-
Žene, koliko ste lenje?
Ajd da vidimo...znamo da smo marljivije od muških... :razzz al nam se tu i tamo koja lenjost potkrade.... :raz_056:
:raz_125:
ja npr.
kad mi zvoni kućni telefon, ne javljam se jer mene ionako niko ne zove :raz_053:
Ponekad zaboravim da je ves u ves masini gotov :raz_012:
Neda mi se kuvati kad sam gladna :raz_012: itd....
e sad da vidim VAS...Izvolte :razzz
-
Odg: Žene, koliko ste lenje?
Ne poznajem taj osećaj,jer imam energiju KOJA POMERA SVET !!!!
Dušo...kod mene sve što treba da bude jesenas,MORA biti večeras :raz_114: :kiss:
-
bar si ti odgovorila :kiss:
-
Мрзи ме да кувам кад сам сама код куће.
Мрзи ме да пеглам, па позовем другарице да ћаскају са мном док та мука не прође.
Често ме мрзи да силазим у продавницу кад се вратим с посла.
Не пада ми на памет да сређујем иза сина.
Кажем да је то добро за њега, да се научи реду, у ствари, често ме мрзи.
Мрзи ме да устанем у 6 по цичи зими.
И углавном је то зими.
Лети ме скоро ништа не мрзи.
-
Re: Žene, koliko ste lenje?
''Ja nisam lenja. Evo dok ovo pišem oprah 30 duplih prozora i 20 duplih vrata.
Usput se krčka i specijalitet, dok ja pravim kolače. Kuvam za 20 ljudi, jer nikada
ne znam koliko će najboljih prijatelja navratiti na ručak. Mnogo vole da slučajno
navrate kod mene u vreme ručka.
Imam jednog najboljeg prijatelja koji je nedeljom redovan na ručku. Nekada
je bio jako bogat, ali je jurio za mladim ženama i sve pare potrošio na njih.
Sada nema šta da jede. Meni ga je žao, a i najbolji mi je prijatelj. ''
Svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slična.
-
onako...spram moje mame sam vrednica. ona nikad ništa nije radila, osim što je kuvala i terala nas da učimo (mene i brata)...za sve ostalo je plaćala druge.
ja sve radim po kući, ali mi to sve teže pada. na primer, još nisam oprala ybene sudove....ali, sam zato napravila salatu od crvenof pasulja i probudila se u 4.50.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
onako...spram moje mame sam vrednica. ona nikad ništa nije radila, osim što je kuvala i terala nas da učimo (mene i brata)...za sve ostalo je plaćala druge.
ja sve radim po kući, ali mi to sve teže pada. na primer, još nisam oprala ybene sudove....ali, sam zato napravila salatu od crvenof pasulja i probudila se u 4.50.
Reci kad ihoperes da ustanem i ja ....btw imam mozda ne 30 ali desetak duplih prozora ali nisu oprani ....ni oni ...****m ti zivot
Svaka slucajnost s bilo kojim postom je namerna.
-
i da dodam , jedino me ne mrzi kad stefan pozeli da mu spremim nesto oko jela, mogu uvek i u svako doba dana ili noci .
-
juče sam oprala prozore....i to iz sebičnog razloga - da bih mogla da gledam novo posađeni dan-i-noć u tri žardinjere....nemam zavese i onda mi je super da gledam cveće kroz čist prozor...ali, zato sam sinoć zaspala mnogo rano.
inače, sudove sam oprala, ali su se nakupili novi.
-
:hm: potkrade se, potkrade...
-
ma lenja sam...sve više..za sve je kriv forum :mirka:
-
eto pokvarila mi se mašina za sudove, a i konan štrajkuje..
sad razmišljam da kupim plastične čaše i kartonske tanjiriće dok ne kupimo novu.. :hm:
-
ma ....sudovi su mi krst koji nosim :lol:
-
onako...mrzim sve kucne poslove i obavljam ih samo zato sto moram a i ne bih trpela da nekom platim da mi se muva po kuci i da to obavi umesto mene,a i moze mi se,jer zivim sama
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
različak
onako...mrzim sve kucne poslove i obavljam ih samo zato sto moram a i ne bih trpela da nekom platim da mi se muva po kuci i da to obavi umesto mene,a i moze mi se,jer zivim sama
e to! samo što ne živim sama...a sve manje imam snage da rintam po kući, muka mi je više od toga....uzaludan posao, pa to ti je....
-
mrzim sudoperu !!!!!!!!!!:mirka:
-
evo, peglam sad malo veš...pa se smorih :dosada:
-
-
sad nešto sumiram moju lenjost - oprah tepihe, opeglah veš, skuvah ručak...o sudovima da ne pričam...:dosada: i stigoh na piće s drugaricom :)
-
Iskreno, kako kad. Moram da priznam da, u poslednje vreme s ve vise i vise imam motivaciju i zelju da raduckam po nesto. Leti je malo teze, jer mi je pakao u stanu, po vrucini se jedva krecemo, ali se mrdam. Polako preuzimam sve poslove na sebe, mama je sve losije, ona se i dalje, doduse, jos angazuje u kuhinji i to je za sad, njena obaveza :)