Uzmeš Đokoviću, platiš radnike...
Mislila sam da na b92 neću videti veću glupost od dosadašnih,
al iznenadiše me..
"Uz dužno poštovanje prema igraču golfa Tajgeru Vudsu koji zarađuje godišnje pod 70 miliona dolara – što su pare koje je vrhunski kardiohirurg Majkl Debejki u najboljem slučaju zaradio za čitav život – države moraju da donesu odluku o preraspodeli. Pa da kažu dotičnom igraču: za najbolje ubacivanje lopte u rupicu na svetu, dovoljna ti je i desetina te zarade", kaže Đukić.
"Ja obožavam Đokovića, ali ako za prebacivanje žute loptice preko mreže zaradi dva miliona nečega, pa makar bio i prvak sveta, neka mu milion uzmu. Ili neka mu ostane 100.000 evra od turnira. Malo li je za dve nedelje tenisa? Pa će i profesor, lekar, inženjer... biti dobro plaćeni, i uspostavila bi se ravnoteža koju možemo zvati i pravdom", kaže Đukić.
Ostatak vesti http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=594135
:krsti: :krsti: :krsti:
Re: Uzmeš Đokoviću, platiš radnike...
Ako već hoće da bude Robin Hud, što ne kaže
"Uzmeš mafijašima, ratnim profiterima, političarima, tajkunima, stranački postavljenim direktorima - platiš radnike"
Ili njih ne sme da pomene.. :hm:
pa i jeste da se prekrstis. nije mi jasno kako takvi ograniceni mozgovi uopste dolaze na ideju da novaka uzimaju u usta
E, al da su mu nešto dali. Da su pomogli njegovoj porodici onda kad im je najviše trebalo
da finansiraju te skupe treninge i turnire, pa da kaže čovek, hajde, nek sad nešto i vrati.
Ne da se malo ulaže u sport, nego je to tuga jedna, a kad neko napravi uspeh, onda se
sjate lešinari.
ma.. pu.. eto.. :aha:
cudna im je ta piramida od koga prvo treba uzeti... nigde se ne pominju oni koji poseduju skoro 2/3 srbije, nego udarili na novaka, sram ih bilo.
bilo je samo pitanje vremena kad ce oterati tog sjajnog coveka..
suvise je normalan za te gnjide..
samo neka mi noleta ne diraju. volim ga kao mog mačka.
pa vidi ovaj je dsOvac.. :hm:
Dakle načisto su odlepili kad su u predizbornoj kampanji udarili na Noleta.
pa moraju na nekoga kad su nama kozu odrali, pa nemaju vise sta da nam uzmu :)
i sta trazim ja na politickim temama, kad se samo iznerviram... necu ni da izadjem na glasanje :ljut:
pa samo ja da se nerviram, a.. :ljut:
kako se drznuo da dirne u đokovićev novac :ljuta: je l zna tadić za to :rumunko:
nema kad, zauzet poziranjem :)
Nista to nije novo, tako su i ovde to svojevremeno radili sa Graf i Beckerom, svuda ima drcnih.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
kako se drznuo da dirne u đokovićev novac :ljuta: je l zna tadić za to :rumunko:
Možda je to Tadićeva osveta, zbog što ga Nole izguro s konferencije za štampu onomad.. :hm:
Al pazi kako se ponižavajuće odnosi prema onome što Novak radi. ''Za prebacivanje
žute loptice preko mreže''
:ups:
Da nije mr. pomislila bih da je glupson.. ovako je samo neizmerno bezobrazan.. :koja:
pa i to mr nije merilo njegove pameti :)
ma, dečko je ambiciozan :lol: ali na nekako glup način :hm: