Kao što znate prethodni kratki brak sa Cici,nije uspio:(
A Neda je iskazala želju da se pronađe nova persona tokom narednih nekoliko dana:dada:
A svadba bi se,inače,reprizirala budući da dotična sarmica nije bila prisutna:dada:
Printable View
Kao što znate prethodni kratki brak sa Cici,nije uspio:(
A Neda je iskazala želju da se pronađe nova persona tokom narednih nekoliko dana:dada:
A svadba bi se,inače,reprizirala budući da dotična sarmica nije bila prisutna:dada:
Jel svadba pod satorom ili ce da bidne neka fensi, u nekom klubu, sa satenskim masnama na stolicama? Da znam kakvu toaletu da pripremim :rile:
velika sala hotela jednog blizu koj'ce..President rekoše da se zove..tepisi su debeli,štikla komotno neće da upaNe:nene:
Drago mi je zbog tebe Dirka. Znam da ti je to bila velika želja...:lol:
Ako treba neko da piše poklone i da prikuplja pare....ja sam ti baš poverljiva...:sojka: eto nudim ti tu neku pomoć..A mogu da budem fina i da goste poslužim slatkim i vodom, kako red nameće..
Ne mogu baš da pevam za mikrofonom, jer mi glas nije neki...ali eto..plejbek uvek može...tu se ''ističem''...:lol:
Hvala Sago:bravo:
Tvoja će mi pomoć biti dragocjena :igrac: još ako znaš da voziš limuzinu,ma mojoj sreći nikad kraja:g:
uuuu valja se ići po mladu:qq:
nači, saga šoferira:raz_114:
ćutim:lol:
Ako bude u hotelu, ja se bojim da ce me povuci ljubav prema recepciji, posto sam ugostitelj po struci i da cu zavrsiti iza pulta deleci gostima kljuceve soba :lol:
Teško Dirka...ili vozim samu sebe ili mene neko vozi..Nemam iskustvo da ja nekome budem vozač...Ali ćemo valjda neći nekoga da mu budem suvozač, a da i tebi ispunimo sve zahteve..:g:
A limuzina ima da bude Lincoln...dabome kako dolikuje...:dada:
http://razbibriga.net/imported/clear.jpg
sviđa mi se limuzina:dada: ima mile da je vozi,a ti ispred njega vrši navigaciju:haha:
ipak je to moj dan:bisa:
:raz_114::raz_114:
ajoj umreću:smeh:
Nedo si zahtevna bre :lol: al` neka, u pravu si to je tvoj dan :dada:
Sarmo, a sta ti mislis da se radi na recepciji :ljuta:
:say: znači,imaću mladoženju
gde sam ja u celoj ovoj prici? :huh: