Re: Ne mogu da se logujem!
Pa ti nisi normalna :haha:
Evo,nisam ni ja normalna,priznajem:)
Osjećaj je bio baš gadan..panika:qq:
Nije mi se javio strah,već osjećaj da nešto svoje gubim..
priznajem ahahahaha
ja mislim da sam zavisnik, a ako bih morala da se toga odreknem, ne znam kako bih podnela... :nene:
Neki pomisle da su banovani :pusi1:
Cruz zna kako sam se osecala jutros :lol: Pa nije bilo prijatno moram priznati, bila je neverica Kako?? Ma sta se ovo desava, gde mi je forum? :misticlady: Nisam htela ni kafu da skuvam dok se forum nije pojavio, nije mi to to :)
meni se to desava bar jednom nedeljno..izadje mi ono obavestenje da chrome nije uspeo da se poveze sa -razbibrigom-..pretpostavljam da je server u pitanju ili sta ja znam..probam kasnije..jednom sam tek uvece uspela..nista strasno,valjda tako mora..:raz_125:
neću ni da pomišljam na to :ququ:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mikili
meni se to desava bar jednom nedeljno..izadje mi ono obavestenje da chrome nije uspeo da se poveze sa -razbibrigom-..pretpostavljam da je server u pitanju ili sta ja znam..probam kasnije..jednom sam tek uvece uspela..nista strasno,valjda tako mora..:raz_125:
možda je do tvog servera :g: jer sa samom razbibrigom nema veze :)
mozda mane:raz_125:nisam ni sumnjala da ima veze sa tvojim:g:
Otkud ova tema na psisologiji :eek:
zato sto izaziva psiholoske probleme :novine1:
nisam, ali sam se jutros silno istresirala, sad ne smem da se izlogujem :place:
Da osmislimo neko drndanje na Fejsu, tek da ti bude lakše :drnd:
svi smo se na ovaj ili onaj način istresirali..ali ako ova tema ostaje ovdje,pišite molim vas o tome kako ste se suočili sa psihičkim stanjem usljed nemogućnosti logovanja,odnosno kako je to djelovalo na vas..koliko samo zaista ovisni,vezani..
MOram priznati da u poslednje vreme slabo stizem na ovaj Vl, ubi me Rl:dada: Ali, Cruz, potpuno te razumem...Kad imam takvu situaciju, da ne mogu da se logujem, ocajnicki pokusavam svaku, neretko i besmislenu ideju, da bih dosla na net:)
Da, potpuno razumem taj osecaj zavosnosti...:)
Meni se juce desilo da ne mogu da se ulogujem. Kucam babs i lozinku, i opet lozinku, proveri slova... pise tamo u prozorcetu da sam iskoristila 3 od 5 pokusaja logovanja. Joj panike, sta cu sad, koga da kontaktiram za pomoc :qq: i onda se usled te panike setih da sam dadala slovo `i` i da sam sad babsi i problem je bio resen u sekundi.
Bas grozan osecaj za nas, forumske ovisnike.
znam neke koji prvo uđu kao gost, tek da vide koji im je trnutno nik :palac: posle sve ide lakše :jasenka: