Odg: Dinosaurusi u Beogradu!
I ja jedva cekam da odem :raz_023: i klinku cu da vodim .
E, ali neverovatno - pre par dana, sasvim slučajno na Krsti krene neka priča oko dinosaurusa i ja oduševljena dečkom koji je imao priliku da ih vidi u nekom muzeju u Londonu (pa čak i da ih dotakne!) pričam s njim kako ću morati da skupim neke parice i priuštim sebi to zadovoljstvo jednog dana, ma koliko koštalo...isključim komp, uključim tv, kad ono - dinosaurusi u Beogradu! :raz_119:
kad me šlog nije strefio :raz_114:
Ja sam videla te dinosauruse u prirodnjackom muzeju u londonu .
Do duse 1991 al to je nezaboravno iskustvo.
Pri tom taj muzek je abnormalno veliki ceo dan mozes da obilazis .
Za decu je kao ulazak u drugu dimenziju, jos pamtim neke kandze dinosaurusa i neko jaje.
E pa baš u tom muzeju je i on bio :raz_073:
I mučenik je morao da prevari neku engleskinju koja je tamo radila, da bi mogao da ih pipne....iskreno se nadam da ću i ja već nešto smisliti... :raz_010:
A mesecima unazad sam inače toliko fascinirana njima, da ih ponekad i sanjam noću :raz_114:
Nemam pojma što me to spopalo... :raz_012:
Iskreno mala je sansa da je to istina jer je obezbedjenje ko u narodnoj banci :raz_063: nema leba da pipnes nesto a vala ni da slikas.
Izvadis aparat odma te hapse.
Unutra je hladno i polu mrak ..ma specijalni uslovi.
Zato mi prica o potplacivanju nesto ne pije vodu :raz_063:
pazi kad je to za aps i moje dete reklo dok sam mu objašnjavala strategiju za napad :raz_119: :raz_114:
no nema veze, žrtvovala bih par dana života tamo za takvo nešto! :raz_063:
ako ništa drugo, bar će da me hrane za džabaka :raz_114:
[quote author=Sara link=topic=67.msg609#msg609 date=1245614494]
E, ali neverovatno - pre par dana, sasvim slučajno na Krsti krene neka priča oko dinosaurusa i ja oduševljena dečkom koji je imao priliku da ih vidi u nekom muzeju u Londonu (pa čak i da ih dotakne!) pričam s njim kako ću morati da skupim neke parice i priuštim sebi to zadovoljstvo jednog dana, ma koliko koštalo...isključim komp, uključim tv, kad ono - dinosaurusi u Beogradu! :raz_119:
kad me šlog nije strefio :raz_114:
[/quote]
Jel mogu ja s tobom? :raz_089: