Kakve žene muškarci žele ? :hm:
Kakve žene muškarci žele?
http://razbibriga.net/imported/2012/...35jpgsiz-1.jpg
Iako je većina žena uverena da će se muškarc usvideti samo ako je besprekorno našminkana i sređena to uglavnom nije tačno…
http://razbibriga.net/imported/2012/..._article-1.png
Zahvaljujući ovakvim stereotipima, žene su pod nepotrebnim pritiskom da uvek moraju izgledati savršeno. Verovali ili ne prema nedavnom istraživanju, muškarci kod žena vrlo često ni ne primećuju našminkane oči ili savršeni donji veš, koji je često koštao pravo bogatstvo.
Oni su se zapravo izjasnili da vole jednostavne i prirodne stvari. Štaviše, postoji velika verovatnoća da muškarci neće ni primetiti vaš trud pred ogledalom. Takođe, oni su rekli da ne vole ravan stomak, već smatraju da su obline seksi. Pored toga inteligencija, samopouzdanje, emocionalna zrelost i seksualna otvorenost će vam pomoći ne samo da ga osvojite, već i ubedite da bez vas ne može.
Takođe, kada su ih upitali za omiljeni ženski look oni su rekli da vole kada žena ima razbarušenu kosu i kada izgleda kao da je upravo izašla iz kreveta. Ako sve ovo ukombinujete sa zavodničkim pogledima, momentalno postajete neodoljive.
Izvor: Cosmopolitan
:hm:
Re: Kakve žene muškarci žele ? :hm:
:facepalm: kakva je ovo glupost
ja bi rosu.. el se to računja :blenta:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rosa
:facepalm: kakva je ovo glupost
Nego šta je...
Još ispade, da se muškarci zaljubljuju slušajući, a ne gledajući....
Mene zanima šta muški svet misli o ovome..Jel' to bar malo istina...:hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
ja bi rosu.. el se to računja :blenta:
saću da te banujem :b:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Oni su se zapravo izjasnili da vole jednostavne i prirodne stvari. Štaviše, postoji velika verovatnoća da muškarci neće ni primetiti vaš trud pred ogledalom. Takođe, oni su rekli da ne vole ravan stomak, već smatraju da su obline seksi. Pored toga inteligencija, samopouzdanje, emocionalna zrelost i seksualna otvorenost će vam pomoći ne samo da ga osvojite, već i ubedite da bez vas ne može.
Takođe, kada su ih upitali za omiljeni ženski look oni su rekli da vole kada žena imarazbarušenu kosu i kada izgleda kao da je upravo izašla iz kreveta. Ako sve ovo ukombinujete sa zavodničkim pogledima, momentalno postajete neodoljive.
Izvor: Cosmopolitan
:hm:
Auh, ako je ovo tacno, ja bi trebalo da budem "zena No1", a nisam.:raz_119::raz_119:
Mozda zbog "zavodnickog pogleda" jer ne uspem da ga "ukombinujem" kad treba?:lola::shocked:
Kakve žene žele muškarci:b:..od silnih kvazipsiho savjeta iz časopisa i brze "literature",mislim da su i oni zbunjeni načisto:haha:
dve ručice, dve nogice... i dve sisice :jasenka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
dve ručice, dve nogice... i dve sisice :jasenka:
je l sve mora da bude u paru:g:
može dima jedno oko :palac:
:haha: mane..pošto si muškarac,definitvno sam u pravu kaSAm rekla da su muškarci zbunjeni ovom časopisima i da treba da se drže politike:novine1:
od probirača nema ... :zrika:
ma muški i ne čitaju tu vrstu časopisa...a žene pišu članke u takvim novinama i same sebi zabadaju trn u zdravu nogu...blesače.
sta zele...:namcor:
uobicajno:pusi2: zenu koja je dama na ulici, kuvarica u kuhinji i prostitutka u krevetu
tri u jedan:pada:
sva teška pitanja obično imaju vrlo jednostavan odgovor:riki:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
može dima jedno oko :palac:
ohohoho:haha:
:gusarka:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ohohoho:raz_114: vidi ovo:raz_114:
:gusarka:
to se ne računJa :nene: post je napisan prije :haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
padalica
sta zele...:namcor:
uobicajno:pusi2: zenu koja je dama na ulici, kuvarica u kuhinji i prostitutka u krevetu
... i da ne tandrce mnogo...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Slowpoke Rodriguez
... i da ne tandrce mnogo...
Da na glavi ima dugme za ''mute''...:blenta: