Odg: Re: Psiho test No. 257
Rešenje:
1.Vreme koje provodite cekajuci u redu otkriva koliko vremena posvecujete, ili biste zeleli da vas partner
posveti predigri.
Moji odgovori : Ne vozim se na toboganu nikad
2.Ono sto osecate dok se vozite otkriva kako se osecate dok vodite ljubav.
Nisam se ni vozila
3.Po Jungu, voda je simbol izvora zivota.
Reci koje ste izgovorili u trenutku kad se tobogan surio u vodu govore o tome sta biste rekli na vrhuncu sexualnog cina.
Dosadni ste s toboganom
4.U psihologiji konj je simbol muskosti.
Reci koje ste uputili pokvarenom pastuhu jesu reci koje biste uputili sebi ili partneru ako niste na visini zadatka.
Da mi vratis pare
5.Vasa zamisao idealnog tobogana ukazuje na vasu viziju savrsenog sexa.
Usponi i padovi tobogana su metafora bura i zatisja u vodjenju ljubavi.
Ne razmisljam o toboganima .
Odg: Re: Psiho test No. 257
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Ciciban
Rešenje:
1.Vreme koje provodite cekajuci u redu otkriva koliko vremena posvecujete, ili biste zeleli da vas partner
posveti predigri.
Moji odgovori : Ne vozim se na toboganu nikad
2.Ono sto osecate dok se vozite otkriva kako se osecate dok vodite ljubav.
Nisam se ni vozila
3.Po Jungu, voda je simbol izvora zivota.
Reci koje ste izgovorili u trenutku kad se tobogan surio u vodu govore o tome sta biste rekli na vrhuncu sexualnog cina.
Dosadni ste s toboganom
4.U psihologiji konj je simbol muskosti.
Reci koje ste uputili pokvarenom pastuhu jesu reci koje biste uputili sebi ili partneru ako niste na visini zadatka.
Da mi vratis pare
5.Vasa zamisao idealnog tobogana ukazuje na vasu viziju savrsenog sexa.
Usponi i padovi tobogana su metafora bura i zatisja u vodjenju ljubavi.
Ne razmisljam o toboganima .
Ni ja ne volim tobogan, Cici Kraljice
Одг: Psiho test No. 257
1.Usli ste na glavnu kapiju zabavnog parka.Tacno ispred vas stoji veliki tobogan.Red za karte je suvise dugacak, koliko dugo cekate da biste se vozili?
Pa sigurno bih čekala oko desetak minuta ili možda malo više jer volim taj adrenalin
2.Konacno je dosao red na vas.Sad se vozite strmoglavom brzinom.Kakva osecanja ta brzina izaziva u vama?
Kao ptica..leeet
3.U trenutku najveceg uzbudjenja sine se sunovracuju nadole, pravo u bazen.Vas vagoncic prolazi kroz oblak kapljica vode i vi ste potpuno isprskani.Sta kazete ili viknete u tom trenutku?
Vrisnem
4.Sada ste odlucili da odete na vrtesku.U toku voznje, iz nepoznatog razloga bas konjic koga vi jasete pokvari se i stane.Koje reci upucujete konjicu?
Naći ću boljeg
5.Vasa voznja na toboganu bila je uzbudljiva, ali mogla je biti i bolja.Kada biste vi projektovali tobogan-kakav bi on bio, kakvu biste stazu osmislili, opisite recima.
Vrtoglavu, sa velikim usponima i padovima,a na dnu svake bio bi bazen u koji se upada i onda ispada:haha: