Odg: Emocionalne prevare....
mislim da je to teska glupost :raz_025: ta emocionalna prevara
mnogo je komplikovano :lol:
Zbog cega tako mislis??? :roll:
Тешко је одржати страст у браку све време.
Кризе у браку дођу ко нормална појава.
И сматрам да су чак и добре ако помажу да се неке ствари искристалишу.
Човек уђе у неку рутину а да није ни свестан како.
И онда пожели да му се нешто деси.
Пожели да види да ли је још пожељан некоме.
И то је људски.
Све док постоји самоконтрола, док смо свесни да је то игра, није превара у правом смислу речи.
Magazin - S druge strane mjeseca (spot)
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Zbog cega tako mislis???
Ana Karenjina je mila majka za to cudi gore :lol:
Mnogo komplikovano za moj mali mozak. :roll:
Prevara - kako god je nazvali, počinje u glavi, nastavlja se željom, idejom, prilikom... ostalo se lako zakotrlja.
A da to nešto započne u glavi mora da postoji razlog, a razlog je obično taj da nešto debelo škripi u vezi i da puno toga nedostaje.
E tad treba ili poraditi na vezi, oplemeniti je (obostranim trudom ili uz pomoć bračnog savetnika) ili se pomiriti sa tim da je situacija takva kakva jeste i zavući glavu u pesak kao noj.
Ne znam, nešto mi ne rade sive ćelijice.
ma rade ti ...nemoj da ja pocnem da pisem da vidis sta je blok :pusi:
pi sto bi voleo da vam muzevi ulete na forum pa da vide sta pisete :Batine:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
pi sto bi voleo da vam muzevi ulete na forum pa da vide sta pisete
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
:Batine:
ne odnosi se samo na žene milanče nego i na muškarce... samo su se izgleda nešto stisli sa komentarima. :nargile:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
pi sto bi voleo da vam muzevi ulete na forum pa da vide sta pisete
Citiraj:
Prvobitno napisano od
milan11
:Batine:
:raz_083: ja imam zelju da se malo emocionalno muvamo
jel moze :lol:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Zbog cega tako mislis???
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
:roll:
taj je tekst o emocionalnoj prevari napisan nekako kao da su ljud debili, ko da nemaju tri ciste :lol:
ako ću da ga prevarim ne treba mi emocionalna prevara već prevara prava...neg to sad malo ljudski gledano nema svrhe svi su bre isti....il čak gori boljeg sam odavno izabrala pored mene je... :sojka:
Varam ga – u svojim mislima
Za neke ljude biće prevara već i ako njihov partner nekog drugog smatra privlačnim. Mali flert ili nešto intenzivniji pogled u oči nepoznate osobe za njih je već neverstvo
Iza toga se zapravo krije neizrečeni zahtjev – ti smiješ misliti samo na mene, u tvojim očima nema mjesta ni za kog drugog. Ovo je stav koji najčešće uopšte nema veze sa veličinom ljubavi, već sa nedostatkom samopouzdanja. Jer fantazija je opasna stvar. Zato ne bi bilo samo naivno, već i drsko očekivati da ona nikada neće zastraniti.
Vaša mala slatka, intimna tajna
Doduše, naravno da nije isto maštati o nekoj osobi, zaista je željeti ili stvarno prevariti. Ako vam se stasiti neznanac samo neko kratko vrijeme mota po glavi i s njim samo u mislima imate malu vruću avanturu, tada je to vaša slatka intimna tajna zbog koje ne morate osjećati stid. Ove maštarije često mogu dati snažan poticaj postojećoj vezi.
Međutim, ako kujete planove, razmišljate kako bist emogli vidjeti tu drugu osobu, kako da se nasamo nađete s njim, a sprječava vas samo strah da će neko otkriti „stvarnu“ prevaru, tada je afera u vašoj glavi već dvojbena i trebala bi vas natjerati da se zapitate:
Postoji li ikakav problem u našoj vezi? Malo analizirajte i sami zaključite.