Žena za volanom ili suvozač ?
Šta mislite, da li i žene vozači mogu biti dobri vozači ili je njima rezervisano mesto suvozača?
Zašto se muškarci šokiraju kada vide ženu za volanom, ako je statistika pokazala da su muškarci u većem procentu izazivači saobraćajnih nesreća?
Mada mnogi vole da vide ženu za volanom, onako sređenu, pa sa naočarima za sunce...i tako.....ali više vizuelno....
:hm:
Re: Žena za volanom ili suvozač ?
Ja nisam vozač, ali što imam drugaricu.... ta vozi bolje od Šumahera :qq:
Tako da, žene mogu takodje da budu izvrsni vozači! :dada:
A tek što nas to loži... da vidimo dobru žensku za volanom... pa to je strašno... ja sam do skora imao dosta postera Danice Patrik :bela:
Ja se prijatno osecam kad spavam a gospa vozi:pusi:
I ja se slažem, da žene mogu biti podjednako dobri vozači. Mene samo nervira, kada na primer ne radi semafor, pa se poštuje pravilo desne strane, muški svet nekako očekuje da uvek ima prednost i da ću se možda uplašiti, ako oni ''ulete'' ispred mene, iako je moja prednost. Ali ja sam uvek opuštena u takvim situacijama, jer za šta služi ''kasko''...:lol:, ako je moja prednost onda je moja i tačka..nema povlačenja...:lol:
A da ženama volan lepo stoji, pokazuje sledeća slika...:g:
http://razbibriga.net/imported/2012/...roadster-1.jpg
U obilju predrasuda,evo još jedne:hm:
Dobar vozač je dobar vozač,neovisno je li žena ili muškarac.Dugo godina aktivno vozim i onda doživljavam da mi kažu "U,pa ti voziš ko muško" :pada:
:haha:
Meni treba oduzeti vozačku:kafa:
ima i dobrih i losih vozaca na obe strane
neznam da li sam dobar ili los vozac, ali volim ipak kad sam ja za volanom...nekako mi sigurnije:)
Bolje za volanom nego da gunđa.. :hm:
ove žene što su mene vozile su super vozile
pažljivo, umereno brzo, ne secaju kad skreću, ne koče naglo, za razliku od pojedinih muškaraca
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tiramisu
neznam da li sam dobar ili los vozac, ali volim ipak kad sam ja za volanom...nekako mi sigurnije:)
Takođe Tiramisu...najsigurnija sam kad ja vozim...:)
Kada se vozim sa mojim ocem, to jest kada on vozi mislim da kočim na prazno non stop. To je čovek koji vozi 50 godina i dalje vozi preterano oštro...Ima još nekih osoba za koje znam da tako voze, ali mi se sve čini daj moj otac ''šampion''...:eek:
Bolje da tako vozi al da zna šta radi.. :dada: nego oni što mile pa se spetljaju
kad ne treba...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Bolje da tako vozi al da zna šta radi.. :dada: nego oni što mile pa se spetljaju
kad ne treba...
Vozim i ja ponekad oštro. Pogotovo kada svaki dan ideš istu maršutu, pa ti to dosadi i onda nagaziš..jer tačno znaš gde su pajkani, pa tu kao malo usporiš...
Ali on je za medalju..To je od retkih osoba sa kojom me je strah da se vozim, a otac mi je..Srećom, ja vozim odavno, pa ne moram da se stresiram.
Mada su žene poznate po tome, da sporije voze i da muškarci gube strpljenje zbog njih. Mislim da nema neke razlike da li vozi žena ili muškarac. Ako je postignuta rutina u vožnji, ako se ima neki vozački staž, mogu podjednako dobro voziti i muškarac i žena.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Šta mislite, da li i žene vozači mogu biti dobri vozači ili je njima rezervisano mesto suvozača?
Zašto se muškarci šokiraju kada vide ženu za volanom, ako je statistika pokazala da su muškarci u većem procentu izazivači saobraćajnih nesreća?
Mada mnogi vole da vide ženu za volanom, onako sređenu, pa sa naočarima za sunce...i tako.....ali više vizuelno....
:hm:
Mogu da budu dobri vozači, opreznije su u vožnji od muškaraca i manje nesreća izazovu, tako da su kvalitetniji vozači u tom pogledu.
Ne znam zašto se šokriaju i meni je to čudno :kapa: