Da li je ''duhovna prevara'' isto što i fizička prevara ?
Ako je osoba u vezi ili braku, a preko neta ima osobu sa kojom chatuje, sa kojom se dopisuje, sa kojom deli neke svoje intimne trenutke, pri čemu je osoba sa kojom chatuje duhovno privlači, da li ona na neki način vara partnera sa kojim je?
Ili je prevara samo prevara, ako dođe do fizičkog kontakta, odnosno sexualnog odnosa?
:hm:
Re: Da li je ''duhovna prevara'' isto što i fizička prevara ?
znači mene konan vara.. :place:
On na terasi, a frizerka pred salonom širi peškire, pa se njih dvoje siti isprozivaju.
Pa..:hm: nešto slično ko mi na čatu što blebećemo...
I ja se ni jednom nisam osetila prevarenom zbog toga.
Jel prevara i ako pomislis da bi nekog kresnuo?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
sve je prevara :dada:
Slažem se Man.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Pa..:hm: nešto slično ko mi na čatu što blebećemo...
I ja se ni jednom nisam osetila prevarenom zbog toga.
Pazi, ti na čatu pričaš sa svima. Ali ne uzimaš čat sobu i izdvajaš se sa nekom osobom da bi se ''intimizirala''....To je već nešto drugo...:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Ako je osoba u vezi ili braku, a preko neta ima osobu sa kojom chatuje, sa kojom se dopisuje, sa kojom deli neke svoje intimne trenutke, pri čemu je osoba sa kojom chatuje duhovno privlači, da li ona na neki način vara partnera sa kojim je?
Ili je prevara samo prevara, ako dođe do fizičkog kontakta, odnosno sexualnog odnosa?
:hm:
što mora da bude samo na čatu takvo šta? postoje ljudi sa kojima pričamo, provodimo vreme a nisu nužno muž ili žena...i lepo nam je sa njima, bliski smo i razumemo se.
delimo intimne trenutke? ne znam na šta tačno misliš time...
niko ne treba da se zaparloži samo zato što je stupio u brak.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Slažem se Man.
Pazi, ti na čatu pričaš sa svima. Ali ne uzimaš čat sobu i izdvajaš se sa nekom osobom da bi se ''intimizirala''....To je već nešto drugo...:hm:
Nije drugo, vi se na chatu javno seksate.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Vi?
Hajde uzmi mene kao primer pošto si rekao ''vi'' , ako pratiš ovaj chat...Kako se ja na primer po tvome ''sexam''...
Ne, neke osobe samo pričaju i šale se na chatu, neke su malo smelije. Ja sam na primer neko ko je slobodan, ali se ni sada ne zezam nešto smelo..
Ali ima osoba koje su u braku ili vezi, ali na javnom ili zasebnom chatu dele neke svoje intimne trenutke..To smatram prevarom.
Ne ti i ne svi ali ima dezurnih koji na tom chatu samo o seksu pricaju, po tebi i oni varaju partnere?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
što mora da bude samo na čatu takvo šta? postoje ljudi sa kojima pričamo, provodimo vreme a nisu nužno muž ili žena...i lepo nam je sa njima, bliski smo i razumemo se.
delimo intimne trenutke? ne znam na šta tačno misliš time...
niko ne treba da se zaparloži samo zato što je stupio u brak.
Mislim kada sa nekom osobom provodiš intimne trenutke, kada se sa njom dopisuješ, kada ''chatuješ'' u nekoj zasebnoj sobi ili na mailu...a već imaš osobu kraj sebe. Da li je na neki način varaš, jer svoje vreme ipak posvećuješ nekoj drugoj osobi kojoj poveravaš i svoje tajne, pa i neke sexualne tajne...flertuješ i na neki način prema njoj osećaš duhovnu privlačnost?
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Teške reči... smatraću ih namernom provokacijom.
Čista je laž da se navedeno ponašanje toleriše, kao i dešava na javnom čatu ovog foruma.
nisam nikog videla da se izdvaja u sobu :huh: a ako se i izdvaja, to je njihova stvar.
stvarno ne želim da sudim.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Ne ti i ne svi ali ima dezurnih koji na tom chatu samo o seksu pricaju, po tebi i oni varaju partnere?
Da, po meni i oni varaju svoje partnere.
Da imam osobu kraj sebe, to ne bih nikada radila, niti bi njemu tako što oprostila. To mi je nepoštovanje osobe sa kojom sam. Osećanja su nešto što i dolazi iz duše. A fizički kontakt je zaokruživanje te duhovne bliskosti.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
Teške reči... smatraću ih namernom provokacijom.
Čista je laž da se navedeno ponašanje toleriše, kao i dešava na javnom čatu ovog foruma.
Sto provokacija, meni to ne smeta sto procitam, ja to i ne smatram prevarom.
Za mene je prevara samo fizicka.
Ali ti si rekao "sve je prevara".
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
nisam nikog videla da se izdvaja u sobu :huh: a ako se i izdvaja, to je njihova stvar.
pa šta ima da se izdvajamo kase javno seksamo :(
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
Ne mora da se izdvajaju u sobu, ali može na primer da se dopisuju putem PP ili e-maila..Da chatuju na gmail-u, yahoo itd...Inače, znam takvih slučajeva...Ne sa ovog foruma, ali sa nekog drugog...da...
Reko, prvo da vidim el ozbiljan pdf. il LJiS, sad znam...
Ja kad bi imo poglede ko par vas sto opletoste, oma bi otiso u manastir, al ne da se molim, ili statijaznam...osto bi tamo.
Da, pravo mesto za spoznaju sebe a i tog...kako ono rekoste da se zove?
Ah da, moral.
Svi smo mi ovisnici virtuele jer da nismo, ne bi nas bilo svakog dana.
Mnogo sam alergican na tu ofucanu rec prevara i lazni moral koji danas ne da postoji vec je skoro pa i unistio ono sto bi zapravo trebao biti:sad:
Hoćeš da kažeš da se neko seksa na javnom čatu? To je čista laž i teška provokacija...
S obzirom da se istorija čata automatski briše na 6 sati neko će sutra moći da prčita i pomisli da je to istina.
Kao administrator, i kao osoba koja koristi taj čat, ne mogu to da dozvolim.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Slažem se Man.
Odakle ti to znaš? :bela:
Naravno, prvenstveno vodim računa o tome da on ne bude povređen bilo čime što vidi kada
navrati na forum ili što čuje od forumaškog društva kada se vidimo van foruma.
Samo.. nešto što on i ja smatramo normalnim, za druge je skandal..
Jednom na nekoj žurki od brata kuma dobi batine zbog nas dvoje. :bela: Kum se nešto šalio sas mene
pa Konan da se revanšira krene da namigiva sa kumom i skoči kum pa je pripali u glavu, muški..
:pada:
Pobegli smo sa žurke ko razbojnici.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
Hoćeš da kažeš da se neko seksa na javnom čatu? To je čista laž i teška provokacija...
S obzirom da se istorija čata automatski briše na 6 sati neko će sutra moći da prčita i pomisli da je to istina.
Kao administrator, i kao osoba koja koristi taj čat, ne mogu to da dozvolim.
Slažem se. :dada:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Ne mora da se izdvajaju u sobu, ali može na primer da se dopisuju putem PP ili e-maila..Da chatuju na gmail-u, yahoo itd...Inače, znam takvih slučajeva...Ne sa ovog foruma, ali sa nekog drugog...da...
pa dobro...ko zna šta pišu. ne držim im ja sveću.