Sta mislite, zasto je zenama mazenje vazno?
Da li na taj nacin osecaju bliskost sa partnerom, da li su to trenuci kada im je potrebna neznost ili postoje neki drugi razlozi?
Printable View
Sta mislite, zasto je zenama mazenje vazno?
Da li na taj nacin osecaju bliskost sa partnerom, da li su to trenuci kada im je potrebna neznost ili postoje neki drugi razlozi?
Meni treba dnevna doza mazenja, makar zagrljaj dok se mimoilazimo u hodniku, to me nekako ispuni pozitivnom energijom, bliskoscu...nisam bas neka velika maza, ali volim tako po koji usputni (njegov, ne bilo ciji :) ) dodir, zagrljaj, kiss.
e tako babs:dada:
tedok da napišem da ne volim da se mazim, al nije to baš skroz tako ...jes, nisam neka maza, tj i ne volim baš nešto to maženje kuco maco pile cico, ali nešto tako malo godi :)
godi, a posebno zimi kad se promrzli sklupcate jedno pored drugog pa kao nesto gledate na tv-u ili padate u popodnevnu dremku :)
Vole i muskarci. Jer volimo dodir.
ja to vise ne postizavam otkad zivim na forumu :) a on nikad nije smrznut i sklupcan, uvek se rasiri po mojoj polovini kreveta :ljut: moram sama da se podmecem za zagrljaj kad osetim potrebu, presrecem ga i samo stanem pred njega i rasirim ruke i kazem uZni me :bisa:
:haha:
ahahaha babsi :)
ma totalno su neosetljivi :namcor:
Kao i sve mace, kada se maze onda zadovoljno predu:igrac:
uvek sam mislo da je to neka posredna veza sa neposrednom našom željom jel te da ih mazimo, kad mi ne bi voleli da ih mazimo dal bi one volele da se maze?
:kapa: pa sad, nisam bas sigurna da je tako mrave, potreba za mazenjem je nekako urodjena zenama, nema bas veze sa tim da li muskarci to rado cine ili ne...
Bouže, ste vi smešni neki ljudi :(
pa i majmuni volu da se mazu :(...samo ja ne volim:raz_114:
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=-oYs3r5uKYM
ne znam sarmo meni deluje ko da je jedan od šimpanza kanibal će ga izede bre
Upravo to.
a onda musko prihavti tu igru i sta se desi?
tretira ga kao shonju, slabica, nesposobnog da razume njenu zensku potrebu da bude ponizena i zgazena... i onda musko odlepi posle takih zenskih provokacija i napravi joj drugi anus posle gomile sljiva po telu i ona sva kao ljuta i tera ga od sebe jer je kao zivotinja a kad ostane sama sa svojom mackicom ne zna se koja vise trepce od srece.... i jedva ceka ponovo da bude na distanci pa da kao nevoljno pristane na "mazenje" :lol:
ccc...sve sami jebaci a one sve nezasite...sramite se zemske :zrika:
nego...el neko probao nogom nekad , mislim ono...kad zakaze onaj drugi :zrika:
ne voli svako da se mazi :)
ja to volim zbog nekog fizickog kontakta
mada mi je drazi zagrljaj, ono cutke to se kaze