Zaljubljenost je kao pišanje u gaće, svi odmah primete a samo ti osećaš toplinu :rile:
Kakvi ste vi kad ste zaljubljeni? :raz_076:
Printable View
Zaljubljenost je kao pišanje u gaće, svi odmah primete a samo ti osećaš toplinu :rile:
Kakvi ste vi kad ste zaljubljeni? :raz_076:
nasmejana, blentava, poluzaboravna, niko me ne može iznervirati, praštam i najomraženijim osobama u okolini ono što im ne bih oprostila...i stalno imam taj osećaj topline iz uvodnog posta :b:
Nensi baš pravi smajlić taj blenta :hahaha:
Zbunjena , a i inače mi je to prirodno stanje, znači još gora, uglavnom mi je ta osoba u glavi stalno, šta god da radim ... Smejem se stalno tako sama sa sobom :sojka:
znači nisam jedina koja se smeje sama sa sobom ili udeli osmeh namrgođenoj prodavačici a nekad čak i kompliment :g:
Ma blentav 100% zaboravim na ceo svet i vidim samo tu osobu u koju sam se zaćuranio ili zatetrebio kako vam draže! Za tu osobu bih učinio sve na svetu ali ne bez uslovno, očekujem od te osobe približno isto koliko i ja pružam ali ako dođe do razmimoilazenja u mišljenjima zbogom zauvek.
kako kakaaa sam:qq: pa nenormalna..ko blehur se ponašam:blenta: ni kila limuna ne može da mi smakne osmijeh sa lica..onaj šašavi i tako iskonski:bisa:
pa svi smo bletnavi :say:
Blentavi za medalju! :dada:
ja sam devica:mm: nema blentavosti:mm:
Ma jes..nemam 15 godina da se blentavim i glupiram..:rol:Sve zavisi da li si srećno zaljubljen ili ne..Kakva sam? Dobijem neku snagu i rušim sve pred sobom:lakat: Dosta sam smirenija,mudrija i manje me pogadjaju gluposti koje mi okolina svakodnevno servira :aha:
Ne zaljubljujem se tako lako ,nema šanse :cekam: Pošto isključivo gledam unutrašnju lepotu i unutrašnju snagu kod muškarca,za mene ta zaljubljenost u površnom smislu ne postoji...
sve ti verujemo :smeh:
ja se ne sećam.. :kapa:
Zaljubljeno....:dada: Znači, izgubljena u prostoru i vremenu...:lol:
Kao da imam 15 godina...
ja se nista ne secam casna pionirska
spamujete a ne smete da kažete :ljut: