Kikiriki, kokice, suncokret...
:haha: na ovo me podsetio Prcko svojim odgovorom na jednoj temi, da nije imao kokice ali je imao gomilu napolitanki dok je gledao film.
Zasto uz gledanje TV programa a filmova pogotovo, moramo nesto grickati :palac:
Recimo i dok sam bila pusac, kafa i cigareta nisu bile dovoljne da bi uzitak bio kompletan, moralo je uvek nesto da se gricka... Evo i veceras, za Prvi glas moracu da nesto obezbedim od grickalica... pa jos posle toga film...:qq:
Ranije, secam se odlazak u bioskop nije mogao da prodje bez 200-300g drazeja sa suvim grozdjem iz soko starka :haha: nisam nikad podnosila miris kikirikija i ostalih grickalica u bioskopskoj sali, terali me na povracanje, ali sam slatkise uvek volela da grickam...
Utesite me, el tako i kod vas :palac: Izvalite se na kauc ili u fotelju i ciniju/kesicu u krilo pa udri...
Re: Kikiriki, kokice, suncokret...
ja ne...nevolem da grickam dok gledam film :stidljiva:
ili bilo sta drugo...:blenta:
to samo goji...:qq:
:ljut:
znaci samo ja da se gojim :sizika:
:hot:
ajd pocecu i ja da grickam...al....nesto drugo.... :rile: ovo na primer.... :helena:
Volem da grickam:vodanausta: ali ne dok gledam teve:hm:...ja ko muškarci:haha: ne mogu da radim dve stvari odjednom:lol:
kikiriki, semenke...najjeftinija zanimacija za zube... :eek:
Ne grickam ništa...ni dok gledam filmove ni ovako...
Jedino volim grickalice kada idem na neko putovanje...E tada imam obavezno, grisine, kikiriki i tako to..Inače, nisam te zanimacije ljubitelj...
Kako može uopšte da se odgleda film bez kokica? ja to ne razumem :blenta: