Dobrodošli dragi naši...Primamo male i velike životinje...Šapćemo macama, mazimo kuce, uzgajamo aligatore, sve što ste ikad želeli da znate, a niste smeli da pitate svog ljubimca, ovde možete naći...
Uđite slobodno, ne morate se izuvati... :slamka:
Printable View
Dobrodošli dragi naši...Primamo male i velike životinje...Šapćemo macama, mazimo kuce, uzgajamo aligatore, sve što ste ikad želeli da znate, a niste smeli da pitate svog ljubimca, ovde možete naći...
Uđite slobodno, ne morate se izuvati... :slamka:
sjajna tema naki :bravo:
napokon ova tema:bravo: ja sam je zamišljala da ovdje razmjenjujemo iskustva i svašta nešto oko zdravlja i navika naših ljubimaca:)
sve sto pozelite... :dada: a da se tice nasih i vasih ljubimaca :kapa:
da li noramlano da moj mačak liže pepeo od cigareta :place: missim, jedva dočeka da mu okrenem leđa, pa da se ustremi na eventualno neopranu pepeljaru.
pa pričo,ja sam čula da ima puno takvih slučajeva..znam čak i za neku djecu koja su dok su počela puzati lizala pepeljare..
čudi me jer ima raznovrsnu ishranu, namenjenu mačkama njegovog uzrasta. atak na pepeljare ukazuje da njemu ipak nešto nedostaje u ishrani. šta?
e,to je već pitanje za naki..sigurno neki vitamin
dakle prico...ako je tako... ili se navukao na nikotin :pusi:
ili sto je ipak verovatnije ima manjak nekih mikroelemenata, tipa gvozdje, bakar :srpski:... tada se moze javiti takav izopacen apetit...
pa kako da mu to dajem? da idem kod veta da mu prepiše tablete ili mogu da se kupe u apotekama za životnje?
zaboravila sam da kažem da mi noću jede kosu :huh: pojede me živu taj moj mačak :lol:
ili ti pomaze da ne moras da peres pepeljare:):raz_125:
prico, mozda je bolje da ides kod veta i neka ti on prepise neke vitaminsko-mineralne dodatke...
e to za kosu jos nisam cula :huh:
de ti meni daj tog tvog macka da ga detaljno pregledam :)
onomad mi šiške izgrizao, a pretprošle noći mi napravio čuperak na zatiljku :lol: i sve to dok sam spavala. probudlo me je njegovo mljackanje :)
ahahaha kakav macak :)...procackacu malo po literaturi, pa cu ti javiti za to :)
ima ozbiljno pitanje molim našu naki da to primi k znanju:)
elem..moj mlađi pas se jako boji svih zvukova..kad je grmljavina sav se trese toliko da je užas vidjeti..pobjegne u kadu i trese se..kad na vikendici cjepkam drva,isto se trese..već imam fobiju od svesilnog pucanja priliko raznih proslava novih godina i sl..
stariji se ne plaši ,al ovaj mali,srce mi puca za njim..probala sam sve,držala ga uz sebe,mazila i ljuljuškala ko dijete al džaba..iz zagrljaja bježi da se sšućuri negdje i trese..
veterinar je da bensedin 5 mg iz prevencije da ne bi dobio epilepsiju..kaže kod šnaucera je to često:(
ne pribjegavam tome jer ne smatram da tako mora sa sedativima..ima li iko savjet:(
sad bez sale...prico,to ponasanje imaju gotovo sve macke..ti si za njega -vodja copora-,hranis ga..ja sam to gledala i u detinjstvu i sada kod macaka..da lizu i zvackaju onu koju smatraju za glavnu...kod mene u kotlarnici je toplo,tu spavaju i komsijske i moje macke i ove male uvek lizu onu koja je glavna..meni je tako i objasnio veterinar..izvinjavam se sto kao laik dajem objasnjenja..:raz_125:
prico, mene vise intrgigra ona pepeljara... :srpski:
samo napred mikili... ova tema je i predvidjena da svi dajemo odgovore... :)