Od šamara boli srce ili obraz ?
Da li ste ikada dobili šamar od partnera? Nebitno je da li je u pitanju muškarac ili žena, mogu ga svi dobiti.
Da li ste šamar uzvratili ili ne ?
Da ga dobijete, kako biste reagovali ?
Ako se dvoje vole, kako je moguće da dođe do nekog ''fizičkog obračuna''? Da li je istina da u svakoj velikoj ljubav ima pomalo mržnje iz strasti ?
Da li to znači da jedna od strana previše iritira ?
Koliko dugo traje bol ?
Re: Od šamara boli srce ili obraz ?
Nisam nikada dobila šamar. :nene:
I nemam pojam kako bih reagovala.. :aha: verovatno bih morala da ga ubijem...
Dobio, i u afektu uzvratio, nimalo dzentlmenski.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Nisam nikada dobila šamar. :nene:
I nemam pojam kako bih reagovala.. :aha: verovatno bih morala da ga ubijem...
Takođe...:dada:
Meni je to tragedija, katastrofa, blago rečeno. Hajde da se dvoje malo posvađaju, ali brate da jedno drugom udaramo šamare..To mi je van pameti.
Imam komšinicu koja sva interesantna i puna priča. Jutros je pričala tako neke priče iz svog braka i kaže da se jednom sa mužom žestoko posvađala, da joj je on udario manji šamar. Zatim kaže ''A ja ti ne budem lenja, uzmem stolicu i gađam ga''...:lol: :lol: Srećom, nije ga pogodila, ali su zbog tog šamara došli čak i do razvoda...Toliko je zaboleo šamar...Posle godinu dana hladnih odnosa odlučili su da nastave dalje. Niti on voli da se toga podseti, a ona pogotovo.
Mene samo zanima, da li je jedan šamar uvek dovoljan znak da će kasnije biti niz takvih ?
Jedan nije, ali dva šamara su već znak da će ih biti puno.
nisam nikad dobila šamar,Bogu hvala...ali boli samo srce...
Samaranje treba suzbiti u samom zacetku, kontrasamarom.
Inace,ako se neko osili ima da te samara po usima svaki dan.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Steppenwolf
Samaranje treba suzbiti u samom zacetku, kontrasamarom.
Inace,ako se neko osili ima da te samara po usima svaki dan.
Jeste. :dada:
Imam ja drugaricu jednu koja je dečku udarila šamar, pa on muka oprostio. Onda mu je
udarila šamar još jednom, pa još jednom.. i tako ga je šamarala dok joj nije dosadilo..
i baš je bila nesrećna zbog toga.. :lol:
Postoje ljudi koji se u nekim momentima ne mogu kontrolisati. I mislim da su baš takvi problematični. Sa njima treba znati, spustiti loptu kada treba, ali ako se to baš uvek mora raditi, onda sa tom osobom nema šta puno da se traži. Narav je jako bitna.
Mislim da obe strane treba da znaju neke granice svog besa ili ljutnje u nekim momentima.
Nisam dobila šamar niti je ikada iko na mene ''zamahnuo''...Da sam dobila šamar, to bi u tom momentu bio kraj. Ne bih volela da rizikujem i da čekam da li bi ih još bilo.
Takođe, šamar ne bih ni uzvratila...Otišla bih istog momenta. Ne bi me taj fizički bol potresao, koliko srce. Ne prelazim preko nekih stvari nikako.
Verujem, da se radi o nekim žustrim svađama, čim se do takvog načina obračuna dolazi.
A njemu fino.
Ako je tako onda je dobro i ispalo, sado-mazo, bog te mazo.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Jeste. :dada:
Imam ja drugaricu jednu koja je dečku udarila šamar, pa on muka oprostio. Onda mu je
udarila šamar još jednom, pa još jednom.. i tako ga je šamarala dok joj nije dosadilo..
i baš je bila nesrećna zbog toga.. :lol:
Da, inače je bila bokser u teškoj kategoriji....:lol:
Bez zezanja, mislim da sam negde napisala kada sam išla kod doktora da sam u hitnoj srela muškarca koga je žena tukla cepanicom...:lol: zato je i bio u hitnoj...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Da, inače je bila bokser u teškoj kategoriji....:lol:
Bez zezanja, mislim da sam negde napisala kada sam išla kod doktora da sam u hitnoj srela muškarca koga je žena tukla cepanicom...:lol: zato je i bio u hitnoj...
Ma kakav bokser. Plavušica jenda, krhka. Da je samo viknuo na nju
ona bi se rasplakala. Al eto.. nije umeo tako da se igra...
čovek koristi silu jer nema mogućnost verbalnog duela,a verovatno i argumenata... muškarci slabići,a žene histerične...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Pa možda je ''pali'' udarac, a on mukica nije znao...:lol:
Tragedija...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
SJAJNA
čovek koristi silu jer nema mogućnost verbalnog duela,a verovatno i argumenata... muškarci slabići,a žene histerične...
Slažem se sa tobom, ali donekle...Imaš i histeričnih muškaraca.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Da li ste ikada dobili šamar od partnera? Nebitno je da li je u pitanju muškarac ili žena, mogu ga svi dobiti.
Da li ste šamar uzvratili ili ne ?
Da ga dobijete, kako biste reagovali ?
Ako se dvoje vole, kako je moguće da dođe do nekog ''fizičkog obračuna''? Da li je istina da u svakoj velikoj ljubav ima pomalo mržnje iz strasti ?
Da li to znači da jedna od strana previše iritira ?
Koliko dugo traje bol ?
Ne, nikada.
Da ga kojim slučajem dobijem, bolje da ne razmišljam o tome kako bi se završilo.
Ako se vole, ne može nikada doći do fizičkog obračuna, tu je verbalni konflikt maksimum maksimuma, dalje od toga ne ide sigurno.
Ne, nije istina, posebno ako je velika ljubav u pitanju.
Obično da, jedna strana previše svojim ponašanjem iritira drugu, do toga stepena da druga strana pređe u fizički obračun sa prvom stranom.
U globalu, takve osobe bi se trebale razići.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Pa možda je ''pali'' udarac, a on mukica nije znao...:lol:
Tragedija...
pa šta timisliš, s kim se ja družim.. :qq:
Normalna je bre, načisto. Samo je isprobavala granice.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Pa znaju te plavušice i to krhke da budu takve, samo nije znao za tu njihovu osobinu :pusi2:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
pa šta timisliš, s kim se ja družim.. :qq:
Normalna je bre, načisto. Samo je isprobavala granice.
Mjok, "pali" je dominacija, samo neće da kaže :pusi2:
obraz brate :pusi2:
ako me je klepio samarom, znaci da sam ga iznervirala a ako sam ga iznervirala znaci nije ravnodusan prema meni a meni to zna biti mnogo bitno :pusi2:
i taaako, svasta ja nadrobi :pusi2: