Da li vam se dešava ponekad da ''blokirate'' ?
Ja sam danas želela da podignem novac sa bankomata. Prvo sam greškom permutovala brojeve, a onda sam se i sama zbunila i to tri puta.
Posle toga nisam mogla da podignem novac, jer mi je non stop slata poruka, da sam prekoračila broj pokušaja :ljuta:
I ne samo to, ništa nisam mogla da kupim sa tom karticom. Jednostavno nije ''prolazila''...Znači ne mogu sada da opisujem kako sam se osećala, ovako nekako..sjfpodhopdfgnhprthjtčsetgjhsšdghjefgphgj lč :hm:
Blokirate li ponekad ?
Re: Da li vam se dešava ponekad da ''blokirate'' ?
redovno.
meni se desilo prošle nedelje da sam zaboravila da uzmem novac. ubacila karticu, ukucala iznos, uzela karticu i krenula. nije ga odmah izbacio ybg...
dešava se da zaboravim da izađem iz busa gde treba. bar da se osvestim na odredištu, nego jok...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Nekada da, ali retko, posebno ne ako se radi o novcu, skoro nikada.
blokiram.. :dada: krenem negde i onda stanem vako.. :huh:
ja sam blokirana odavno, prosto se iznenadim kad odradim nesto a da se ne zamislim :jede:
Ne dešava mi se baš...ne znam da li mi je rano za to, ali kad idem znam gde idem, kad treba nešto da uradim znam kako šta gde i tako to.
Juče sam ubacila kesu u šerpu kupusa, ali ništa strašno http://razbibriga.net/imported/2012/...d_smiley-1.png
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Cruz
ja sam blokirana odavno, prosto se iznenadim kad odradim nesto a da se ne zamislim :jede:
meni se češće u poslednje vreme dešava da se zapitam zašto nešto radim... od banalnih stvari do velikih.
najlakše je valjda živeti po automatizmu.
u oba slucaja blokiranost nije dobra. treba da budes potpuno miran, sa nekim sitnim pratecim problemcicima, da bi mogao da se opustis i razblokiras misli, sto je danas jako, jako tesko, cak mogu reci i nemoguce
Mislim da je blokadu nemoguće kontrolisati. Spadam u osobe koje nenormalno pamte. Držim more cifara u glavi. A u momentu sam zaboravila samo 4 cifre. I to nisam zaboravila, već sam poremetila raspored. Poludela sam. I ne samo to, morala sam da izvadim mobilni i da pronađem lozinku...Katastrofa.
A da li blokirate kada ste negde sa nekim u društvu, pa imate malo tremu pa ne možete da se setite šta treba da kažete...Jednostavno, oduzeti ste skroz. Blokirani. :hm:
ja sve pinove držim u telefonu.
ne pamtim ništa što nije bitno...
Ja sam nekada držala sve brojeve mobilnih u glavi. Sve rođendane. Šifre raznorazne...Statističke formule. Znala sam tačno šta koja grupa svira i pola reči itd...Sada to više ne radim i da hoću ne mogu. Izgleda da je došlo do ''prezasićenja baze podataka''...:lol:
ne blokiram.
ili nešto znam ili ne znam. pinovne držim u mobilnom, jer imam samo dve kartice, tako da...ma, baš me brige. kad budem počela da blokiram, neću mnogo da se sekiram :drnd:
I onda sam jutros morala da odem u banku i da molim da mi odblokiraju karticu. Na moje pitanje, ako se slučajno ponovi, koga da zovem...''nikoga''...Kažu, sačekaj prvi radni dan pa u banku...I tako ja nisam mogla da koristim karticu od subote..Katastrofa...:namcor:
nikad ne blokiram kod kodova kartica znam ih i u snu :mrgreen: , ali umem da odem u podrum ili na sprat nize i da neznam zasto sam otisla..... jednom sam u Veroni sisla 4 stanice dalje pa se vracala pesaka s putnom torbom , redovno mi se desi da neznam koji broj cipela nosi Stefan ( tad me bude sramota ali izvadim se nekako kao brzo mu raste noga) ...
meni se desi, doduše, da počnem da okrećem nečiji broj telefona a da ne znam što...i onda prekidam vezu. čim je prekinem setim se što sam htela da zovem :lol:
Desi mi se da blokiram u prodavnici dok cekam red na delikatesu ili u zdravoj hrani gde je rinfuzna roba, ako me neko nervira ko je pre mene na redu, kupuje na 10 mesta po 100g necega ja se unervozim i mislim na neke druge stvari, i kad dodjem na red ja nemam pojma sta hocu :huh: stanem kao tele i jednom sam koliko me bilo sramota sto ne znam sta hocu, trazila pola kg nekog keksa koji sam prvi ugledala, cisto da dam vremena mozgu da se sabere i odblokira :lol:
Naravno,kad sam preopterećena zna se desiti..dođem i stanem i znam da sam se zaustavila na dobrom mjestu,recimo kod ormara..ali šta mi treba iz njega..e to je malo teže:dada: