Hajde, da cujemo :palac:
Ono sto u RL niko ne primecuje, ovde mozete podeliti sa nama, a mi cemo vam ukazati RESPECT :dada:
Printable View
Hajde, da cujemo :palac:
Ono sto u RL niko ne primecuje, ovde mozete podeliti sa nama, a mi cemo vam ukazati RESPECT :dada:
Eto,ja ću prva:dada: u RL ne primjećuju da sam ja je'na emotivna osoba:cry:
Nedo, ja ti se toliko divim i osecam da si ti jedna divna i emotivna osoba, da prosto ne mogu da verujem da postoje taki dusmani.
Respect za Nedu :dada:
hvala babsi:cry: od sreće sam se rasplakala..zamisli,neko je napokon vidio moju emotivnost:lol:
sve ja vidim Nedo, citam izmedju redova :lol:
recimo, ja sam jako sposobna osoba, ali to u RL niko ne primecuje, a jesam stvarno, bas sam totalno najbolja sebi :dada:
I ja mislim da si vrlo dobar organizator i snažna,izgrađena ličnost.
Respect za babsi:dada:
Nego sta nego jesam :dada:
Tako reagujemo mi snazne licnosti, nema ono kao hvala,pa nisi trebala, ma jok, zasluzujem respect
:lol:
aaa kakva tema :say:
ja sam veliki namcor, ne znam kako to do sada niko nije primetio :hm:
pa da:) a šta misliš kako to djeluje kad se neko stalno ponaša hvalisavo a niĐe veze nema..je l ti tebi bude smiješno:lol:
evo,ja se jesenas htjela hvaliti,kupila novi auto..al nije fora kad to svi primjećuju u rl:haha:
nisi bila uverljiva i dovoljno namcorasta, moras se mila potruditi malo vise, vidis sad kako se to radi, moras biti aktivnija, forsirati to sto cesce, pa ces dobiti respect i biti tako prihvacena :dada:
oni sto se hvale na sva usta, mislim na ono "sposoban sam, pametan sam..." nisu ni prineti tim svojim hvalama
ne volim da se hvalim, a ne volim ni da me hvale, ako vec imam neke dobre osobine, dovoljno je da ih drugi prepoznaju, ne mora to da se naglasava...
ne umem drugacije :namcor:
Aj malo da obrnemo....:lol:
Nisam toliko sposobna i pametna koliko me okolina u reali doživljava...:lol:
Držite se teme..Dakle,jesam:igra1: .o kako jesam:bisa: sve ostalo nije zanimljivo:drnd:
cruz,red je da se pohvališ..nema smisla:manijak:
stvarno Cruz, sta si se stisla, udri bre :)
a je l mogu ja:say:
evo,baš me jutros zvali vele kako si ti pametna:drnd:
u dilemi sam, imam krizu identiteta, ne znam da l' sam lepsa ili pametnija danas :mm:
Ja ti se iskreno divim i zaista mislim da je teško odrediti da li si ljepša ili pametnija ne samo danas nego inače:srce:
Respect za cruz
Nedo :eek: wow, pa to je za svaki respect!!!
pocinjem da se osecam tako nebitno u blizini takve jedne pametne osobe :(