosti'' može da učini to je čudo jedno...:sojka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Ma koliko mi željele da nije tako ..muškarci padaju po zakonu čistog hedonizma:dada:
sta, kad te neko udari? :eek:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_drmr
sta, kad te neko udari? :eek:
rile :rile:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
dadoh odgovor u nastavku recenice...:)ako je meni bilo upuceno :huh:
tebi tebi:kreza:
Ček bre, pao je znači uvaćen i nema dide nikud više:nene:a dovoljno samo malo :sise:i :goza: i vaš je za ceo život?:huh:
što sam išla u školu suncetipoljubim:srbpla:
Mnogi muškarci ne ''padaju'' na inteligentne žene, jer od takvih imaju strah...Ne mogu lako dominirati i ne mogu biti sigurni šta ona u stvari želi...
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stop na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogled lako, ali se brzo povlače...
Muškarci na ''prvu loptu'' ''padaju'' na fizički izgled, ali ih zadržava ono šta žena u sebi ima...Ta unutrašnja ''harizma'' žene je ono što njega pokreće...Pričam o normalnim muškarcima...
Ako ga samo fizički izgled zanima, onda to mnogo govori o njemu...
Jedno je sigurni, skoro svi muškarci vole ''doterane'' žene...Za takvim će se sigurno okrenuti...
O ''padanju'' muškaraca na netu, ne mogu da pričam, jer nemam iskustava...zaista...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
Izgled je ono sto ih privuce, a padnu tek kasnije, na neko nase umece, kulinarsko ili neko drugo... :raz_114:
To drugo na duge staze ne vredi ništa :nene:
Jer svaka može da ga ponudi :aha:
Osim toga padaju na toplu reč kada je teško, na zagrljaj, osmeh, poljubac, dodir.....malih milion stvari koje se žene nikada ne sete :aha:
Jako velika "misterija" :aha:
P.S.
Izgled uopšte nije ključna stvar kod većine muškaraca za trajnost i opstanak veze :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mnogi muškarci ne ''padaju'' na inteligentne žene, jer od takvih imaju strah...Ne mogu lako dominirati i ne mogu biti sigurni šta ona u stvari želi...
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stop na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogled lako, ali se brzo povlače...
Muškarci na ''prvu loptu'' ''padaju'' na fizički izgled, ali ih zadržava ono šta žena u sebi ima...Ta unutrašnja ''harizma'' žene je ono što njega pokreće...Pričam o normalnim muškarcima...
Ako ga samo fizički izgled zanima, onda to mnogo govori o njemu...
Jedno je sigurni, skoro svi muškarci vole ''doterane'' žene...Za takvim će se sigurno okrenuti...
O ''padanju'' muškaraca na netu, ne mogu da pričam, jer nemam iskustava...zaista...
Sve istina od reči do reči Sago :)
Boldovano sam posebno izdvojio :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Osim toga padaju na toplu reč kada je teško, na zagrljaj, osmeh, poljubac, dodir.....malih milion stvari koje se žene nikada ne sete :aha:
Jako velika "misterija" :aha:
P.S.
Izgled uopšte nije ključna stvar kod većine muškaraca za trajnost i opstanak veze :dada:
Tačno tako...Priča i pažnja je ono što pokreće...:dada:
A to gore što si boldovao Moon, je moja istinita priča...:aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stopj na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogleda lako, ali se brzo povlače...
Ako ga samo fizički izgleda zanima, onda to mnogo govori o njemu...
A možda takve žene oteraju muškarce svojim ponašanjem jer misle da su inferiorne i niko nije dovoljno dobar za njih?:hm: