kako izbaciti tudje dete iz kuce
moja jedna drugarica ima problem. Svaki dan joj dolazi komsijsko dete u kucu i po ceo dan inventarise... i sad uvece njeno dete legne da spava, a komsijsko jos ostane dok ne prodje film. Pitanje glasi: Kkao izbaciti dete iz kuce i imati malo svog mira a da se komsije ne uvrede?
Odg: kako izbaciti tudje dete iz kuce
:raz_047:
Da da ....kako ? :raz_050:
13 godina klinac??? jbt stvarno je onda nevaspitan...
Pa da bre ...13 godina nije beba .
Zavrsio VI razred sad .
pa ima li to dete majku s' kojom može da se razgovara? :raz_038:
ima ali je u Toskani... sa tatom...
Zlotvorko, dete samo.....
Samo - kao samo pored zivih roditelja .
Tu si u oravu Lideru .
imaju li ti roditelji telefon :raz_119:
to nije malo dete i dalo bi se s njim razgovarati, bar pokusati :raz_119:
Mozda i imaju al ja ga nemam.
Ja sam nova u ovoj zgradi , znam ljude na zdravo zdravo , tu i tamo procaskamo o psima jer i oni imaju jednog al nedovoljno da bi njihovo dete tako opusteno setalo mojom kucom i izvoljevalo .
Лепо, кажеш :,, Душо, време је да одеш кући!'' (,,...И поздрави своје..'')
Ako su roditelji odsutni..Dete sigurno nije samo kod kuce..kao u onom amer.filmu..znaci..lepo mu kazes..vreme je da ides kuci..veliki je ..razume sta mu se kaze...i posaljes ga kod cuvara...na dalje cuvanje..svoju sihtu si odradila..tj..tvoja drugarica..i nisu kriva deca..vec roditelji koji dozvoljavaju tako nesto...nakjlakse je uvaliti dete drugome i..laditi onu stvarcicu..
meni se to desilo...lepo rekoh detetu (ali iz više puta), da je vreme za spavanje i da ide kući... :raz_084:
[quote author=Razbibrigica link=topic=86.msg444#msg444 date=1245528814]
moja jedna drugarica ima problem. Svaki dan joj dolazi komsijsko dete u kucu i po ceo dan inventarise... i sad uvece njeno dete legne da spava, a komsijsko jos ostane dok ne prodje film. Pitanje glasi: Kkao izbaciti dete iz kuce i imati malo svog mira a da se komsije ne uvrede?
[/quote]
Врло лако.
Кад дође, кажеш да не може јер имате неке обавезе.
А комшије нек се вређају колико хоће.
Па нисам дужна да чувам њихово дете.
И не волим такве људе... који немају основно кућно васпитање, саможиве и безобразне.
На игнор и они и њихово дете.
[quote author=Mirka link=topic=86.msg588#msg588 date=1245612012]
Mozda i imaju al ja ga nemam.
Ja sam nova u ovoj zgradi , znam ljude na zdravo zdravo , tu i tamo procaskamo o psima jer i oni imaju jednog al nedovoljno da bi njihovo dete tako opusteno setalo mojom kucom i izvoljevalo .
[/quote]
to je samo zato sto ti dozvoljavas ali ja te razumem, mislim razumem zasto nista ne radis da bi ga oterala, a dete ko dete trazi ono sto mu nedostaje a to je ljubav
Može mu se na lep način objasniti da u kući postoje određena pravila koja svi poštuju, počev od toga šta sme a šta ne sme da se dira, kao i to koliko može ostati jer ukućani imaju svoje obaveze. Neće se naljutiti sigurno, i sigurna sam da će poštovati pravila ukoliko mu je stalo da se druži sa tobom. Sledeći put kad mu budeš rekla da je vreme da ide kući jer ti imaš svoje obaveze, otići će bez pogovora i bez ljutnje. :)
Ovo je iz ličnog iskustva, jer mi je kuća uvek bila puna dece ... da sam dozvolila da ostaju koliko hoće i rade šta hoće ... mislim da bih se obesila :lol:
Jao ja sam visila po celi dan kod moje najbolje drugarice kad smo bile male :stidljiva:
[quote author=Pile link=topic=86.msg17390#msg17390 date=1262208992]
Jao ja sam visila po celi dan kod moje najbolje drugarice kad smo bile male :stidljiva:
[/quote]
eto sad znas sta su se pitali njeni roditelji :)
Re: kako izbaciti tudje dete iz kuce
zašto izbaciti tuđe dete iz kuće? :(