Odg: Hajde da se upoznamo
Da ja povučem nogu :stidise:
Rođen i odrastao u Beogradu, deo poznat kao savamala koji izuzetno volim :)
mada ne koliko voždovac gde sad živim, ovde sam pripao u potpunosti i najviše ga volim :kuca:
Rodjena i odrasla u Beogradu-opstina Palilula-Hadzipopovac-vec dvadest godina sam u Novom Mirijevu-opstina Zvezdara.
I ja da ti se Bisi upisem u spomen knjigu posetilaca.
Rodih se na najduzu noc u godini. Sneg bio do ramena pricali mi. Tata narucio Mercedesa da mu sina sa Dedinjske Zeljeznicke bolnice preveze na Slaviju gde se zivelo. Prohodao sam vrlo brzo, isto mi kazali ali me nisu pustali iz dvorista Beogradske 21 da me tramvaj ne zgazi. Kad sam jedanputa za sobom zatvorio ta drvena ulicna vrata obijao sam pragove mnogih stanova i kuca po celom svetu. Skrasih se ovde u Kolinu, evo vec dvadesetu godinu, ali se nisam skrasio jos ni u jednoj kuci niti jednome stanu. I odavde se selim Prvog januara u opet novi stan, naravno uvek bolji od onog prethodnog i tako vec osamnaesti put otkako sam ovde. :rumenko: I vec sada znam da mi to nije poslednja stanica. Korene me pustam, kazu da je to znak da ne starim. Nekako mi dodje milo sto sam se uselio i u ovaj zamak, kazu da se zove Razbibriga. Stanari sve bolji od boljega, stanarke sve lepsa od najlepse. Tu bih nekako da nadjem trajnije utociste. Ako nekome zasmetam neka slobodno kaze. Zamahnucu krilima i odleteti. Ako sam dobrodosao opet neka kaze. Da skinem plast i izujem cipele. Bacite ih ako vam se ucini da ovaj vetropir imenom supermen*prvi moze brige razbiti. Nedajte mu da odleti.
Rođena u Beogradu, odrasla na Novom Beogradu kod Genexa, a sad sam na Karaburmi koju baš i ne volim mnogo.
Da se i ja upišem,od čekanja vajde nema :lol: .
Rodjena sam jednog januarskog jutra,u Dubrovniku.
Već 25 godina živim i radim u Srbiji,i volim ovu zemlju,
ali mi je srce ostalo tamo!