riletov vodic - kako postati alfa muzjak....
znaci,
dragi drugari-forumasi,
ova tema je koncipirana tako da riki sa vama podeli neke tajne i objasni vam neke fore kako da postanete pravi alfa muzjak, decak pun samopouzdanja za kojim ce sve zene poludeti i okretati se na ulici...
mozete da postavite pitanja koja se ticu vas ili vasih prijatelja, nebitno, rile je tu da svima pomogne...
Re: riletov vodic - kako postati alfa muzjak....
a možemo li mi da virimo:rile:
prva lekcija - umereno je ignorisite na pocetku... navedite je da razmislja... to ce je naterati da poludi za vama...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
prva lekcija - umereno je ignorisite na pocetku... navedite je da razmislja... to ce je naterati da poludi za vama...
sasvim tačno :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
tacno :dada: ...vis kako samo zene odgovaraju ovde :hm: ... za sada :dosada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_eek
Jel' ovo iz prvog broja ''Glorije''....:lol:
Eto šta znači kad čovek prati trendove..:dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Jel' ovo iz prvog broja ''Glorije''....:lol:
Eto šta znači kad čovek prati trendove..:dada:
mislim ja da on to ipak iz iskustva govori :kreza:
A ako je i ona dobila istu lekciju od drugarice, da vas malo drzi u neizvesnosti, sto bi rekli, udara ceznju, blago ignorise, ima li sanse da se takav `potkovan i obucen` par ikada smuva :hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
mislim ja da on to ipak iz iskustva govori :kreza:
Misliš...:hm:
Pa dobro Pričo...Neću da protivrečim...Čekaćemo sled ''lekcija''...:kreza:
:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
A ako je i ona dobila istu lekciju od drugarice, da vas malo drzi u neizvesnosti, sto bi rekli, udara ceznju, blago ignorise, ima li sanse da se takav `potkovan i obucen` par ikada smuva :hm:
Babs, ja mislim da ti treba da otvoriš temu o ''alfa ženi''...Mislim da u tebi ima potencijala...:dada:
:lol: :lol: :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
ako se i ''smuva'' takav par, čeka ih tegobna budućnost :lol:
riki...javi se... vreme je za narednu lekciju :eek:
Ova tema ce definitivno pomoci vise zenama nego muskarcima :moon: Sa velikim zanimanjem cekam sledecu lekciju, jer je moj muzjak poceo da se malo otima kontroli, pa da mogu da poredim ponasanje i da delujem shodno tome :sizika:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
naki
riki...javi se... vreme je za narednu lekciju :eek:
Čeka novi broj..''Glorije''...:lol:
nešto mislim da je nama rile samo odškrinuo vrata ostavivši nas da naslućujemo:kapa:
ne ostavljaj nas rile..crkosmo od znatiželje:zrika:
Rile odličan primer prve lekcije. Mislim da sio ih dovoljno ignorisao čime si dokazao tačnost tvrdnje
Aj sad primer br 2
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mrav
Rile odličan primer prve lekcije. Mislim da sio ih dovoljno ignorisao čime si dokazao tačnost tvrdnje
Aj sad primer br 2
:bravo: a šta ako je i druga tvrdnja ista:zrika:
e o tem nesam razmisljao, nem upucvo za upotrebu ko rile ja to nasumično
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mrav
Aj sad primer br 2
upravo tako, mrave... vidim da si shvatio poentu prvog primera zvanog blago ignorisanje.... primer broj dva se prirodno nadovezuje na prvi, kao i na ovo pisanje forumasica i trazenje nastavka...
znaci...
stavis neki mamac, zabacis udicu i pustis ih da same zagrizu i da se pecaju... dakle, suptilno im ubacis neku ideju u glavu, da ih zagolica iznutra, da pocnu da razmisljaju jos jace i da besomucno razvijaju svoje besmislene teorije... a ti se zavalis i gledas fudbal i cekas da se ponovo javi..
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mrav
el mora fudbal?
pa da neces mozda da pletes, alfa muzjace?! :raz_072: