Одг: Seminar transparentnog
Budući da sam,htjela-ne htjela,glavni sponzor,moje je slijedeće:
-obezbijediti kvalitetnu prostoriju i dobar flipcharthttps://media.licdn.com/mpr/mpr/shri...8b/041190d.jpg jerBo se nikako ne preporučuje vizuelna projekcija,slajdovi i slično:nene: ometalo bi pažnju u nastavnom programu:dada:
Odg: Seminar transparentnog
Jes da me niko nije pito al cisto da obavestim neprisutne da je seminar akreditovan i da nosi 42 boda
glavni predavac je socioloig Pada
zainteresovani neka se ptžrijave da bi vupi znala kolko joj treba kiflica i zu-zu-a
(keti je pod znakom piutanja za seminar misli da ce da dodje smao da bi izla zu-zu)
Dalje:naki1:
-Obezbijediti udobne fotelje,ali ne preveć udobne da se ne bi kome zaleglo 'nako:rile:
-Potruditi se da u prostoriji nema nikakvih fizičkih barijera,da glavni predavač može tokom predavanja imati dobar kontakt očima sa svim učesnicima.
-Potruditi se da prostorije budu u što tišem okruženju,isključivo radi koncentracije:dada:-
-Obezbijediti kafu u predviđenim pauzama, i ručak al ne preobiman da se nikom ne bi prispavalo:nene:
-Obezbijediti kompletan materijal sa seminara elektronskim putem svim učesnicima:dada:-
Od mene dosta:curica:
Odg: Одг: Seminar transparentnog
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDole
Dalje:naki1:
-Obezbijediti udobne fotelje,ali ne preveć udobne da se ne bi kome zaleglo 'nako:rile:
-Potruditi se da u prostoriji nema nikakvih fizičkih barijera,da glavni predavač može tokom predavanja imati dobar kontakt očima sa svim učesnicima.
-Potruditi se da prostorije budu u što tišem okruženju,isključivo radi koncentracije:dada:-
-Obezbijediti kafu u predviđenim pauzama, i ručak al ne preobiman da se nikom ne bi prispavalo:nene:
-Obezbijediti kompletan materijal sa seminara elektronskim putem svim učesnicima:dada:-
Od mene dosta:curica:
znacivako:
sto se sedenja tice nesto izmedju panja i kreveta da ne zulja a da ne zaspite najbolje eka hoklica (mozda se seminar i na to osvrne)
druga stavka nikakvi corbaluci izmedju ekrana i ociju kako bi sto manje skretali pogled sa monitora
na seminar doci kad nema nikoga kucama kako bi sto lakse pratili fabuklu radnje
kafu skuvati pre pocetka seminara kakone bi trčali u sred predavanja da proverite ringle
za kopije i transkripte proveriti u arhivi ili raditi print skrin za vazne detalje
od mene i previse
O ćem se ovde radi :hm: kaki žu žui :tupan: kake oklice :kapa:
ako sponzor bude izdašan podeliti blokove i olovke s reklamnim natpisom :raz_034:
P.S. prostorija ne sme imati prozore ili oni moraju biti visoko
temperatura ne preko 19, da neko ne zahrče
:lola:
mislim da sam dobila neki posao :hm:
Одг: Odg: Seminar transparentnog
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Padalica
:lola:
mislim da sam dobila neki posao :hm:
Jaranice:haha:
Budući da je idejni tvorac teme mrav,najbolje bi bilo da on kaže koliko si plaćena:dada:
Mada mislim da:hm: bismo morali pronaći još kojeg sponzora:haha:
Odg: Одг: Odg: Seminar transparentnog
Citiraj:
Prvobitno napisano od
NeDole
Jaranice:haha:
Budući da je idejni tvorac teme mrav,najbolje bi bilo da on kaže koliko si plaćena:dada:
Mada mislim da:hm: bismo morali pronaći još kojeg sponzora:haha:
Kandamisecinialiocealimentacijuzatudjecedodamiuval e?
vako pado treba vupi da kloniraš u sebe otprilike
jedno cisto tehnicko pitanjce :palac:
ako seku treba da poducim, sta ce toliko stolica, kiflica, blokcica :qq:
mislim, zar to nije i 4 oka :pada:
ondak trazim cenu po parovima ociju ili nogu ili sta vec :jasenka:
Rajder lista:
hocu slatkise i ostale djakoniije u sobici iza bine (da, da imacemo i sobicu iza bine za prakticnu nastavu) mozda mi pane secer
:dada:
hocu da imam udobnu fotelju na bini, posto jelte, predavanje stojeci ume da umori :dada:
ili fotelja da ima masazere ili masera da mi dovodite, u sobicu jelte :dada:
skromna li sam boze boze :trepp:
sve ćeš dobiti:naki1:
i poseban đakuzi da se odmoriš:dada:
a nije samo fajf:nene: upis je u toku:haha:
a kako ću ja prisustvovati predavanju, kad mi se stalno spava :(
prilagodicemo predavanja nekako :dada: