Одг: Tvoje lice zvuči poznato
kako sam se ja smejala danas gledajući reprizu, pa ja sam mislila od Halida da je Boris :hahaha: tek kad se Boris pojavio ukapirala sam :mv: još sam pomislila, kako dobro čovek peva :lol:
a oduševio me je Sky, bio mi je zabavan totalno :jasenka:
Odg: Tvoje lice zvuči poznato
Ja sam gledala samo dvije polovine od dvije epizode:b: al saćem gledati redovno:dada:
malo me nervira Katarina u žiriju..onako sitno podbada i "pametuje"..milsim,kako ona kao glumica toliko "zna " o muzici ,al ajde de:pusi2: svakom mora da nađe zamjerku..
e sad takmičari..u prošloj je onaj Šašić sjajno imitirao Lukasa...večeras je Sneki skinula Madonu:bravo:
ova neka ne znam ko je ta Tamara,al mislim niđe veze
Ana kao Elton Džon promašaj ..Goca se snašla,al glasovno je podbacila..e sad još neko:slamka:
E Skaja nisam gledala..tu me ufatiJo san..al kad je ušao Bešlić baš je bila dobra fora,svi mislili da je to Boris:haha: na prvi mah naravno..fora sa Miljackom i komedijom zabune je dobra:dada:
još je sveža ova epizoda od juče, ne mogu da nađem snimke na yt :( biće valjda ovih dana pa ćemo turati one koji su nam se dopali :jasenka:
Evo ga Sky kao Marija Šerifović :lol: trudio se mučenik :jasenka:
http://www.youtube.com/watch?v=Fji88rV00Ls
Meni se ovo mnogo dopada:bisa:
Boris kao Dačić me oduševijo:smeh:
e baš mi se dopao aleksa :jasenka: i sneki :dada: jedino me ona goca nervira sve više iz emisije u emisiju :lupko: i bilo mi je žao sare kada je onaj pikavac ivanović počeo da kritikuje nastup jer nisu imali preslikanu koreografiju... :ljuta:
ma aleksa je čudo:lol: malo puno tu mač:tupan: al dobro, sve za šoV:mv:
sneki nou nou nou:ljuta: goca nou:ljuta: sara nou:ljuta:knnnez nnnnou:ljuta:i ivan ivanović nou i katarina radivojeviće nou
mene me prijatno iznenadijo željko šašić:hm: nikad ga nisam računala za nekoga pevača, kao da ne postoji, ali sad:bravo:
željko je stvarno odličan....a aleksa ....:( stalno mislim na onog njegovog ćaleta - onakav roker da ima ovakvog sina :kk:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
željko je stvarno odličan....a aleksa ....:( stalno mislim na onog njegovog ćaleta - onakav roker da ima ovakvog sina :kk:
pričo, moram :hahaha: ja nisam ni znala ko mu je otac :qq: meni se dopalo kako se on uživi u vrckanje i ples, a jeste malo onako... u najmanju ruku čudno to za muškarca :hm: ali sam se sita ismejala dok je igrao :lol:
a za željka sam stvarno i ja što kaže sarmica mislila da je onako... gori more tope se planine i tu sam zaboravila na njegovo postojanje... a dobar je :)
ma odavno sam čula da dragi ima ''sina baletana'' .... al nisam ni znala da je ovo on, dok nisam skopčala prezime i facu...ne kažem da nije dobar izvođač ali....neka ide s milim Bogom :(
Tvoje lice zvuči poznato - 7. epizoda
Svi sa nestrpljenjem iščekuju šta će sledeće izaći iz kuhinje “TLZP-a”, a ove subote, biće puno specijaliteta! Tako ćemo Super Sneki gledati u ulozi Gileta iz “Električnog orgazma”, Aleksa i Skaj će se oprobati u “Mulen Ružu” , a Tamara će zapevati “Ederlezi”. Ana Kokići i Goca Tržan će konačno biti žene, pa će jedna imitirati Loren, a druga Marinu Perazić. Saru ćemo gledati kao Bebi Dol, Željka kao Alena Ademovića, a najteži zadatak je sigurno pred Knezom i Borisom. Crnogorski knez-vitez će ponovo stati na štikle, jer će se transformisati u legendarnu Barbaru Strejsend, dok će Milivojević morati da se preruši u Tonija Cetinskog, inače gostujućeg člana žirija 7. epizode
Goca Tržan je ružno reagovala kada je dobila za zadatak Marinu Perazić, baš me zanima kako će to izgledati :palac:
ružno reagovala? nisam gledala,šta li je napakovala:qq:
napravila je neki takav pokret rukom i grimasu, onako nadrnd, kao da joj je ispod časti što je nju izvukla :hm: baš ću obratiti pažnju večeras, mislim da pre nastupa svakog od njih puste baš taj snimak kad izvlače nove zadatke, možda mi se učinilo :pardon:
ova tamara veze sa vezom iliti sa enderleZom:haha:
(katarina me nervira)
sneki je ofulala,al ima dobre none
(katarina me nervira)
boris je skinuo pokrete cetinskog:dada:
(katarina me nervira)
knez kao barbara:pada:
pa više mu je maska na bekutu:pada:
woman in love:plesu: