-
Na sta muskarci padaju...
Molim iz iskustva, pa da cujemo :namcor:
-
Re: Na sta muskarci padaju...
Znam na šta ne padaju...El' se to računa...:eek:
-
Na sta muskarci padaju...
Pa da vas cujemo :namcor:
-
-
Izgled je ono sto ih privuce, a padnu tek kasnije, na neko nase umece, kulinarsko ili neko drugo... :raz_114:
-
Na atribute iako lazu da je bitnije kako spremaju hranu...
dalje :namcor:
-
Ma koliko mi željele da nije tako ..muškarci padaju po zakonu čistog hedonizma:dada:
-
Ali tema je na šta padaju a ne šta ih privuče na prvu loptu:huh:
-
Pa padaju i na to... :aha: oni povrsniji a ima ih malko vise :kapa:
-
dadoh odgovor u nastavku recenice...:)ako je meni bilo upuceno :huh:
-
Da budem iskrena, kada idem na neki ozbiljniji poslovni sastanak, ništa ne mogu da počinim, ako nemam dobar ''dekoltet''...Šta malo ''otvorenosti'' može da učini to je čudo jedno...:sojka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
Ma koliko mi željele da nije tako ..muškarci padaju po zakonu čistog hedonizma:dada:
sta, kad te neko udari? :eek:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
rile_laki_drmr
sta, kad te neko udari? :eek:
rile :rile:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
dadoh odgovor u nastavku recenice...:)ako je meni bilo upuceno :huh:
tebi tebi:kreza:
-
Ček bre, pao je znači uvaćen i nema dide nikud više:nene:a dovoljno samo malo :sise:i :goza: i vaš je za ceo život?:huh:
što sam išla u školu suncetipoljubim:srbpla:
-
Mnogi muškarci ne ''padaju'' na inteligentne žene, jer od takvih imaju strah...Ne mogu lako dominirati i ne mogu biti sigurni šta ona u stvari želi...
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stop na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogled lako, ali se brzo povlače...
Muškarci na ''prvu loptu'' ''padaju'' na fizički izgled, ali ih zadržava ono šta žena u sebi ima...Ta unutrašnja ''harizma'' žene je ono što njega pokreće...Pričam o normalnim muškarcima...
Ako ga samo fizički izgled zanima, onda to mnogo govori o njemu...
Jedno je sigurni, skoro svi muškarci vole ''doterane'' žene...Za takvim će se sigurno okrenuti...
O ''padanju'' muškaraca na netu, ne mogu da pričam, jer nemam iskustava...zaista...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
babs
Izgled je ono sto ih privuce, a padnu tek kasnije, na neko nase umece, kulinarsko ili neko drugo... :raz_114:
To drugo na duge staze ne vredi ništa :nene:
Jer svaka može da ga ponudi :aha:
Osim toga padaju na toplu reč kada je teško, na zagrljaj, osmeh, poljubac, dodir.....malih milion stvari koje se žene nikada ne sete :aha:
Jako velika "misterija" :aha:
P.S.
Izgled uopšte nije ključna stvar kod većine muškaraca za trajnost i opstanak veze :dada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mnogi muškarci ne ''padaju'' na inteligentne žene, jer od takvih imaju strah...Ne mogu lako dominirati i ne mogu biti sigurni šta ona u stvari želi...
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stop na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogled lako, ali se brzo povlače...
Muškarci na ''prvu loptu'' ''padaju'' na fizički izgled, ali ih zadržava ono šta žena u sebi ima...Ta unutrašnja ''harizma'' žene je ono što njega pokreće...Pričam o normalnim muškarcima...
Jedno je sigurni, skoro svi muškarci vole ''doterane'' žene...Za takvim će se sigurno okrenuti...
O ''padanju'' muškaraca na netu, ne mogu da pričam, jer nemam iskustava...zaista...
Sve istina od reči do reči Sago :)
Boldovano sam posebno izdvojio :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Osim toga padaju na toplu reč kada je teško, na zagrljaj, osmeh, poljubac, dodir.....malih milion stvari koje se žene nikada ne sete :aha:
Jako velika "misterija" :aha:
P.S.
Izgled uopšte nije ključna stvar kod većine muškaraca za trajnost i opstanak veze :dada:
Tačno tako...Priča i pažnja je ono što pokreće...:dada:
A to gore što si boldovao Moon, je moja istinita priča...:aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Mnogi vole sposobne i nezavisne žene, ali ni na njih ne ''padaju'', jer šta ako ona zarađuje više od njih ili ide non stopj na sastanke i viđa se sa mnogo drugih muškaraca...Tu su tek nesigurni...Oni se takvim ženama dive, hteli bi biti sa nima, ''padaju'' na prvi pogleda lako, ali se brzo povlače...
Ako ga samo fizički izgleda zanima, onda to mnogo govori o njemu...
A možda takve žene oteraju muškarce svojim ponašanjem jer misle da su inferiorne i niko nije dovoljno dobar za njih?:hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Da tako je :aha:
-
I šta vredi da palamudimo kad skoro i nema muškaraca da se brane:kreza:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
A možda takve žene oteraju muškarce svojim ponašanjem jer misle da su inferiorne i niko nije dovoljno dobar za njih?:hm:
Ne, Srmice...Nije tako...Mada ima i toga..
Vrlo često se sam muškarac oseti inferiorno iako ona njega ne ponižava niti bilo šta..Jednostavno, on sam ne može da se pomiri sa tim da nemaju isti ''start''...:aha:
-
Sad me može neko od vas da ubije..ali ovo jednostavno moram napisati..
muškarac je fenomen koji je zapravo jedna velika škrinja pomno čuvanih strahova koji su vjekovima brižljivo njegovani patrijarhatom..i ne voli žene koje bi mogle da ugroze bilo čim taj njegov pomno čuvani primat..:zrika:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Vrlo često se sam muškarac oseti inferiorno iako ona njega ne ponižava niti bilo šta..Jednostavno, on sam ne može da se pomiri sa tim da nemaju isti ''start''...:aha:
Ti meni misli čitaš Sago :)
A zašto ne mogu da se pomire sa tim da nemaju isti start ? :hm:
Osim ako računamo muške sponzoruše, onda se mogu itekako pomiriti sa tim :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
ma znam, nego mi to malo, da prostiš, nezrelo:dada:
Kakve veze ima ko ima i koliko ima:hm:
svašta:pardon:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
muškarac je fenomen koji je zapravo jedna velika škrinja pomno čuvanih strahova koji su vjekovima brižljivo njegovani patrijarhatom..i ne voli žene koje bi mogle da ugroze bilo čim taj njegov pomno čuvani primat..:zrika:
Tačno, ali ima tu i ona crta sirove snage, mada sada manje, ali još uvek prisutna, ne kod svih muškaraca :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
evo zašto:raz_114:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
:place:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
evo zašto:raz_114:
Džabe se smeješ, žene nikada ne mogu ugroziti primat muškaraca :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Nemaš iskustva životnog - toliko :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Nemaš iskustva životnog - toliko :aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Džabe se smeješ, žene nikada ne mogu ugroziti primat muškaraca :aha:
:srbin::srbin::srbin:
-
i sta smo zakljucili :huh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
:srbin::srbin::srbin:
:lol: :lol: :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Tačno, ali ima tu i ona crta sirove snage, mada sada manje, ali još uvek prisutna, ne kod svih muškaraca :aha:
i da znaš..još ima onih žena koje tu sirovu,skoro animalnu snagu vole da nađu u muškarcu..samo je ona sad selektovana i u manjem broju oblika i načina,ali postoji..u genima nam je
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mona
i sta smo zakljucili :huh:
Pažljivo pročitaj ono što je Saga navela, sve je tačno od reči do reči, to prati i neće biti greške :)
-
Muškarci volu kad je žena praznoglava i nema svoje mišljenje:dada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Osim ako računamo muške sponzoruše, onda se mogu itekako pomiriti sa tim :aha:
Pa recimo, dopadneš im se kao osoba i fizički (pričam iz svog ugla), totalno ih zaseniš i onda se oni uplaše, a šta ako ovo ili ono...Mislim da se plaše kako da održe takvu vezu, jer imaju manje da ponude...
Ja sam pre nekoliko godina imala vezu sa nekim ko je navodno 10 godina ''jurio'' za mnom..moš' misliti..I kad sam se opustila i kada smo krenuli, počeo je da potcenjuje sve ono što sam ja da bi istakao sebe iako mu nikada ništa nisam rekla loše ili ga ja za nešto provocirala.., niti sam bilo kojim postupkom njega dovela u bezveznu situaciju...
Lično, volim podršku i ne zanima me ko koliko zarađuje, bitno je da je neko uspešniji, nebitno koje od nas dvoje..Meni lepa reč mnogo znači...:aha:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Pa nije to samo u materijalnom Sarmice, u pitanju je i intelektualna izgrađenost koja nekim muškarcima smeta, verovala ili ne...:aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
DirkaSta
i da znaš..još ima onih žena koje tu sirovu,skoro animalnu snagu vole da nađu u muškarcu..samo je ona sad selektovana i u manjem broju oblika i načina,ali postoji..u genima nam je
Da, to nekada i konflikte zna da stvori na relaciji muškarac - žena, ako žena odabere pogrešnog muškarca koji ima previše izraženu tu sirovu crtu :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
Muškarci volu kad je žena praznoglava i nema svoje mišljenje:dada:
Ne svi, nemoj generalizovati, potpuno pogrešno misliš po pitanju velikog broja muškaraca :dada:
To važi samo za primitivne muškarce, obično neobrazovane, nasilne.....itd., za druge to ne važi. :aha: