Lako je njoj biti ''poštena'' kad je niko ''ne pita''...:lol:
Ideja za naziv teme nastala je tako što sam prisustvovala sasvim slučajno svađi dvema žena od kojih je jedna ''žena sumnjivog morala'' (tako se priča :lol: ), a druga je totalna suprotnost. Žena koja ima neke čvrste stavove, a razvedena je. I ova prva je u jednom momentu rekla drugoj ''Lako je tebi biti ''poštena'' kad te niko ne pita''...:lol: :lol:
Šta mislite, ima li istine u tome da žene koje recimo tvrde neki moral i poštenje, da su to žene koje nisu toliko zanimljive muškarcima, odnosno nisu toliko poželjne, pa im je i time lakše da budu istrajne u nekim svojim stavovima. Manje izazova i manje šansi da se tim izazovima ''poklekne''...
I da li je uopšte ženi koja je dopadljiva muškarcima i kod koje je broj raznih ''pokušaja'' veći od strane muškaraca teže da stave ''crtu'' i da se odupru svakom muškom izazovu...?
p.s. izvinjavam se na malo ''škakljivom'' nazivu teme...:lol:
Re: Lako je njoj biti ''poštena'' kad je niko ''ne pita''...:lol:
to me podseti na ono
" od tih postenih,mi kurve nikako na red da dodjemo " :haha:
Pa dobro ima i toga što kažeš...:lol:
Ali nije lako ako si dopadljiva kao žensko, a moraš da se ''braniš'' jer u suprotnom...''cifra'' bi mogla biti ''pozamašna''...:lol: :lol:
E sada, pitanje je da li treba obraćati pažnju na ''cifru''...ili biti opušten...pa kud' puklo da puklo...
I ono što je meni interesantno, da je žena ženi dala takav kometnar...:lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
padalica
to me podseti na ono
" od tih postenih,mi kurve nikako na red da dodjemo " :haha:
:haha:
a mene na jednu stariju damu koja je mlada ostala udovica i više se nikad nije udavala..i tako,šeta ona svog psa i kaže jednoj koja je stala da je pozdravi.."E,da sam ja znala što sad znam,ja bih davala i onima koji su pitali i onima koji nisu":haha:
ma zenin komentar je odlican:lol:
najlakse je braniti se kad nemas protivnika :lol:
Pih, i otkad se postenje meri brojem... jelte pelcera :haha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
padalica
najlakse je braniti se kad nemas protivnika :lol:
Tačno tako...:lol: :lol:
Ako je ona poštena a nema ''pokušaja'' sa muške strane, da li se to njeno poštenje uopšte računa ?
:nene: ne računa se..pa što sama ne krene u akciju:haha:
i dalje mi nije jasno kakve veze postenje ima sa svim tim... :blenta: trebalo je prvo da rascistimo pojam postenje, kako bih mogla da se udubim u diskusiju :palac: :haha:
naravno da se ne racuna:lolan:
ona bi morala prvo da proba, par cifara jelte:rile:, pa onda da se vidi da li je postena ili nije:lolan:
ovako ...ostace do kraja u neznanju:blenta:
U pravu si Fajf...:dada:
Inače ''poštena žena'' ''pošten muškarac'' imaju potpuno različitu konotaciju...
Šta bi tu bilo poštenje, kada su žene u pitanju....?
:jasenka:evo seko da te ja uputim
da li je postena ona koja ni ne zeli da proba ili ona koja proba a zna sta hoce ili nece ?
ja glasam za drugu:rile:
pa druga normalno... ali po meni to nije postenje nego stav i pamet :haha:
Meni je malo čudno reći : tebe niko neće pa si poštena, a mene stalno saleću pa mi teško da se odbranim...:lol:Ne znam baš,ko što kaže fajf poštenje ima veze sa stavom , principima...mada i najčvrstiji stavovi mogu da budu poljuljani...Zašto bi se dve žene o tome raspravljale? Ta je "nepoštena" žena tim rečima samo odgovorila na provokaciju te "neatraktivne"...Možda i nije neatraktivna, možda misli da je to neki greh ...:lola:
O poštenju i brojkama je teško diskutovati, brojke se proporcionalno povećavaju sa brojem radnog staža :tupan: :raz_114: (ovaj izraz nisam ja izmislila nego sam čula...) znači kod slobodnih žena, naravno. Muškarci imaju drugačiji naziv,nisu nepošteni nego švaleri ...valjda :hm:
nema teže stvari od poštenja i dokazivanja istog ako si iole lepuškasta...najgore je što ako je takva žena zaista poštena - žene je ne vole jer nije posrnula, a muškarci jer tvrdi pazar (tako to oni uglavnom vide)...a ako je nepoštena, opet je ne vole te iste žene jer je ''opasnost'' za muški rod, a samim tim i za ženski....a muškaraci stvarno u tom slučaju nisu ni bitni, tj. nije ni bitno šta misle.
:lol:
Slažem se sa celim postom Pričo....:dada:
A žene su stvarno čudo...:lol:
I ja se slazem sa vama, ali ako nam nije stalo previse do toga ko sta misli o nama, a istinu mi znamo, onda je sasvim svejedno ko nas mrzi, za koga smo opasnost, za koga materijal za ispiranje usta..
ma naravno da je svejedno...svakoj samosvesnoj ženi je svejedno šta misli kojeko...samo komentarišem da - obrni okreni - uvek nekome neće biti potaman što je lepa žena poštena :namcor:
ili će se uvek naći neka druga žena koja...ma nema veze.
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Fajf
I ja se slazem sa vama, ali ako nam nije stalo previse do toga ko sta misli o nama, a istinu mi znamo, onda je sasvim svejedno ko nas mrzi, za koga smo opasnost, za koga materijal za ispiranje usta..
I to je tačno. :dada: mada ipak...neistina može da zaboli...pogotovo kada je većina ubeđena u istu...
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
ma naravno da je svejedno...svakoj samosvesnoj ženi je svejedno šta misli kojeko...samo komentarišem da - obrni okreni - uvek nekome neće biti potaman što je lepa žena poštena :namcor:
ili će se uvek naći neka druga žena koja...ma nema veze.
Ako si dopadljiva muškom svetu, mrze te žene. Ako ti neki prilaze i nemaju šansi, a onda ipak neko dobije šansu onda te oni ''odbijeni'' muškarci mrze zbog povređene sujeta, a opet ni ženama nisi interesantna, jet ti pored onog sa kojim si trenutno ''natovare'' i one sa kojima nisi nikada bila...Provereno...:lol: :lol:
E sada šta je ''poštena žena'' u ovo vreme...Pa recimo neko ko drži do sebe...''pitaju'' je....ali ona ipak drži do sebe odbija većinu, a pravi izuzetak sa onim do koga joj je stvarno stalo...Valjda je tako...Pojma nemam...:blenta:
Mislim da donekle ima istine...ali da ipak je dosta do naseg karaktera i kakve mi signale odasiljemo suprotnom polu jer realno muskarci bas i nemaju neke visoke kriterijume kada je sex u pitanju, tako da zena koja zeli sex kakva god da je tesko da ga nece i dobiti...:namigusa:
E sada je pitanje sta se podrazumeva pod postenom zenom, a sta pod promiskuitetnom, ili je ovde rec bas o ekstremima...:ko: