-
Ljubav na forumu, istina ili zabluda...
Da nastavimo diskusiju.... :)
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
-
Re: Ljubav medju forumasima,istina ili zabluda....
klonovi su krivi za sve :dada: uvek stanu na put forumaškoj sreći
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
ja sam još mali za brak
-
Ne poznajem nikog ko je na taj nacin stupio u neku lj&s vezu ili brak...al ako sam ja mogla na netu da upoznam drugaricu koja mi je i u RL postala vrlo bliska..sto ne bi i ovo drugo funkcionisalo!?
-
gde se nadju dvoje 4umasa sve je moguce... krv znoj i suze
-
Zašto ne bi postojalo?
Postojano u rl, ili na forumu... nema nikakve veze sa tim što je neko forumaš.. to valjda zavisi od ljudi...
Nije mi baš jasna tema... imam utisak da si nešto drugo htela da pitaš... konkretnije? :pusi:
-
Ma ok...potpuno je nebitan nacin na koji su dvoje ljudi dosli u vezu..posle ide kao i svaka druga veza.
A ono drugo..mozda je Izabela htela da pita o emocijama koje prshte kroz monitor? :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Zašto ne bi postojalo?
Postojano u rl, ili na forumu... nema nikakve veze sa tim što je neko forumaš.. to valjda zavisi od ljudi...
Nije mi baš jasna tema... imam utisak da si nešto drugo htela da pitaš... konkretnije? :pusi:
Na briznu sam otvorila temu jer smo diskusiju zapoceli na chatu... :namigusa:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Na briznu sam otvorila temu jer smo diskusiju zapoceli na chatu... :namigusa:
I baš mene si citirala, od svih odgovora... to mi nešto govori... :lol:
Na temu: može, ali teško... nezdravo okruženje... samo ćeš da se tripuješ, da se nerviraš, pogrešno tumačiš... ništa lepo... jedino da oboje odete sa foruma.. Eto, to je moje mišljenje... ali, šta ja znam... možda bi neko iz ličnog iskustva mogao da ti kaže konkretnije...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Ma ok...potpuno je nebitan nacin na koji su dvoje ljudi dosli u vezu..posle ide kao i svaka druga veza.
A ono drugo..mozda je Izabela htela da pita o emocijama koje prshte kroz monitor? :)
I jel prste?... :)
-
prsti belo na sve strane :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
I jel prste?... :)
Pa prshte..itekako! :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Zašto ne bi postojalo?
:raz_083: :raz_083: :raz_083:
-
Mislim da je tako nesto posledica predugog druzenja, stvara se iluzija o osobi, koja je mozda i veca od iluzije u RL.
Ljudi nekada smajlice i tzv. druzenje shvataju pogresno.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
I baš mene si citirala, od svih odgovora... to mi nešto govori... :lol:
Na temu: može, ali teško... nezdravo okruženje... samo ćeš da se tripuješ, da se nerviraš, pogrešno tumačiš... ništa lepo... jedino da oboje odete sa foruma.. Eto, to je moje mišljenje... ali, šta ja znam... možda bi neko iz ličnog iskustva mogao da ti kaže konkretnije...
Da.govori,dosta sam te citala i uvek mi je bilo zanimljivo sta pises... :)
Odgovor na temu:
Sve je tacno,samo sto mislim da odlazak sa foruma nece spreciti raskid veze jer se takva odluka uvek kasno donese...kada se vec ''zaljubljeni'' posvadjaju... :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da.govori,dosta sam te citala i uvek mi je bilo zanimljivo sta pises... :smiley:
Odgovor na temu:
Sve je tacno,samo sto mislim da odlazak sa foruma nece spreciti raskid veze jer se takva odluka uvek kasno donese...kada se vec ''zaljubljeni'' posvadjaju... :lol:
Neće sprečiti, ali će omogućiti da se ta veza razvija "zdravo"... forum je bolesno okruženje za bilo kakva osećanja... net, uopšte.. ta vrsta komunikacije...
Zapitaj se koje su te stvari oko kojih se posvađaju... kladim se da je nešto pogrešno protumačeno, usled ne gledanja u oči... ili vezano za sam forum..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
doc holliday
:raz_083: :raz_083: :raz_083:
:srce:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Neće sprečiti, ali će omogućiti da se ta veza razvija "zdravo"... forum je bolesno okruženje za bilo kakva osećanja... net, uopšte.. ta vrsta komunikacije...
Zapitaj se koje su te stvari oko kojih se posvađaju... kladim se da je nešto pogrešno protumačeno, usled ne gledanja u oči... ili vezano za sam forum..
E, upravo ovo priupitah u onoj konkretizaciji! :mrgreen:
-
ako gledas u oci moze oboma da skoci :trepp:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Potpuno se slazem ...mada ja govorim o upoznavanju dvoje ljudi i zasto ne na netu? ..ne o razvoju njihove veze na forumu...tu vec nastaju problemi vezani upravo za to o cemu ti pricas
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Na zalost uvek je nesto pogresno protumaceno cak i u odnosu forumasa koji nisu u nekom ''dubljem'' odnosu...
Ja zato i ne verujem u te odnose... jer nemaju postojanost,nemaju poverenje...dovoljna je mozda jedna,samo jedna rec da se shvati na pogresan nacin i da dodje do pucanja.
Naravno svega toga ima i u vezama koje nisu vezane za net,sms je slicna zamka... ali opet je drugacije kada parovi nemaju veze sa netom,kada ih ne povezuje forum,vec prava normalna komunikacija.... Na veliku zalost ja mislim da je u danasnje vreme sve teze upoznati nekoga a da taj neko nije vezan za net... svi skoro imaju FB profil i svi gledaju kako ce ''navatati'' sto vise cica za prijatelje...I iskrena da budem ja bih se zapitala sta moj partner kucka sa nekima od njih i mislim da i u tom slucaju dolazi do raspada veze ili i ucestalih raspava jer onda ispada da sam ljubomorna....a ja sam samo znatizeljna... :trepp:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Na zalost uvek je nesto pogresno protumaceno cak i u odnosu forumasa koji nisu u nekom ''dubljem'' odnosu...
Ja zato i ne verujem u te odnose... jer nemaju postojanost,nemaju poverenje...dovoljna je mozda jedna,samo jedna rec da se shvati na pogresan nacin i da dodje do pucanja.
Naravno svega toga ima i u vezama koje nisu vezane za net,sms je slicna zamka... ali opet je drugacije kada parovi nemaju veze sa netom,kada ih ne povezuje forum,vec prava normalna komunikacija.... Na veliku zalost ja mislim da je u danasnje vreme sve teze upoznati nekoga a da taj neko nije vezan za net... svi skoro imaju FB profil i svi gledaju kako ce ''navatati'' sto vise cica za prijatelje...I iskrena da budem ja bih se zapitala sta moj partner kucka sa nekima od njih i mislim da i u tom slucaju dolazi do raspada veze ili i ucestalih raspava jer onda ispada da sam ljubomorna....a ja sam samo znatizeljna... :trepp:
................. ako je moglo jednom, zašto ne bi i drugi put... jel to? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
................. ako je moglo jednom, zašto ne bi i drugi put... jel to? :lol:
Bash to... :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
ma kuckaju o kantu i jungu o prezbeterijancima furijeovoj analizi malo o numerologiji i postanku svemira i nakraju se isponatacinju....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Bash to... :)
Razumem... ali ti to ne možeš sprečiti... rl, ili vl... vl je lakše, pa je i strah, nesigurnost veći... ne možeš sprečiti, ne znam šta više da kažem... a može da te optereti, da ti postane opsesija, da pratiš prisustvo, poruke... sa kim komunicira, pa da li pišu pp... i ode ti ... u q...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
jelena=t
Razumem... ali ti to ne možeš sprečiti... rl, ili vl... vl je lakše, pa je i strah, nesigurnost veći... ne možeš sprečiti, ne znam šta više da kažem... a može da te optereti, da ti postane opsesija, da pratiš prisustvo, poruke... sa kim komunicira, pa da li pišu pp... i ode ti ... u q...
Pa zato ja i ne verujem u opstanak tih odnosa.... Zamara i previse ....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Pa zato ja i ne verujem u opstanak tih odnosa.... Zamara i previse ....
ja sam pobornik bratstva i jedinstva izmedju forumasica i forumasa :trepp:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
marlon
ja sam pobornik bratstva i jedinstva izmedju forumasica i forumasa :trepp:
U prijateljski odnos verujem,imam par prijatelja i prijateljica sa neta koje obozavam i sa kojim se super druzim...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
U prijateljski odnos verujem,imam par prijatelja i prijateljica sa neta koje obozavam i sa kojim se super druzim...
tako pocne pa se onda drze malko nize no samo za ruke :trepp:
-
Isto s*anje drugo pakovanje. Uopšte ne verujem u onu da oči otkrivaju sve...
Ja bre kad lažem onda tako lažem da nema sile iko da me provali. A na forumu ne lažem.:trepp:
Bez zezanja, ne vidim zbog čega neka veza ne bi otpočela na forumu i završila se brakom u RL. Sasvim mi je ok. Jbg. živimo u 21 veku. Sad ljudi spavaju sa lap topom u krevetu jbg. a ona druga polovina im je na ekranu.
Sve zavisi od osoba. Neko svesno dođe na forum da bi našao nešto za zahebanciju, a neko nemajući pojma šta ga je snašlo uleti u neku emotivnu vezu. Isto može da ti se dogodi u kafiću ili u prodavnici. Sad odoh da berem virtuelno grožđe, osušiće mi se
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sibi
Isto s*anje drugo pakovanje. Uopšte ne verujem u onu da oči otkrivaju sve...
Ja bre kad lažem onda tako lažem da nema sile iko da me provali. A na forumu ne lažem.:trepp:
Bez zezanja, ne vidim zbog čega neka veza ne bi otpočela na forumu i završila se brakom u RL. Sasvim mi je ok. Jbg. živimo u 21 veku. Sad ljudi spavaju sa lap topom u krevetu jbg. a ona druga polovina im je na ekranu.
Sve zavisi od osoba. Neko svesno dođe na forum da bi našao nešto za zahebanciju, a neko nemajući pojma šta ga je snašlo uleti u neku emotivnu vezu. Isto može da ti se dogodi u kafiću ili u prodavnici. Sad odoh da berem virtuelno grožđe, osušiće mi se
vid se oma das beogradjanka :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
marlon
vid se oma das beogradjanka :)
sam preterala? :raz_013:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Ne poznajem nikog ko je na taj nacin stupio u neku lj&s vezu ili brak...al ako sam ja mogla na netu da upoznam drugaricu koja mi je i u RL postala vrlo bliska..sto ne bi i ovo drugo funkcionisalo!?
Tako je :cmok: :cmok: :cmok:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sibi
sam preterala? :raz_013:
Pravo u celo, mene ako pitas. :mrgreen:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
sani
Potpuno se slazem ...mada ja govorim o upoznavanju dvoje ljudi i zasto ne na netu? ..ne o razvoju njihove veze na forumu...tu vec nastaju problemi vezani upravo za to o cemu ti pricas
ja bas lepo priudah jednu damu... poslusala me i sad je sretna mama. i dan danas se cujemo. svasta je moguce ovde ako imamo siroku slovensku dusu :trepp:
-
verujem u sve...imam divna prijateljstva sa neta,neka od njih su otisla i malo dalje,ali nisam iskljuciva po tom pitanju...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Da nastavimo diskusiju.... :smiley:
Ðе да верујем, већ знам да поÑтоји.
Упознала Ñам људе који Ñу Ñе тако Ñрели и Ñад Ñу у вези које трају већ пар година.
Знам да Ñу Ñе двоје венчали и да Ñад живе заједно.
Па имам онај познати пар Ñа ЉиС-а који Ñад живи заједно у Ðовом Саду.
ÐиÑу то никакве тајне.
Људи Ñе упознају на форуму као и на било ком другом меÑту.
Ðе видим ту ништа чудно.
И баш као и у животу, неке уÑпеју, неке не.
ÐЕма форум баш никакве везе Ñ Ñ‚Ð¸Ð¼.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Izabela
Hm, jbt. pa naravno... da je moguce... Ja i moje zence se bash i upoznali preko ,,onog,, foruma...
-
verovatno je moguće, što da ne? ovo je virtuelna kafana gde pričamo i upoznajemo se....može da se desi da se ljudi skontaju.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
verovatno je moguće, što da ne? ovo je virtuelna kafana gde pričamo i upoznajemo se....može da se desi da se ljudi skontaju.
Hm, pa ja ti dojdem kao zivi dokaz da je moguce... Vec tri godine u sretnom braku...